Osasuna – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Espanyol 0:1 (kon.) | Villarreal – Elche 4:0 (kon.)
Valencia – Getafe 5:1 (kon.)
konec
Valencia CF
5:1 (3:0)
Getafe CF
Neděle 04.09.2022, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen také prosazují a budou si moci z tohoto utkání odvést alespoň něco pozitivního. Po standardní situaci si počkal na odražený míč stoper GASTÓN ÁLVAREZ a pěkným volejem i s odrazem od země poslal míč za Mamardašviliho, kterému tím pokazil čisté konto.
     
    68
    Valencia právě vstřelila branku!
    Domácí už si utkání viditelně užívají a nyní se dostávají již do pětibrankového vedení! Po přihrávce Musaha se dostal do výborné střelecké pozice HUGO DURO, který dokázal překonat Soriu a prosazuje se proti svému bývalému týmu. Asistence: Yunus Musah.
     
    65
    Valencia právě vstřelila branku!
    Ze sedmého rohového kopu se už domácí prosazují a zvyšují své vedení už na 3:0. Střelcem branky je NICO GONZÁLEZ, který je ve Valencii na hostování z Barcelony a nyní za svůj nový tým střílí první branku. Gól jde rozhodně na vrub Sorii, protože Nicova hlavička mířila přímo na něj, ale on míč nedokázal udržet. Asistence: Hugo Guillamón.
     
    16
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je za námi teprve 16 minut hry a domácí tým už vede 3:0! Ihned po rozehrávce po předchozím gólu se dostal míč k Soriovi, který trestuhodně namazal míč SAMUELU CASTILLEJOVI, který tak mohl vstřelit svůj první gól v dresu Valencie po svém letním přestupu z AC Milán. Bez asistence.
     
    14
    Valencia právě vstřelila branku!
    Domácí podnikli rychlý protiútok a na jeho konci je branka na 2:0! Musah našel krásnou kolmou přihrávkou SAMUELA LINA, a ten z blízka překonal bezmocného Soriu. Asistence: Yunus Musah.
     
    7
    Valencia právě vstřelila branku!
    Domácí se radují z rychlé úvodní branky zápasu! Prosazuje se čtyřiadvacetiletý odchovanec Valencie TONI LATO, který si pěkně připravil míč na pravou nohu a pak technickou střelou poslal míč krásně do horního růžku branky Getafe.

    Petr Sumbal

    Branky: 7. Lato, 14. Lino (Musah), 16. Castillejo, 65. N. González (Guillamón), 68. Duro (Musah) – 78. G. Álvarez

    Karty:   45. Castillejo (VAL), 75. Moriba (VAL) – 42. Arambarri (GET), 54. Mayoral (GET), 57. Munír (GET), 71. Mitrović (GET)   88. Moriba (VAL) – 90+5. Arambarri (GET)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:21.
    Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Cömert, Diakhaby (74. Mosquera), Lato (70. Foulquier) – Musah, Guillamón, N. González (70. Almeida) – Castillejo (70. Moriba), André (23. Duro), Lino.
    Náhradníci: Doménech, Pérez Sánchez – Paulista, Özkacar, F. Pérez, J. Vázquez.

    Trenér: Gaya

    Getafe CF: Soria – J. Iglesias, Dakonam (28. Mitrović), Duarte, Angileri – Portu (46. Maksimović), Arambarri, Seoane (46. G. Álvarez), Aleñá (46. Munír) – Ünal (77. Mata), Mayoral.
    Náhradníci: Alcoado, Casilla – Algobia, Amavi, Latasa, Patrick, Da. Suárez.

    Trenér: Flores

    Rozhodčí: Montero – López, Moreno
    bahis siteleri