Třinec – Litvínov 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Vítkovice 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 7:3 (kon.)
Pardubice – K. Vary 7:4 (kon.) | Olomouc – Kladno 6:2 (kon.) | Sparta – Liberec 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 06.01.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Další možnost pohnout skóre zápasu mají domácí po držení Jana Strejčka (LIT).
     
    51:19
    Hosté se dostali do útočného pásma po aktivitě Demela, ale domácí dostali rychle puk do střední třetiny, kde Patrik Demel (LIT) fauloval Tomáše Marcinka. Následně si tam chce s Marcinkem něco vyříkat Stránský, navazuje na diskuzi u předchozího vyloučení právě Marcinka.
     
    46:21
    Přesilovku pět na tři, byť notně zkrácenou, jenom 20sekundovou, si zahrají i hosté. Za hákování Šimona Stránského je vyloučen Tomáš Marcinko (TRI).
     
    44:41
    Zdráhal byl faulován v útočném pásmu a hosté mají ideální možnost skóre zápasu úplně překlopit na svou stranu. Vyloučeným hráčem je Vladimír Dravecký (TRI) za hákování.
     
    31:10
    Domácí teď získali pásmo a dvojice Hrňa s Draveckým vybojovala dokonce dva fauly najednou. Hrňa byl po vedení puku kolem mantinelu hákován a Draveckému byla v souboji o puk vyseknutá hůl. Potrestanými hráči jsou Šimon Stránský (LIT) a Matúš Sukeľ (LIT). Třinec bude hrát sto dvacet sekund pět na tři.
     
    21:24
    Další dlouhá přihrávka od Jeřábka zpoza branky do střední třetiny na Hudáčka už vyšla. Třinecký útočník zavezl puk do třetiny a následně hledal před branku sprintujícího Hrehorčáka. Ten měl těžkou pozici a puk nenasměroval do branky, Godla jej přikryl. Byl při akci ale faulován Nicolasem Hlavou (LIT), který je prvním vyloučeným hráčem Verva. Hrehorčák se následně těžce zvedá po návratu do zadního mantinelu.
     
    09:58
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu bude Patrik Hrehorčák (TRI), který byl vyloučen za faul mimo hlavní dění. V tu chvíli totiž po levém křídle vedl puk Kudrna, který z jízdy využil většího prostoru a příklepem prověřil Mazancovu pozornost.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 5. Daňo (Nestrašil, Zahradníček), 7. Daňo (Hudáček), 65. Nestrašil (Voženílek) – 11. Sukeľ (Hlava, Š. Stránský), 43. Kudrna (D. Zeman, Estephan)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Havránek, J. Jeřábek, Jaroměřský, Čukste, Zahradníček – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Buček – Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Zeman, Zile, Wesley, Freibergs, Jaks, Demel (A), Strejček – Zdráhal (A), Sukeľ (C), Š. Stránský – Hlava, Gut, Kudrna – Abdul, Estephan, Straka – Chalupa, Jurčík, Šalda.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hradil, Stano – Gebauer, Synek

    Diváci: 4 571
    bahis siteleri