Washington – Anaheim 2:4 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:6 (po pr.) | Pittsburgh – Edmonton 2:7 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 0:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 4:1 (kon.)
St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Vegas – Calgary 4:3 (po pr.) | Seattle – Boston 5:6 (kon.)
San Jose – Nashville 2:6 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
5:6 (1:1, 1:3, 3:1 - 0:1)
Buffalo Sabres
Pátek 24.02.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:42 Ilja LJUBUŠKIN - 5:6
     
    61:42
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    ILJA LJUBUŠKIN se stává posledním střelcem, který v oslabení připravil Stamkose o kotouč v prodloužení ujel sám na Vasilevskije, který neodhadl Ljubuškinovu střelu k pravé tyči. Bez asistence
    54:54 Ross COLTON - 5:5
     
    54:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru domácí využívají a je srovnáno! Point zpoza branky posunul puk na Stamkose, který si všiml volné uličky na osamoceného ROSSE COLTONA. Ten se napřáhl a prudkou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Steven Stamkos a Brayden Point.
    48:33 Anthony CIRELLI - 4:5
     
    48:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    A stíhací jízda pokračuje! Kdyby existovala kobra 11 v hokejovém provedení, tak je to právě tato divoká přestřelka. ANTHONY CIRELLI si svezl puk do osřejšího úhlu a nahodil jej do brankoviště. Tam puk nešťastně sklepl bránící Dahlin mezi Comrieho betony a kotouč doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Erik Černák a Brayden Point.
    46:18 Tage THOMPSON - 3:5
     
    46:18
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Přibližení na rozdíl jednoho gólu je ale znova minulostí! TAGE THOMPSON se znova dostal za obranu domácích a zcela stejně jako před chvíli Brayden Point roztáhl Vasilevskije naznačenou kličkou a puk schoval mezi jeho betony a zkompletoval cenný hattrick.
    45:48 Brayden POINT - 3:4
     
    45:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí skórují a jsou v kontaktu. Hedman před modrou čarou křižnou přihrávkou poslal do útočné třetiny BRAYDENA POINTA, který si v tváří tvář roztáhl Comrieho a poté bleskově sklepl puk mezi jeho betony. Asistence: Victor Hedman a Brandon Hagel.
    33:25 Jack QUINN - 2:4
     
    33:25
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Fanoušci se poslední minuty opravdu nenudí. Mitttlestadt po překonání modré čáry v pádu posunul hru na Krebse, který pohybem do rohu kluziště uvolnil mezi kruhy JACKA QUINNA, jenž rychlou kličkou prostřelil Vasilevskije pod lapačkou. Asistence: Peyton Krebs a Casey Mittelstadt.
    32:36 Victor HEDMAN - 2:3
     
    32:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď domácích. Maroon sklepl puk VICTORU HEDMANOVI, jenž nevymýšlel žádnou velkou vědu a jednoduše se silou opřel do kotouče, který se vešel přesně do levé spojnice. Asistence: Patrick Maroon a Nick Paul.
    32:20 Tage THOMPSON - 1:3
     
    32:20
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí inkasují poté, co si nechali za zády zapomenutého TAGE THOMPSONA, jenž po dalekonosné přihrávce Skinnera překonal Vasilevskijho. Asistence: Jeff Skinner.
    29:37 Tage THOMPSON - 1:2
     
    29:37
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a otáčejí vývoj utkání. Skinner se rozjel na levém křídle a řídil přečíslení tři na dva, přičemž se TAGE THOMPSON šikovně dostal za posledního hráče a přihrávkou před pravou tyč sklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Jeff Skinner a Rasmus Dahlin.
    11:41 Zemgus GIRGENSONS - 1:1
     
    11:41
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají brankou, po které Vasilevskij pozvedl hlavu ke stropu arény. Jost křižnou přihrávkou dostal puk na sjíždějícího Dahlina, který s hráčem na zádech plácl do puku, jenž se odrazil od brusle ZEMGUSE GIRGENSONSE a poputoval mezi betony domácího brankáře. Asistence: Tyson Jost.
    02:19 Steven STAMKOS - 1:0
     
    02:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Netrvalo to příliš dlouho a domácí otevírají brankový účet utkání. Point poslal na pravém křídle do útoku STEVENA STAMKOSE, který měl dostatek prostoru pro svižné zakončení z pravého kruhu nad lapačku Comrieho. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 3. Stamkos (Point, Kučerov), 33. Hedman (Maroon, Paul), 46. Point (Hedman, Hagel), 49. Cirelli (Černák, Point), 55. Colton (Stamkos, Point) – 12. Girgensons (Dahlin, Jost), 30. Ta. Thompson (J. Skinner, Dahlin), 33. Ta. Thompson (J. Skinner), 34. Quinn (Krebs, Mittelstadt), 47. Ta. Thompson, 62. Ljubuškin


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Hedman, Bogosian, Sergačjov, Černák, Cole, Perbix, H. Fleury – Hagel, Point, Kučerov – Cirelli, Stamkos, Killorn – Colton, Paul, Maroon – Naměstnikov, Bellemare, Perry.
    Buffalo Sabres: Comrie (C. Anderson) – Dahlin, Jokiharju, Samuelsson, Power, Bryson, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, V. Olofsson – Mittelstadt, Krebs, Quinn – Girgensons, Jost, Okposo.
    bahis siteleri