Jihlava – Pardubice 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Olomouc 5:4 (po pr.)
Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:7 (1:3, 0:2, 3:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 28.10.2022, 18:15 • ICE ARENA Letňany, Praha 18–Letňany • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    58:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohádkový obrat se nekoná, naděje na vyrovnání se rozplynuly – tři body dnes poputují na východ! Z vlastní modré čáry opuštěnou svatyni Sparty trefil TADEÁŠ HLÁVKA, který dělá definitivní tečku za hostujícím vítězstvím. Asistence: Patrik Volas, Tomáš Šilar.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:21
    Oddechový čas pro tým HC Oceláři Třinec.
     
    56:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, v Letňanech to nakonec opravdu ještě bude drama! Oto Theimer našel na pravém kruhu volného FRANTIŠKA DAVIDA, který následnou prudkou ranou posunul svůj tým na dostřel vyrovnání – 4:6! Asistence: Oto Theimer, Jakub Tůma.
     
    55:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak pozor, v Letňanech by to přeci jen ještě mohlo být zajímavé! Exekuce nájezdu se ujal ONDŘEJ HRABÍK, který nedal Klimkovi šanci a přidává třetí gól Sparty – 3:6!
     
    55:04
    Pozor, uvidíme trestné střílení pro Spartu! Filip Hrůzek (TRI) v brankovišti zalehl kotouč.
     
    54:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen ještě prosazují a snižují své manko! Z modré čáry Klimka překvapil JAKUB TŮMA, jehož zakončení zaplulo přesně do třinecké svatyně. Sparta tak šest minut před koncem prohrává už "jen" o čtyři branky – 2:6! Asistence: František David.
     
    50:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po dlouhé odmlce přichází další zásah Ocelářů, kteří už mají tříbodový zisk takřka v kapse! Pražané znovu doplatili na nedůslednost své obrany, ROBIN GERYCH si dorážkou z bezprostřední blízkosti branky do statistik zapisuje svůj druhý dnešní kanadský bod – 1:6! Asistence: Filip Hrůzek, Adam Cedzo.
     
    46:42
    Jan Moškoř (TRI) je vykázán z hrací plochy za hákování, Sparta se ujme další početní výhody.
     
    43:22
    Sparta půjde na pár sekund do tří, dvě minuty za zásah do hlavy nebo krku inkasuje Oto Theimer (SPA).
     
    41:33
    Znovu uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Martin Vašíček (SPA) je z hrací plochy vyloučen za sekání, Antonín Kareš (TRI) bude sedět za krosček.
     
    39:19
    Přesilovka hostů končí předčasně, dostávají totiž trest za příliš mnoho hráčů. Na lavici hanby se na dvě minuty přesouvá útočník Filip Tomiczek (TRI).
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:40
    Další komplikace pro svěřence Richarda Žemličky, David Senčák (SPA) je vyloučen za držení.
     
    35:19
    Na jednoho z hostujících borců zívala naprosto prázdná domácí svatyně, z hranice brankoviště ale promáchl! Obrovská škoda pro Oceláře.
     
    32:19
    Andrle se dostal do úniku! Po pravém křídle vyjel před brankoviště, položil si Lokajíčka a zkusil uklidit puk mezi jeho beton a vzdálenější tyč, ale zasáhl jen brankářovu nohu!
     
    24:23
    Oddechový čas pro tým HC Sparta Praha.
     
    24:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem, Pražané jsou zralí na ručník a po krátké době inkasují znovu! Na Lokajíčka teď jeli úplně sami hned dva hráči Ocelářů, přičemž zakončující MIROSLAV HOLINKA se nemýlil. Jeho rána cestou do sítě lízla tyč – 1:5! Asistence: Robin Gerych.
     
    22:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    S domácími to začíná vypadat špatně, Sparta v úvodu prostřední dvacetiminutovky prohrává už o tři branky! Třinec úplně rozebral nepozornou domácí obranu a po chaotické situaci před brankovištěm puk z bezprostřední blízkosti svatyně za Lokajíčka doklepl TOMÁŠ ŠILAR – 1:4! Asistence: Vojtěch Spěváček, Patrik Volas.
     
    19:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Celek ze Slezska v samotném závěru úvodní části opět odskakuje do dvoubrankového trháku! Tentokrát se o to postaral ALEŠ ZIELINSKI, který si zpracoval Cedzovu přihrávku na hranici pásma a následně propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:3! Asistence: Adam Cedzo.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
     
    18:26
    Pozor, domácí jdou na poměrně dlouhou dobu do tří! Böhmovi bude pár desítek sekund dělat společnost František David (SPA), a to za faul kolenem.
     
    17:08
    Martin Böhm (SPA) jede na dvě minuty na trestnou za podrážení, další přesilovka pro Třinec.
     
    14:37
    Současné vyloučení na obou stranách, uvidíme hru čtyři na čtyři. Tomáš Václavík (SPA) a Robin Gerych (TRI) oba pykají za zašlapování puku.
     
    08:11
    Znovu se vylučuje, opět na straně hostů. Ven ze hry za krosček putuje zadák Michal Pospíšil (TRI).
     
    07:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Letňanech máme sníženo, svou první přesilovku v dnešním utkání využívají také domácí! V mezikruží se k odraženému kotouči jako první dostal ANDREJ FÁBRY, který následnou střelou z otočky obral Klimka o čisté konto – 1:2! Bez asistence.
     
    07:16
    Domácí dostávají šanci se svými soky trochu srovnat krok, Filip Hrůzek (TRI) jde ven za podrážení.
     
    06:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Hosté rychle přesunuli hru na druhý konec letňanské ledové plochy. Z modré čáry pak vypálil Antonín Kareš, jehož střelu za Lokajíčka protečoval z mezikruží nikým nehlídaný ADAM CEZDO! Gólman Sparty byl naprosto bezmocný – 0:2! Asistence: Antonín Kareš, Miroslav Holinka.
     
    03:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Fábry po jednotkách sekund lavici hanby opouští, Oceláři bleskově využívají svou první přesilovku v dnešním utkání a v polovině čtvrté minuty odskakují do vedení! Z prostoru pro vhazování se na střeleckou listinu zapisuje MIROSLAV HOLINKA – 0:1! Asistence: Patrik Volas.
     
    03:21
    Jen pár sekund nato se poprvé přerušuje, Andrej Fábry (SPA) míří na trestnou za sekání.
     
    03:18
    Moškoř byl teď úplně sám v mezikruží a po zachycení přihrávky od mantinelu bez váhání vypálil, Lokajíček ale chytře povyjel z brankoviště a jeho ránu vytěsnil betonem!
     
    01:55
    Ale pozor, hned první výpad domácích na Klimka přinesl kvalitní šanci! Jeden z obranou zapomenutých hráčů s eskem na prsou se pokusil gólmana Třince překonat z hranice brankoviště, brankář byl nucen kotouč zalehnout.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Fábry, 55. Tůma (David), 56. Hrabík (TS), 57. David (Theimer, Tůma) – 4. Holinka (Volas), 7. Cedzo (Kareš, Holinka), 20. Zielinski (Cedzo), 23. Šilar (Spěváček, Volas), 25. Holinka (Gerych), 51. Gerych (Hrůzek, Cedzo), 59. Hlávka (Volas, Šilar)


    HC Sparta Praha: Lokajíček (Liemann) – Červenka (A), Tůma, Böhm, David, Ducháč (C), Bartoň, Pavlák – Höll, Hrabovetskyi, Hamršmíd, Senčák, Stepanchuk, Fábry, Vašíček, Václavík, Mácha, Theimer, Hrabík, Žmola.
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Král) – Buják, Andrle, Hrůzek (A), Kareš (C), Pospíšil, Zielinski, Volas – Ullrych, Pánek, Hlávka, Šutý (A), Cedzo, Spěváček, Gerych, Tomiczek, Holinka, Šotkovský, Moškoř, Šilar.
    Trenér: René Mucha.

    Rozhodčí: Hucl, Kosnar – Špůr, Hlinka.

    Diváci: 78
    bahis siteleri