Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Anaheim Ducks
Středa 18.01.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Kevin HAYES - 5:2
     
    59:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Čepice létají na led, máme tu hattrick. KEVIN HAYES střelou z dálky trefil odkrytou klec a definitivně rozhodl o vítězi tohoto mače.
    Asistence: Wade Allison a Cameron York.
    58:51 Frank VATRANO - 4:2
     
    58:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Kačerům daří snížit a duel lehce zdramatizovat. Shattenkirk nahazoval od modré a před brankářem kotouč šikovně tečoval FRANK VATRANO. Puk zaletěl do levého dolního rohu domácí svatyně.
    Asistence: Kevin Shattenkirk a Ryan Strome.
    42:30 Kevin HAYES - 4:1
     
    42:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté sice byli aktivní, ovšem góly dává soupeř. Allison dojel pro puk k mantinelu, přihrál jej Laughtonovi, který kotouč posunul z pravého kruhu kolmou přihrávku po ledě bekhendem na KEVINA HAYESE, jenž zblízka zamířil do volné části hostující brány.
    Asistence: Scott Laughton a Wade Allison.
    39:21 Morgan FROST - 3:1
     
    39:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velmi hezký moment. MORGAN FROST stál v hodně těžkém úhlu k bráně, ovšem puk si dal mezi nohama za sebe a poté jej forhendem odehrál do horní části hostující brány za možná trochu překvapeného Stolarze. Bylo to stylem ala Robert Kysela.
    Asistence: James van Riemsdyk a Rasmus Ristolainen.
    32:43 Rasmus RISTOLAINEN - 2:1
     
    32:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí nevyužili několik přesilovek, ovšem trochu paradoxně ve svém prvním oslabení skórují. Soupeř propadl v útočném pásmu, Flyers vyrazili do přečíslení, ve kterém RASMUS RISTOLAINEN obdržel přihrávku do mezikruží, kde si puk zpracoval, tváří tvář brankáři udělal blafák do bekhendu a puk poslal do horní volné části hostující svatyně.
    Asistence: Scott Laughton a Travis Konecny.
    27:39 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    27:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Philadelphia dnes už poněkolikáté propadla v obraně a tentokrát se jí to vymstilo. Klingberg zůstal prakticky sám před brankářem na pravé straně, neukvapil se a zpětnou přihrávkou vybídl spoluhráče ke střele v lepší palebné pozici, ADAM HENRIQUE toho využil a švihem odehrál kotouč do vzdálenějšího horhího rohu brány. Samuel Ersson toho moc dělat nemohl.
    Asistence: John Klingberg a Trevor Zegras.
    13:32 Kevin HAYES - 1:0
     
    13:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. V protiútoku domácí chvíli kombinovali, Anaheim mohl puk vyhodit, ovšem nepovedlo se, k tomu se dostal po kombinaci KEVIN HAYES a z pravého kruhu zamířil přesně na bližší tyč, kde brankář Kačerů nechal volné místo a lapačkou se mu nepovedlo v tomto případě kotouč zachytit.
    Asistence: Anthony DeAngelo a Travis Konecny.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 14. Hayes (DeAngelo, Konecny), 33. Ristolainen (Laughton, Konecny), 40. Frost (J. van Riemsdyk, Ristolainen), 43. Hayes (Laughton, Allison), 60. Hayes (Allison, York) – 28. Henrique (Klingberg, Zegras), 59. Vatrano (Shattenkirk, R. Strome)


    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, N. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Trenér: J. Tortorella.

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Vaakanainen – Terry, McTavish, Henrique (A) – R. Strome, Zegras, Comtois – Silfverberg (A), Carrick, Vatrano – Leason, Jays. Megna, Max Jones.
    Trenér: D. Eakins.

    Rozhodčí: Ch. Rooney, J. Samuels-Thomas – T. Hughes, M. Shewchyk

    Diváci: 16 312
    bahis siteleri