Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (2:1, 3:2, 0:0)
Arizona Coyotes
Středa 04.01.2023, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:01
    Shayne Gostisbehere tvrdým, ale čistým hitem poslal na mantinel Aleksandera Barkova. Mstít se vydal Matthew Tkachuk, jenž dostal dvě minuty za hrubost. Stejný trest za vzájemnou potyčku plynoucí ze situace obdrželi Radko Gudas s Nickem Ritchiem.
     
    43:18
    Domácí celek má šanci ještě více se přiblížit vítězství v početní převaze, Nick Bjugstad si proti Antonu Lundellovi pomohl viditelným hákováním.
    39:29 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    39:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Dlouhého střídání soupeře využil brankář Knight k dlouhé nahrávce na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Reinhart. Následoval skvěle provedený pas před bránu na MATTHEWA TKACHUKA, který nadvakrát dostal kotouč za brankovou čáru a zapsal svůj první třígólový večer v novém působišti. Asistence: Sam Reinhart a Spencer Knight.
     
    38:19
    Karel Vejmelka musel hrát, protože rozhodčí se nechystal odpískat icing. Při návratu do brány ovšem český gólman nesledoval blížícího se Cousinse a nastavenou vyrážečkou ho trefil do helmy, vyfasoval proto dvouminutový trest za hru vysokou holí. Pro gólmana poměrně netradiční trest. Na lavici hanby zamířil Nick Schmaltz.
    36:01 Eric STAAL - 4:3
     
    36:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Aktivita domácího celku pokračovala a odměnou je čtvrtý kotouč ve Vejmelkově síti. Přenesení Tkachuka doprava vyřešil Lomberg sklepnutím na střed k ERICU STAALOVI, centr čtvrté lajny skóroval dokonale umístěnou forhendovou ránou k pravé tyčce. Asistence: Ryan Lomberg a Matthew Tkachuk.
     
    35:46
    Karel Vejmelka měl nyní obrovské štěstí. Po střele Givaniho Smitha mu totiž puk prošel mezi betony, zároveň ovšem těsně vedle pravé tyčky!
    33:59 Nick BJUGSTAD - 3:3
     
    33:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po dlouhé době e hosté dostali k zakončení mezi tři tyče, nicméně to má hodnotu vyrovnávací trefy! Od levého mantinelu vypálil Moser a byl to NICK BJUGSTAD, kdo puk ztečoval nechytatelně nad levé Knightovo rameno. Asistence: Janis Moser a Jack McBain.
    30:37 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    30:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Hokejisté v červených dresech zaslouženě strhávají vedení zpět na svou stranu. Mahura křižným pasem našel v pravém kruhu MATTHEWA TKACHUKA a ten využil faktu, že šel Vejmelka brzo do pokleku, střelu poslal pod břevno a s odrazem od brankářovu masky se touš odrazil za brankovou čáru. Asistence: Josh Mahura.
    28:27 Přečíslení tří na jednoho neskončilo úspěchem
     
    28:27
    Matthew Tkachuk počkal na doplnění a domácí rázem mířili do přečíslení tří na jednoho. Američan nahrával Barkovovi, tomu však zakončení vůbec nesedlo.
    25:17 Clayton KELLER - 2:2
     
    25:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skóre hlásí vyrovnaný stav! Zodpovědnost vzal do svých rukou CLAYTON KELLER. Americký útočník zleva přijel do pravého kruhu, odkud vystřelil bekhendem přes Cousinse k protější tyčce a Knight situaci lehce podcenil, když na okamžik zaváhal a vyrážečkou pak už nedokázal zaznamenat úspěšný zákrok. Asistence: Juuso Välimäki.
    19:57 Jakob CHYCHRUN - 2:1
     
    19:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se vrací na kontakt gólem z přesilovky do šatny! Keller zprava vymyslel přes Gudasovu hokejku parádní přihrávku do předbrankového prostoru na JAKOBA CHYCHRUNA, za jehož pokusem k pravé tyčce neměl Knight šanci se včas přemístit. Asistence: Clayton Keller a Nick Schmaltz.
     
    19:20
    Prvním vyloučeným hráčem je domácí zadák Aaron Ekblad. Kanaďan se hodně diví rozhodnutí sudího, jenž jej poslal za katr z důvodu držení Ritchieho před vlastní bránou.
    11:21 Eric STAAL - 2:0
     
    11:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Mauriceho družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! A Karel Vejmelka nemá úplně čisté svědomí. Ránu Marca Staala vyrážečkou odrazil pouze k jeho bratrovi ERICU STAALOVI, jenž si kotouč srovnal na forhend, aby následně svižnou ránou ze zápěstí našel mezírku mezi tyčkou a maskou brankáře. Asistence: Marc Staal.
    01:09 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    01:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Favorizovaní Panteři střílí brzký vedoucí gól! Ránu Forslinga od modré čáry vyrazil Vejmelka pouze před sebe k Barkovovi, jenž nezazmatkoval a po pravé ruce posunul touš na MATTHEWA TKACHUKA, americký forvard s velkým přehledem nasměroval touš do odkryté části brány. Asistence: Aleksander Barkov a Gustav Forsling.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. M. Tkachuk (Barkov, Forsling), 12. E. Staal (M. Staal), 31. M. Tkachuk (Mahura), 37. E. Staal (Lomberg, M. Tkachuk), 40. M. Tkachuk (Reinhart, Knight) – 20. Chychrun (Keller, Schmaltz), 26. Keller (Välimäki), 34. Bjugstad (Moser, McBain)


    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Coli. White, Bennett, Luostarinen – Reinhart, Lundell, Cousins – E. Staal, Lomberg, G. Smith.
    Trenér: Paul Maurice

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Gostisbehere, Chychrun, Moser, Välimäki, Stecher, Nemeth, J. Brown – Carcone, Boyd, Keller (A) – Crouse (A), Bjugstad, McBain – Fischer (A), Hayton, N. Ritchie – Dauphin, Schmaltz.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Syvret, Hebert – Knorr, Fournier

    Diváci: 19 484
    bahis siteleri