Třinec – Litvínov 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Vítkovice 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 7:3 (kon.)
Pardubice – K. Vary 7:4 (kon.) | Olomouc – Kladno 6:2 (kon.) | Sparta – Liberec 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 06.01.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:04 Andrej NESTRAŠIL - 3:2
     
    64:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí vyhráli buly v útočném pásmu, ale Voženílek zacouval s pukem až do vlastní třetiny. Tam kotouč předal ANDREJI NESTRAŠILOVI, který projel až do zakončení v útočném pásmu a prostřelil litvínovského brankáře střelou k tyči. Asistence: Daniel Voženílek. Konečný stav utkání 3:2.
    42:26 Andrej KUDRNA - 2:2
     
    42:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a puk putoval na hůl ANDREJE KUDRNY. Ten si od modré čáry sjel až na osu útočného pásma a i když mu puk v jednom okamžiku trochu sjel, nakonec jej ovládl a za přispění clony třineckému brankáři skóroval. Asistence: Denis Zeman, Giorgio Estephan. Stav utkání 2:2.
    10:36 Matúš SUKEĽ - 2:1
     
    10:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle dostali do útočného pásma a od levého mantinelu režíroval snižující branku Stránský. Hlava od tyče hledal spoluhráče, ale po několika odrazech puku se hrací nástroj dostal k MATÚŠI SUKEĽOVI, který jej zametl za Mazance. Asistence: Nicolas Hlava, Šimon Stránský. Stav utkání 2:1.
    06:47 Marko DAŇO - 2:0
     
    06:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři po náznaku šance Litvínova opět rychle dostali puk do útočné třetiny. Nejprve Nestrašil promáchl před prázdnou brankou po přihrávce od Daňa ze strany, ale následně se prosadil MARKO DAŇO, který se trefil snad ještě z většího úhlu než v úterý v Hradci Králové. Na tomto místě je určitě dobré zmínit poslední hattrick Daňa ze zápasu z Litvínovem, který padl za šest minut! Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 2:0.
    04:10 Marko DAŇO - 1:0
     
    04:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale dokázali rychle otočit hru. Puk se dostal do jízdy na levé křídlo MARKO DAŇOVI a jeho střelu švihem Godla nezastavil. Třinecký útočník je v poslední době při chuti a teď to poznala i litvínovská obrana. Asistence: Andrej Nestrašil, Jan Zahradníček. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 5. Daňo (Nestrašil, Zahradníček), 7. Daňo (Hudáček), 65. Nestrašil (Voženílek) – 11. Sukeľ (Hlava, Š. Stránský), 43. Kudrna (D. Zeman, Estephan)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Havránek, J. Jeřábek, Jaroměřský, Čukste, Zahradníček – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Buček – Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Zeman, Zile, Wesley, Freibergs, Jaks, Demel (A), Strejček – Zdráhal (A), Sukeľ (C), Š. Stránský – Hlava, Gut, Kudrna – Abdul, Estephan, Straka – Chalupa, Jurčík, Šalda.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hradil, Stano – Gebauer, Synek

    Diváci: 4 571
    bahis siteleri