Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
5:4 (2:3, 1:1, 1:0 - 1:0)
Florida Panthers
Středa 18.01.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:53 William NYLANDER - 5:4
     
    61:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rozhodnuto, bonusový bod berou hráči Maple Leafs! Timmins ještě v obranné třetině přenechal touš WILLIAMU NYLANDEROVI, který nabral velkou rychlost, tělem odmítl Verhaegheho, zleva se natlačil až před Bobrovského, jehož si roztáhl a utkání ukončil forhendovým pokusem po ledě podél jeho betonu. Asistence: Conor Timmins a John Tavares.
    45:59 William NYLANDER - 4:4
     
    45:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Keefeho družina se dočkala, je srovnáno! Ránu Marnera vyrazil Bobrovskij smolně do helmy WILLIAMA NYLANDERA, odrazem od ní se puk obloučkem snesl za brankovou čáru. Asistence: Mitchell Marner a Mark Giordano.
    39:57 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    39:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny bezpochyby přijde vhod! Nylander věděl, že není času nazbyt a bekhendem v pravou chvíli nahrál do levého kruhu AUSTONU MATTHEWSOVI, americký ostrostřelec skóroval ránou na lapačku brankáře vteřinu a jednu desetinu před sirénou. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
    21:41 Aleksander BARKOV - 2:4
     
    21:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, hosté poprvé vedou více jak jednogólovým rozdílem! Montour nahrál po modré čáře kapitánu ALEKSANDERU BARKOVOVI a ten dlouho neotálel, kousek za pravým kruhem vypálil neomylně nad pravé rameno Murrayho. Asistence: Brandon Montour a Sam Reinhart.
    18:04 Josh MAHURA - 2:3
     
    18:04
    Florida právě vstřelila branku!
    I do třetice Panteři strhávají těsný náskok na svou stranu a soupeř už v rámci úvodní části nemá moc času na odpověď. Po mantinelu jedoucí kotouč si našel JOSH MAHURA. Zadák zvolil zpoza levého kruhu forhendové zakončení na zadní tyč a Murray, přestože měl poměrně dobrý výhled, kotouč pustil za svá záda. Asistence: Radko Gudas a Grigorij Děnisenko.
    15:10 Alexander KERFOOT - 2:2
     
    15:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové Listy podruhé vrací stav do nerozhodné podoby. Střelu Järnkroka od modré čáry Bobrovskij vyrazil před sebe, pohotový ALEXANDER KERFOOT bekhendem usměrnil hrací předmět nad jeho levý beton. Asistence: Calle Järnkrok a Timothy Liljegren.
    12:34 Anton LUNDELL - 1:2
     
    12:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Mauriceho družina udeřila při vlastním oslabení! Marner si nechal ujet puk u levého mantinelu a rybičkou situaci nezachránil, naopak nahrál Lundellovi, který vyslal do úniku Barkova. Hostující kapitán vypálil do Murrayho pravého betonu, od nějž se kotouč odrazil k ANTONU LUNDELLOVI. Finský útočník situaci skvěle dohrál a dorážka do prázdné brány pro něj byla sladkou odměnou. Asistence: Aleksander Barkov.
    02:38 Dryden HUNT - 1:1
     
    02:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí okamžitě srovnávají krok! V útočném pásmu dojel puk u pravého mantinelu Morgan Rielly, jenž vyslal křižný střílený pas do prostoru, kam najížděl DRYDEN HUNT. Člen čtvrté lajny přebruslil Mahuru a za brankovou čáru kus černé gumy nasměroval levou bruslí. Asistence: Morgan Rielly a Zach Aston-Reese.
    01:52 Carter VERHAEGHE - 0:1
     
    01:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Brzký gól střílí Panteři! Aaron Ekblad od modré čáry posunul touš do pravého kruhu na úplně osamoceného CARTERA VERHAEGHEHO, jenž zakvedlal s pukem, aby ho následně usměrnil neomylně nad Murrayho levé rameno. Asistence: Aaron Ekblad.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. D. Hunt (Rielly, Aston-Reese), 16. Kerfoot (Järnkrok, Liljegren), 40. Matthews (Nylander, Marner), 46. Nylander (Marner, Giordano), 62. Nylander (Timmins, Tavares) – 2. Verhaeghe (Ekblad), 13. Lundell (Barkov), 19. Mahura (Gudas, Děnisenko), 22. Barkov (Montour, Reinhart)


    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (22. Samsonov) – Liljegren, Rielly (A), Holl, Giordano, Timmins, Jo. Benn – Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Järnkrok – Engvall, Kämpf, McMann – D. Hunt, Kerfoot, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – Reinhart, Barkov (C), Lundell – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Cousins, Luostarinen, Děnisenko – G. Smith, E. Staal, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Mills, Cormier

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri