Monaco – PSG 3:0 (kon.) | Angers – Brest 1:0 (kon.) | Lorient – Štrasburk 0:0 (kon.)
Rennes – Méty 6:1 (kon.) | Bordeaux – Montpellier 0:2 (kon.) | Remeš – Lyon 0:0 (kon.)
Marseille – Nice 2:1 (kon.)
konec
AS Monaco
3:0 (1:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 20.03.2022, 13:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jean Lucas, přichází Guillermo Maripán.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Myron Boadu.
    84. Wissam Ben Yedder - 3:0
     
    84
    Monaco právě vstřelilo branku!
    O osudu zápasu je definitivně rozhodnuto! K pokutovému se jako správný kapitán postavil WISSAM BEN YEDDER, jehož pumelici sice vystihl Gianluigi Donnarumma. Avšak balon stejně za brankovou čáru zamířil – 3:0.
    82. Penaltový zákrok Presnela Kimpembeho
     
    82
    Marco Verratti dlouho otálel s rozehrávkou a o míč ho připravil Wissam Ben Yedder, který kolmicí do brejku poslal Kevina Vollanda, jehož zezadu podrazil Presnel Kimpembe (PSG).
     
    81
    Pokutový kop pro Monaco!
     
    78
    Na levé straně se Rubena Aguilara snažil zbavit Kylian Mbappé, který se dočkal souboje. PSG rychle rozehrálo a zakončoval Mauro Icardi, proti němuž výborně vyrazil Alexander Nübel a míč srazil na roh.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Nuno Mendes, přichází Abdou Diallo.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Neymar, přichází Julian Draxler.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Aurélien Tchouaméni (AS Monaco FC).
     
    73
    A málem jsem to zakřikl! Kylian Mbappé dával přihrávku do zadní části šestnáctky, kde se nacházel osamocený Ašraf Hakimí, jehož pokus mířil do protipohybu brankáře, ale Alexander Nübel vytáhl parádní zákrok!
     
    69
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Ismail Jakobs.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Mauro Icardi.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Idrissa Gueye.
    68. Kevin VOLLAND - 2:0
     
    68
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrazil do rychlého protiútoku a obranu soupeře rozebral do posledního kousíčku! Wissam Ben Yedder přihrával zprava do vápna, odkud celou situaci vyšperkoval krajní obránce Ruben Aguilar. Na hranici malého vápna pak do protipohybu zamířil střídající KEVIN VOLLAND, jenž posílá knížecí klub do dvoubrankového vedení. Asistence: Ruben Aguilar.
     
    66
    Před malou chvíli Kevin Volland (Monaco) přišel na hrací plochu a už uviděl žlutou kartu. Hříšník totiž dostoupil jako třetí Marquinhose, kterého udeřil nechtěně do obličeje.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Kevin Volland.
     
    53
    Dalším hvězdným hříšníkem je Neymar (PSG), jehož Youssouf Fofana předskočil a sebral mu míč. Brazilský superstar soupeře pak zezadu podrazila, za což přišla další žlutá karta.
     
    52
    Na hranici vápna došlo k souboji, jehož se účastnili Axel Disasi a Kylian Mbappé (PSG). Francouzský útočník spadl na zem a dožadoval se pokutového kopu. Když viděl, že z toho nic nebude, pustil si pusu na špacír a uviděl žlutou kartu.
     
    52
    Také Monaco ve vlastní šestnáctce chybovalo a k míči se u penaltového puntíku dostal Kylian Mbappé. Jemu zakončení vůbec nesedlo, a tak se balonu chopil Benoît Badiashile.
     
    36
    Caio Henrique poslal centr na přední tyč, kde se nacházela hned trojice obránců. PSG mířilo do rychlého protiútoku, ale Georginio Wijnaldum dostal nepřesnou přihrávku. Poté Monaco poslalo na brankáře malou domů, ale Alexander Nübel nezvládl zpracování. Německý brankář si vybral obrovskou porci štěstí, jelikož mu míč uskočil těsně vedle levé tyče!
     
    30
    Po třiceti minutách už je Monaco zaslouženě ve vedení. Favorit zápasu je ještě na cestě v autobusu, jelikož vůbec nezachytilo úvod zápasu. Tentokrát před vápnem upadl Neymar, a tak uvidíme přímý kop PSG. Navíc žlutou kartu dostává Gelson Martins (Monaco).
    25. Wissam Ben Yedder - 1:0
     
    25
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě jde knížecí klub do vedení! Na pravé straně se uvolnil Youssouf Fofana, jehož centr mířil na první tyčku. Zatímco Presnel Kimpembe zaspal, tak WISSAM BEN YEDDER pokračoval v pohybu a levačkou zamířil do bližšího horního rohu branky – 1:0. Asistence: Youssouf Fofana.
    11. Jean Lucas využil chyby soupeře, ale následně nemířil přesně
     
    11
    Obrovská chyba při rozehrávce hostujícího mužstva, kdy zpracování nezvládl Leandro Paredes. A tak se balonu na hranici vápna chopil Jean Lucas, který si položil i Presnela Kimpembeho, ale v jasné příležitosti nezamířil přesně.
     
    6
    Na levé straně se uvolnil Alexandr Golovin, který našel v náběhu spoluhráče. Balon poté putoval před branku, kde už se po balonu natahoval Gelson Martins, ale obránce byl rychlejší. Následně to zkusil zpoza vápna Youssouf Fofana, jenž tlačil míč do levého spodního rohu branky, kam se ve správný okamžik dostal také Gianluigi Donnarumma.

    Michal Luxa

    Branky: 25. Ben Yedder (Y. Fofana), 68. Volland (R. Aguilar), 84. Ben Yedder (pen.)

    Karty:   30. G. Martins (ASM), 66. Volland (ASM), 74. Tchouaméni (ASM) – 52. Mbappé (PSG), 53. Neymar (PSG), 82. Kimpembe (PSG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:10.
    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Disasi, B. Badiashile, Caio Henrique – Tchouaméni – G. Martins (64. Volland), Y. Fofana, Jean Lucas (85. Maripán), Golovin (69. Jakobs) – Ben Yedder (C) (85. Boadu).
    Náhradníci: Mannone – Boadu, Diop, Jakobs, Maripán, Matazo, Matsima, Sidibé, Volland.

    Trenér: Philippe Clement

    Paris Saint-Germain: G. Donnarumma – Hakimí, Marquinhos (C), Kimpembe, N. Mendes (77. A. Diallo) – Danilo Pereira, Paredes (69. I. Gueye), Verratti – Wijnaldum (69. Icardi), Mbappé, Neymar (77. Draxler).
    Náhradníci: Letellier – Bitshiabu, A. Diallo, Dina Ebimbe, Draxler, I. Gueye, Icardi, Kehrer, Simons.

    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurélien Berthomieu
    bahis siteleri