Montreal – Calgary 2:1 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Dallas 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.)
Ottawa – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 1:0 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Úterý 13.12.2022, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Trevor Zegras – 2 min., krosček.
    55:29 Neuznaný gól Ottawy
     
    55:29
    A rozhodčí uznali, že skutečně došlo k nedovolenému bránění brankáři. Trenér Anaheimu nevěřícně kroutí hlavou, jak mohli rozhodčí prvně branku uznat.
     
    55:29
    Rozhodčí gól uznali! Ale ještě se to snaží změnit střídačka Anaheimu, která si bere challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Shane Pinto – 2 min., podrážení.
    52:00 Alex DEBRINCAT - 3:0
     
    52:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V samém závěru přesilovky se povedlo Ottawě skórovat! Rychlý přechod zpět do útočného pásma, při kterém hostující obrana zaspala. Po pravém křídle zavezl kotouč Batherson, který poslal před brankoviště střílenou přihrávkou, jíž se ALEXOVI DEBRINCATOVI povedlo protečovat, čímž překonal Lukáše Dostála. Asistence: Drake Batherson, Claude Giroux.
     
    50:04
    Bude z toho přesilovka domácích. Vatrano totiž dostává dvě minuty za krosček a také dvě minuty za hrubost. Hamonic dostává pouze dvě minuty za hrubost.
     
    38:17
    Neskutečné, co nyní zahodili domácí! Šli ve třech proti nikomu, respektive proti Dostálovi! Český brankář nezazmatkoval a povedlo se mu dobře přečíst hru, zastavil tedy zakončení Kastelice, který si narazil se spoluhráčem z pravé strany, a další střelu už domácí vyslat nedokázali. Teď Dostál hodně podržel svůj tým.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Derick Brassard – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:58
    Zatímco byla hra přerušena, přišla informace, že kromě Stutzleho se do utkání nevrátí ani Tyler Motte! To jsou tedy hned dva hráči Ottawy, kteří dnes kvůli zranění dohráli.
     
    27:12
    Kontaktní gól visel ve vzduchu, jenže Troy Terry přizvedl svou střelu možná až příliš! Trefil horní tyč Talbotovy klece, od níž kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    Přišla informace, že Tim Stutzle se do tohoto utkání nevrátí.
     
    17:17
    Dostál se blýsknul zákroky proti protečované střele Bathersona i následné dorážce Girouxe. Navíc tím založil protiútok Henriqua, který šel sám na branku Ottawy, ale po najetí mezi kruhy poslal svůj bekhend na zadní mantinel.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Jakob Silfverberg – 2 min., nedovolené bránění.
    10:19 Alex DEBRINCAT - 2:0
     
    10:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně rychle proměněná přesilovka! Giroux si s pukem sjel od modré až do pravého kruhu a přesným pasem do levé strany vyzval ALEXE DEBRINCATA k zakončení do odkryté brány. Dostál se nestihl přesunout brankovištěm. Asistence: Claude Giroux, Thomas Chabot.
     
    10:10
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Brett Leason – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:00
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Erik Brännström – 2 min., podrážení.
    05:42 Parker KELLY - 1:0
     
    05:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A Senators jsou za svou aktivitu odměněni. PARKER KELLY byl postaven mezi kruhy a výborně protečoval střílené nahození Zajceva od modré. Úplně změnil směr letu kotouč, který šel do protipohybu Dostála, jenž byl zcela bez šance. Asistence: Nikita Zajcev.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Kelly (Zajcev), 11. DeBrincat (Giroux, Chabot), 52. DeBrincat (Batherson, Giroux)


    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Zajcev, Chabot (A), Sanderson, Hamonic, Brännström, Holden – Stützle, B. Tkachuk (C), Giroux (A) – DeBrincat, Batherson, Pinto – Kelly, Chartier, Motte – Watson, Kastelic, Brassard.
    Trenér: D.J. Smith

    Anaheim Ducks: Dostál (Stolarz) – Fowler (A), Kulikov, Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Vaakanainen – Zegras, Terry, Henrique (A) – Vatrano, Comtois, R. Strome – McTavish, Leason, Max Jones – Megna, Silfverberg (A), Carrick.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Luxmore, Joannette – Barton, Nansen

    Diváci: 14204
    bahis siteleri