Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (2:1, 3:2, 0:0)
Arizona Coyotes
Středa 04.01.2023, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:29 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    39:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Dlouhého střídání soupeře využil brankář Knight k dlouhé nahrávce na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Reinhart. Následoval skvěle provedený pas před bránu na MATTHEWA TKACHUKA, který nadvakrát dostal kotouč za brankovou čáru a zapsal svůj první třígólový večer v novém působišti. Asistence: Sam Reinhart a Spencer Knight.
    36:01 Eric STAAL - 4:3
     
    36:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Aktivita domácího celku pokračovala a odměnou je čtvrtý kotouč ve Vejmelkově síti. Přenesení Tkachuka doprava vyřešil Lomberg sklepnutím na střed k ERICU STAALOVI, centr čtvrté lajny skóroval dokonale umístěnou forhendovou ránou k pravé tyčce. Asistence: Ryan Lomberg a Matthew Tkachuk.
    33:59 Nick BJUGSTAD - 3:3
     
    33:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po dlouhé době e hosté dostali k zakončení mezi tři tyče, nicméně to má hodnotu vyrovnávací trefy! Od levého mantinelu vypálil Moser a byl to NICK BJUGSTAD, kdo puk ztečoval nechytatelně nad levé Knightovo rameno. Asistence: Janis Moser a Jack McBain.
    30:37 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    30:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Hokejisté v červených dresech zaslouženě strhávají vedení zpět na svou stranu. Mahura křižným pasem našel v pravém kruhu MATTHEWA TKACHUKA a ten využil faktu, že šel Vejmelka brzo do pokleku, střelu poslal pod břevno a s odrazem od brankářovu masky se touš odrazil za brankovou čáru. Asistence: Josh Mahura.
    25:17 Clayton KELLER - 2:2
     
    25:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skóre hlásí vyrovnaný stav! Zodpovědnost vzal do svých rukou CLAYTON KELLER. Americký útočník zleva přijel do pravého kruhu, odkud vystřelil bekhendem přes Cousinse k protější tyčce a Knight situaci lehce podcenil, když na okamžik zaváhal a vyrážečkou pak už nedokázal zaznamenat úspěšný zákrok. Asistence: Juuso Välimäki.
    19:57 Jakob CHYCHRUN - 2:1
     
    19:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se vrací na kontakt gólem z přesilovky do šatny! Keller zprava vymyslel přes Gudasovu hokejku parádní přihrávku do předbrankového prostoru na JAKOBA CHYCHRUNA, za jehož pokusem k pravé tyčce neměl Knight šanci se včas přemístit. Asistence: Clayton Keller a Nick Schmaltz.
    11:21 Eric STAAL - 2:0
     
    11:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Mauriceho družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! A Karel Vejmelka nemá úplně čisté svědomí. Ránu Marca Staala vyrážečkou odrazil pouze k jeho bratrovi ERICU STAALOVI, jenž si kotouč srovnal na forhend, aby následně svižnou ránou ze zápěstí našel mezírku mezi tyčkou a maskou brankáře. Asistence: Marc Staal.
    01:09 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    01:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Favorizovaní Panteři střílí brzký vedoucí gól! Ránu Forslinga od modré čáry vyrazil Vejmelka pouze před sebe k Barkovovi, jenž nezazmatkoval a po pravé ruce posunul touš na MATTHEWA TKACHUKA, americký forvard s velkým přehledem nasměroval touš do odkryté části brány. Asistence: Aleksander Barkov a Gustav Forsling.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. M. Tkachuk (Barkov, Forsling), 12. E. Staal (M. Staal), 31. M. Tkachuk (Mahura), 37. E. Staal (Lomberg, M. Tkachuk), 40. M. Tkachuk (Reinhart, Knight) – 20. Chychrun (Keller, Schmaltz), 26. Keller (Välimäki), 34. Bjugstad (Moser, McBain)


    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Coli. White, Bennett, Luostarinen – Reinhart, Lundell, Cousins – E. Staal, Lomberg, G. Smith.
    Trenér: Paul Maurice

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Gostisbehere, Chychrun, Moser, Välimäki, Stecher, Nemeth, J. Brown – Carcone, Boyd, Keller (A) – Crouse (A), Bjugstad, McBain – Fischer (A), Hayton, N. Ritchie – Dauphin, Schmaltz.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Syvret, Hebert – Knorr, Fournier

    Diváci: 19 484
    bahis siteleri