Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 13.04.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:41 Jonathan HUBERDEAU - 3:2
     
    63:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Riskujícího Troye Terryho obral v jeho vlastním pásmu JONATHAN HUBERDEAU, jenž si chtěl vymíchat Gibsona a zasunout puk mezi betony. To si hostující gólman pohlídal, ovšem Huberdeau měl dostatek času na dorážku, na kterou už John Gibson neměl nárok. Bez asistence.
    53:50 Šance – Sam BENNETT
     
    53:50
    Nenápadné Chiarotovo nahození od levého hrazení bylo tečováno za branku, kde byl zrovna Jonathan Huberdeau. Zkusil tedy odrazit puk o dezorientovaného Gibsona, což se nepovedlo, ale jednoduše mohl dorazit kotouč zprava Sam Bennett. Neuvěřitelný závar gólem nekončí.
    50:09 Anthony DUCLAIR - 2:2
     
    50:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec to domácím přeci jen zaslouženě vyšlo. Reinhart z levé strany nádherně nabil křižně skrz brankoviště ANTHONYMU DUCLAIROVI, jenž se dnes podruhé nemýlil. Asistence: Sam Reinhart a Claude Giroux.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Gerald Mayhew – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    45:53
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Adam Henrique – 2 min., hákování).
    43:54 Šance – Brandon MONTOUR
     
    43:54
    Krátce před faulem měl obrovskou šanci Brandon Montour. Ten si před brankou krásně potáhl kotouč na bekhend, jenže už na něj pořádně nedosáhl, takže zakončil jen do tyčky. John Gibson ale nyní zareagovat nestihl.
     
    43:54
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Claude Giroux – 2 min., sekání).
    37:24 Derek GRANT - 1:2
     
    37:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Předchozí teč mířila mimo branku, tentokrát ale téměř totožná akce už končí v síti. Drysdale od pravého mantinelu posílal puk na střed, kde se natáhnul DEREK GRANT, jehož teč nadzvedla kotouč nad Bobrovského beton. Asistence: Jamie Drysdale a Adam Henrique.
     
    31:32
    Obrovský tlak Floridy vyvrcholil Luostarinenovou ranou zprava, proti které se Gibson skvěle přesunul, neuspěla ani Hörnqvistova dorážka.
    29:31 Tyčka – Kevin SHATTENKIRK
     
    29:31
    Kevin Shattenkirk se dostal ke zdánlivě nepříliš nebezpečné střele uprostřed pravého kruhu pro vhazování. Zamířil však tak dobře, že trefil tyčku.
    27:39 Šance – Troy TERRY
     
    27:39
    Troy Terry nadále hrozí obraně Panterů. Na útočné modré převzal těžkou přihrávku, ale zvládl zkrotit puk a trochu i Roberta Hägga, kterého měl na zádech. Zakončení musel vykopnout pravým betonem Sergej Bobrovskij.
    21:44 Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    21:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Zpoza branky bekhendovou zadovkou přihrával ANTHONY DUCLAIR. K jeho spoluhráčům se puk nedostal, protože si ho nešťastně bruslí do vlastní branky srazil obránce Jamie Drysdale. Asistence: Carter Verhaeghe a Aleksander Barkov.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Robert Hägg – 2 min., hákování).
     
    10:45
    Nyní už to vypadalo úplně jinak, Huberdeau se z rohu dostal s pukem před branku, ale ještě skvěle nabil doprava Duclairovi. Ten pálil z první, ovšem výtečně se proti němu přesunul Gibson, který předvedl famózní zákrok lapačkou.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Kevin Shattenkirk – 2 min., krosček).
    07:38 Troy TERRY - 0:1
     
    07:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Při nenápadné akci vyplaval puk zpoza branky k Trevoru Zegrasovi, jenž ho jediným dotekem přesměroval doprava. Tam se zrovna přihnal TROY TERRY, jehož pohotovost při zakončení nedala Bobrovskému šanci. Asistence: Trevor Zegras a Derek Grant.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 22. Duclair (Verhaeghe, Barkov), 51. Duclair (S. Reinhart, Giroux), 64. Huberdeau – 8. T. Terry (Zegras, D. Grant), 38. D. Grant (Drysdale, Henrique)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Hägg – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Giroux, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist (A), Luostarinen, Mamin.
    Trenér: Andrew Brunette.

    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Shattenkirk, Fowler (A), Drysdale, Vaakanainen, Šustr, Benoit – T. Terry, Zegras, D. Grant – Mayhew, Getzlaf (C), Henrique (A) – D. Simon, Lundeström, Milano – S. Carrick, Comtois, Aston-Reese.
    Trenér: Dallas Eakins.

    Rozhodčí: StPierre, Hebert – Flemington, Murray.

    Diváci: 16 204
    bahis siteleri