Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Detroit – Ottawa 2:5 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 0:5 (kon.) | New Jersey – Florida 6:7 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:2 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
6:7 (2:1, 4:1, 0:4 - 0:1)
Florida Panthers
Sobota 02.04.2022, 18:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:45 Gustav FORSLING - 6:7
     
    61:45
    Florida právě vstřelila branku!
    GUSTAV FORSLING zamíchal s pukem na vrcholu mezikruží a krásnou táhlou střelou zápěstím zamířil k pravé tyči! Andrew Hammond máchl lapačkou naprázdno a Panthers dovršili senzační obrat. Konečný stav 6:7. Asistence: Sam Bennett.
    58:36 Aleksander BARKOV - 6:6
     
    58:36
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV vypálil na bodu pravého kruhu po přihrávce přes osu a jeho bomba bez přípravy zamířila na přední tyči do sítě! Senzační obrat je dokonán! Panthers skórovali čtyřikrát v řadě a vyrovnali na 6:6. Neskutečné. Asistence: MacKenzie Weegar a Jonathan Huberdeau.
    55:23 Aleksander BARKOV - 6:5
     
    55:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers ihned po komerční přestávce odvolali brankáře a v šesti dokázali rychle skórovat, když na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu ALEKSANDER BARKOV a Andrew Hammondovi prošel puk mezi levým podpaždím do sítě! Asistence: Sam Bennett a Jonathan Huberdeau.
    47:03 Gustav FORSLING - 6:4
     
    47:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Sam Reinhart se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, jenže ani natřikrát poté nedokázal puk propasírovat do sítě, střela GUSTAVA FORSLINGA z levého kruhu už ale Andrewa Hammonda propálila! Je to o dva. Asistence: Sam Reinhart.
    45:34 Brandon MONTOUR - 6:3
     
    45:34
    Florida právě vstřelila branku!
    BRANDON MONTOUR vypálil na pravém křídle téměř od modré čáry a jeho střela bez přípravy se od jednoho z protihráčů v mezikruží odrazila nad lapačkou Andrewa Hammonda do bližšího pravého horního rohu brány! Panthers snížili. Asistence: Anthony Duclair a Mason Marchment.
    36:08 Andreas JOHNSSON - 6:2
     
    36:08
    Devils právě vstřelili branku!
    ANDREAS JOHNSSON si najel u levé tyče na pěknou zadovku zpoza brány od Janneho Kuokkanena a z blízkosti zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Sergeje Bobrovského do sítě! Devils dominují a vedou už nad hosty 6:2. Asistence: Janne Kuokkanen a Jesper Boqvist.
    34:44 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:2
     
    34:44
    Devils právě vstřelili branku!
    JEGOR ŠARANGOVIČ se o pár sekund později přece jen řítil sám na bránu, když v obranném pásmu vybojoval puk Nico Hischier a oslovil ho pěknou kolmou přihrávkou, útočník Devils poté nezaváhal a po fantastické kličce do bekhendu zkompletoval první hattrick v NHL! Navíc v oslabení! Skóre je 5:2. Asistence: Nico Hischier.
    31:17 Radko GUDAS - 4:2
     
    31:17
    Florida právě vstřelila branku!
    RADKO GUDAS vstřelil hodně šťastný gól, když po návratu z trestné lavice ihned vystřelil z levého kruhu a trefil hruď Andrewa Hammonda, puk se ale po zákroku brankáře Devils odrazil do jeho brusle a přes Hammondovu hlavu se kotouč pak snesl do sítě! Asistence: Brandon Montour.
    22:45 Janne KUOKKANEN - 4:1
     
    22:45
    Devils právě vstřelili branku!
    JANNE KUOKKANEN dostal před bránu Panthers nádhernou kolmou přihrávku od svého parťáka Andrease Johnssona a poté předvedl nádhernou stahovačku, po které bekhendem zasunul puk do odkryté sítě! Tentokrát dělilo dva góly Devils 15 sekund! Asistence: Andreas Johnsson a Ty Smith.
    22:00 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:1
     
    22:00
    Devils právě vstřelili branku!
    JEGOR ŠARANGOVIČ si najel na přední pravé tyči na přihrávku Dawsona Mercera od modré čáry a o lapačku Sergeje Bobrovského z blízkosti zamířil do sítě! Jeho druhý gól v zápase. Devils opět odskakují – 3:1. Asistence: Dawson Mercer.
    09:02 Ben CHIAROT - 2:1
     
    09:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Anton Lundell rychle objel bránu a u pravé tyče poté nedokázal bekhendem zasunout kotouč do odkryté sítě, vůbec to ale nevadilo, protože střelou z levého kruhu pro vhazování se prosadil BEN CHIAROT! Panthers odpověděli a jsou zpět v zápase. Asistence: Anton Lundell a Sam Reinhart.
    03:42 Jack HUGHES - 2:0
     
    03:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Sergej Bobrovskij rozehrál zpoza brány a v pravém rohu vybojoval puk JACK HUGHES, který si vzápětí vybruslil před bránu a na přední tyči puk zasunul do sítě! Bleskové údery Devils, kteří během pár sekund vedou 2:0! Bez asistence.
    03:25 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:0
     
    03:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Dougie Hamilton na pravém křídle vystihl strašidelnou rozehrávku Panthers a JEGOR ŠARANGOVIČ se po jeho střele od modré čáry prosadil u pravé tyče z dorážky! Skvělý vstup Devils do zápasu a je to 1:0. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Šarangovič (D. Hamilton), 4. J. Hughes, 22. Šarangovič (Mercer), 23. Kuokkanen (A. Johnsson, Ty Smith), 35. Šarangovič (N. Hischier), 37. A. Johnsson (Kuokkanen, J. Boqvist) – 10. Chiarot (A. Lundell, S. Reinhart), 32. Gudas (Montour), 46. Montour (Duclair, Marchment), 48. Forsling (S. Reinhart), 56. Barkov (S. Bennett, Huberdeau), 59. Barkov (Weegar, Huberdeau), 62. Forsling (S. Bennett)


    New Jersey Devils: A. Hammond (Daws) – D. Hamilton, Siegenthaler, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, N. Hischier (C), Tatar – Kuokkanen, J. Boqvist, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff

    Florida Panthers: Bobrovskij (41. S. Knight) – Weegar (A), Forsling, Gudas, Chiarot, Montour, Hägg – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Giroux, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Mamin, Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Corey Syvret, Eric Furlatt. Čároví: Tyson Baker, Libor Suchánek

    Diváci: 12284
    bahis siteleri