Chlumec n/C – Jablonec B 2:1 (kon.) | Liberec B – Ml. Boleslav B 2:0 (kon.) | Hr. Králové B – Kolín 1:1 (kon.)
Brozany – Most/Souš 0:3 (kon.)
konec
FK Chlumec nad Cidlinou
2:1 (2:0)
FK Jablonec B
Neděle 01.10.2023, 10:15 • Fotbalové hřiště FK Chlumec n/C • Česká fotbalová liga (B) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Chlumec nad Cidlinou na domácím hřišti potvrdil roli favorita, jabloneckou rezervu zdolal těsným výsledkem 2:1.

    Domácímu týmu vyšel hlavně první poločas, v němž si vybudoval dvoubrankový náskok zásluhou tref Jonáše Kneifela a Tomáše Labíka. Ve druhém dějství byli aktivnější hosté a odměna se dostavila v 54. minutě, kdy hlavou skóroval Lukáš Hušek. Snaha jablonecké rezervy o vyrovnání byla velká, ale neúspěšná, defenziva Chlumce dalším útokům odolala a hubené vedení udržela až do závěrečného hvizdu.

    Svěřenci trenéra Hrabíka si polepšili na šestnáct bodů a v tabulce se vyšvihli na páté místo o bod před dnešního soupeře, který utrpěl druhou ligovou porážku v sezóně. (12:16:21)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    A ještě dostali hosté příležitost k útoku. V krátkém časovém sledu kopali hned tři rohové kopy, po tom posledním došlo k vysoké střele hlavou nad břevno.
     
    90+4
    Po faulu Veselky na Huška kopali hosté ještě jeden volný přímý kop od levé lajny. Do vápna vyrazil i gólman Reiner, centr Nykrína nicméně domácí obrana dokázala odvrátit mimo velké vápno.
     
    90+3
    Fotbalisté v zelených dresech způsobili rozruch v pokutovém území konkurenta, ovšem rána z voleje po odraženém balónu neprošla obrannou linií, vzápětí akci přerušil zdvižený praporek pomezního signalizující ofsajd.
     
    90+2
    Tak dlouho Adam Ordelt otálel s rozehrávkou odkopu od brány, až arbitru Nedvědovi přetekl pohár trpělivosti a gólmanovi udělil žlutou kartou za zdržování.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou:
    ze hřiště odchází Marek Kejř, přichází David Ráliš.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou:
    ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází Jan Ludvík.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Domácí mužstvo momentálně kontroluje závěr základní hrací doby na útočné polovině. Vojtěch Řezníček proti přesile chytře nastřelil jednoho ze soupeřů a získal roh.
     
    88
    Střídání v týmu FK Jablonec B:
    ze hřiště odchází Evžen Malý, přichází Kryštof Karban.
     
    87
    Za prodlouženým nákopem natahoval nohu Oliver Velich. I kdyby skóroval, tak by se vyrovnání nekonalo, protože hostující útočník byl přichycen v ofsajdu.
     
    86
    Taktický faul vyrobil Marek Kejř. Vystoupil proti Patriku Schönovi, jehož kličku nevystihl, konkurenta vzápětí podrazil a vyvázl bez žlutého trestu.
     
    85
    Tomáš Bastin chtěl chytře sklepávat prvním dotekem za obranu na Tomáše Labíka, jenže nahrávku poslal spoluhráči na paty, této skutečnosti využil Lukáš Hušek.
     
    84
    Koncovka střetnutí rozhodně nenudí. Oliver Velich postupoval jeden na jednoho, sám se však zamotal do kliček, takže z šance nebylo nic.
     
    83
    Ani teď pojistka na tři body nepřichází. Tomáš Labík levou stranou naběhl až do vápna, tvrdou střelu těsně nad zemí poslal vedle cílového zařízení.
     
    82
    Útok domácího týmu pokračoval. Z pravého křídla přiletěl do pokutového území parádní střílený pas, na nějž Tomáš Bastin ve skluzu těsně nedosáhl, nechybělo moc, aby zakončoval do prázdné brány.
     
    81
    Zajímavý signál z rohového kopu, kdy obdržel přízemní nahrávku na hranici velkého vápna Jakub Slavík, tvrdou střelou ale nedokázal prostřelit početný val fotbalistů před jabloneckou bránou.
    80. Reiner si poradil s tvrdou střelou Veselky

    Milan Huppert

    Branky: 24. Kneifel, 45. Labík – 54. Hušek

    Karty:   72. Weis (CCN), 76. Veselka (CCN), 90+2. Ordelt (CCN) – 65. Malý (JBB)


    FK Chlumec nad Cidlinou: Ordelt – Veselka (C), Kneifel, Kopáč, Řezníček, Weis (74. Slavík), Kejř (90+1. Ráliš), Labík (90+1. Ludvík), Bastin, Zukal, Vaníček (69. Čáp).
    Náhradníci: Kukal, Petr – Hrubý.

    Trenér: Tomáš Hrabík

    FK Jablonec B: Reiner – Hušek, Malý (88. Karban), Slávik (61. Kubát), Kubín, Breda, Vošahlík (C), Schön, Nykrín, Konda (69. Ritter), Velich.
    Náhradníci: Kotlín.

    Trenér: Benjamin Vomáčka

    Rozhodčí: Nedvěd – Flade, Krupka

    Diváci: 245
    bahis siteleri