Zlín – Přerov 2:5 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 5:6 (1:3 po s.n.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 4:5 (kon.) | Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (kon.)
po s.n. (1:3)
HC Dukla Jihlava
5:6 (1:3, 3:2, 1:0 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 07.10.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Jihlava v něm dokázala z nepříznivého stavu 2:5 vyrovnat na 5:5 a i v prodloužení mohla několikrát rozhodnout utkání ve svůj prospěch. To se však nestalo a definitivní rozuzlení přišlo až v samostatných nájezdech. Zatímco za domácí uspěl jen Burkov, na straně Vítkovic uspěli hned tři střelci, Vítkovice si tak domů odvezou dva body za výhru 6:5 po samostatných nájezdech. To je z dnešního utkání vše, děkuji za pozornost a těším se na setkání při dalších přenosech. (14:41:02)
     
    Konec zápasu.
    Matěj ŠTIAK - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
    Vítkovice si z dnešního zápasu odnáší bod navíc. Definitivně rozhodl ve druhé sérii MATĚJ ŠTIAK, který si dokázal obhodit brankáře a na dlouhou ruku dorazil puk bekhendem až za brankovou čáru.
     
    4. série
    1:3
    Patrik MRTKA neproměňuje.
     
    3. série
    1:3
    Jakub SLUSARCZYK proměňuje.
     
    3. série
    1:2
    Jonáš JUNGWIRTH neproměňuje.
     
    2. série
    1:2
    Matěj ŠTIAK proměňuje.
     
    2. série
    1:1
    Ilarion KUPRIJANOV neproměňuje.
     
    1. série
    1:1
    Matěj PŘIBYL proměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Maxim BURKOV proměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první pojede nájezdy Dukla Jihlava.
     
    Prodloužení je u konce. Ani to zatím zápas nerozhodlo, byť přineslo poměrně hodně střel a několik velkých šancí. Po krátké úpravě ledu rozhodnou o vítězi dnešního zápasu samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:52
    Vehovský z kruhu vypálil zcela mimo, na druhé straně mohl nyní rozhodnout Topol, který střelou rozezněl bližší tyč.
     
    63:53
    Vítkovice mohly nyní výrazně ohrozit Vejmelku, v útočném pásmu se dostaly do přečíslení 2 na 1, jenže nepřesnou přihrávkou těsně před brankářem samy sebe připravily o velkou šanci.
     
    63:13
    Chaloupka z větší vzdálenosti také pálil do horního rohu, jeho střela ale byla příliš silná a skončila až na plexiskle za brankou. Na druhé straně poté Dukla chtěla tak moc vstřelit gól, až došlo při dorážce k vysunutí branky. Hra se tak na chvíli přeruší, na led musí technik ze zimního stadionu.
     
    62:35
    Vítkovice zkazily přihrávku a Burkov se dostal k puku. Dvakrát zkoušel pálit do horního rohu branky, jednou mu v tom zabránila tyč, podruhé maska brankáře Irgla.
     
    62:09
    Číhal ve velké rychlosti mířil od mantinelu k bližší tyči, Irgl však o jeho úmyslu dobře věděl a včas se stihl přesunout.
     
    62:00
    Domácí v plném počtu.
     
    61:44
    Tobola dostal přihrávku na kruh a bez přípravy vypálil na Vejmelku, ten se ovšem stihl včas přesunout a pokryl střelu svým tělem.
     
    61:05
    Hosté v plném počtu.
     
    60:45
    Burkov zkusil celou situaci vzít na sebe, dokázal se zbavit obránce a zakončil u bližší tyčky, trefil právě bližší tyč.
     
    60:03
    Z velmi důležitého prvního buly nakonec vyšla jako vítěz domácí Dukla.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je za námi. Mnohem spokojenější s ní bude domácí Dukla, která dokázala z tříbrankové ztráty vyrovnat a vytěžila díky gólu Bukova ve třetí třetině a skvělým zákrokům Vejmelky v závěru minimálně jeden bod. Za necelé dvě minuty bude utkání pokračovat pětiminutovým prodloužením, poté případně nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., napadení.
     
    59:27
    Vítkovice místo vyhození puku vyvezly jen do středního pásma, Dukla se tak mohla velmi rychle vrátit zpět.
     
    59:05
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matyáš Man – 2 min., faul kolenem.
     
    59:05
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    58:30
    Coufal dostal přihrávku, ze které mohl vytěžit i samostatný únik, puk na něj byl ovšem příliš rychlý a útočník Dukly ho nedokázal zachytit před brankou.
     
    57:49
    Tobola stínil Vejmelkovi ve výhledu a nebezpečně tečoval střelu z vrcholu kruhu. Puk jen těsně přelétl horní tyč Vejmelkovy branky.
     
    57:24
    Vovsík zkusil střelu od modré, která letěla těsně vedle branky, poté pálil ještě jednou, jenže až od červené čáry a rozhodčí tak Dukle píská zakázané uvolnění.
     
    56:47
    Fantastické zákroky Vejmelky! Vítkovice třikrát za sebou pálily téměř do prázdné, domácí brankář se však dokázal akrobatickými zákroky natáhnout po puku a nyní doslova podržel svůj tým ve hře o výhru.
     
    56:11
    Chlán dokázal ve středním pásmu zachytit přihrávku Jihlavy a mířil zcela sám na Vejmelku. Místo kličky zkusil jen vystřelit, což nakonec ke gólu nevedlo!
     
    55:49
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Topol – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Ilja Kovalčík – 2 min., hrubost.
     
    55:20
    Bialy zkusil střelu z vrcholu kruhu, Vejmelka dokázal puk zachytit do lapačky. Po zákroku se strhla první velká mela u branky.
     
    55:00
    Vítkovice pálily na Vejmelku ihned po buly, ten puk zastavil svou hokejkou a Jihlava následně hned poslala puk na druhou stranu hřiště.
     
    54:57
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Štěpán Šabatka – 2 min., sekání.
     
    54:09
    Burkov dokázal za brankou odolat dotírajícímu obránci a u tyčky se ještě pokusil poslat puk na volného Jungwirtha, toho však ještě před střelou zblokoval jeden z hostujících obránců.
     
    53:42
    Domácí v plném počtu.
     
    53:10
    Hra se na chvíli přerušila, Číhal totiž vyslal puk do ochranné sítě a rozhodčí krátce diskutovali, zda puk letěl přímo ven, nakonec však další trest neudělili.
     
    52:42
    Jihlava dvakrát po sobě úspěšně vyhodila puk ven z vlastního obranného pásma a ukrojila tak velkou část z přesilovky Vítkovic.
     
    52:00
    Vítkovice pokazily přihrávku na modré, čehož okamžitě využil Kuprijanov, který vyvezl puk do středního pásma a následně vyslal Jungwirtha ke střele. Ten mířil k bližší tyči, Irgl si však toto místo dobře pohlídal.
     
    51:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Cyril Valach – 2 min., vysoká hůl.
    50:52 Maxim BURKOV - 5:5
     
    50:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Jonáš Jungwirth před Irglem dokázal poslat puk na aktuálně nejlepšího střelce Dukly MAXIMA BURKOVA, který ho pohotové poslal z minimální vzdálenosti k bližší tyči. Asistence: Jonáš Jungwirth, Ilarion Kuprijanov.
     
    50:30
    Až zhruba po dvou minutách se znovu přerušilo, přihrávku Dukly totiž hosté tečovali na vlastní střídačku.
     
    49:53
    Hraje se delší dobu bez přerušení a hra se přelévá ze strany na stranu, obrany obou týmu již nechtějí dopustit žádnou chybu.
     
    48:36
    Dukla pálila od modré, střela však skončila na brusli hostujícího obránce. Následně na druhé straně se Vítkovice dostaly do velké šance, když Vejmelka nevěděl přesně, kde má puk, celou šanci ovšem pokazila nepřesná přihrávka.
     
    48:13
    Jihlava po střídání rozehrávala až za vlastním brankářem, následná přihrávka však byla nepřesná a rozhodčí píská Dukle zakázané uvolnění.
     
    47:08
    Man zaváhal na modré a Burkov okamžitě vyrazil s pukem na Irgla, obrana Vítkovic však dokázala svou chybu napravit a nepustila Estonského útočníka do nebezpečné pozice.
     
    46:21
    Jeden z hostujících útočníku ve velké rychlosti přestřelil branku a k puku se dostala domácí Jihlava. Číhal poté na druhé straně prověřil Irgla prudkou střelou, brankář Vítkovic však na střelu dobře viděl a bez větších potíží zasáhl.
     
    45:48
    Topol v přečíslení obětavě zalehl do střely a sebral tak Vítkovicím velkou šanci.
     
    45:30
    Ofsajd zastavuje útočnou akci Vítkovic.
     
    44:53
    Znovu se bojovalo o puk na mantinelu, tentokrát však ze souboje vychází jako šťastnější hosté. Nebylo jim to však nic platné, při rozehrávce se dopustili zakázaného uvolnění.
     
    44:01
    Dlouho se bojovalo o puk v rohu hřiště, až se k němu dostal domácí Burkov, dokázal prokličkovat až před hostující branku a zakončil po ledě bekhendem. Brankář Irgl se však zvládl natáhnout betonem a nenechal tak Duklu vyrovnat.
     
    43:21
    Topol v obležení dvou hráčů nemohl vystřelit, tak alespoň poslal puk podél mantinelu do druhého rou a o něco prodloužil pobyt Dukly v útočném pásmu.
     
    42:30
    Na obou stranách se pálilo od modré, obě střely však letěly těsně vedle tyčky.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    41:28
    Číhal zkusil střelu od modré, tu však Irgl vyrazil, domácí musí následně znovu vyklidit útočné pásmo.
     
    40:52
    Vítkovice využily nepřehledné situace na modré a vyhodily puk až na Vejmelku.
     
    40:15
    Domácím začíná přesilová hra, kterou ale museli rozehrát až u vlastního brankáře. Poté zkusil proniknout s pukem do útočného pásma Jungwirth a dostal se až ke střele, jeho pokus však Irgl dobře viděl.
     
    40:04
    Domácí v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Vítkovice po úvodních třech minutách navýšily svůj náskok už na tři branky a zdálo se, že dokráčí v klidu za třemi body. Poté se ale zápas začal zajímavě zamotávat, Dukla díky Modlovi s Topolem dokázala v průběhu třetiny snížit na rozdíl jediné branky a ve třetí třetině nás tak čeká ještě napínavá podívaná. Třetí třetina začne přibližně 13:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Ilja Kovalčík – 2 min., držení hole.
     
    39:41
    Jungwirth bekhendem rozezněl vzdálenější tyč!
     
    39:38
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Topolovi zalehl střelu jeden z hostujících hráčů, Jihlava pokračuje v kombinaci v útočném pásmu.
     
    38:30
    Během hry ve čtyřech se zatím moc nestřílí, Jihlava však hraje více na puku.
     
    38:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ilarion Kuprijanov – 2 min., vysoká hůl.
     
    37:38
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Štiak – 2 min., podrážení.
    37:19 Adam TOPOL - 4:5
     
    37:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na začátku druhé třetiny už to vypadalo že Vítkovice kráčí za jasným vítězstvím, nyní je však Dukla opět na dostřel. ADAM TOPOL vypálil od modré a dokázal prostřelit Irgla u vzdálenější tyči. Asistence: Tobiáš Niederhafner.
     
    36:57
    Jihlava znovu delší dobu kombinovala v útočném pásmu, Kuprijanov pálil z kruhu a Irgl znovu nedokázal zachytit puk a přerušit hru. Hra se poté přerušila, protože branka byla vysunutá ze své obvyklé pozice.
     
    36:09
    Burkov po kličce přenechal na střelu puk na modré Číhalovi a ten vystřelil bez přípravy, trefil ale pouze prvního bránícího hráče.
     
    35:24
    Kuprijanov pálil na Irgla z kruhu, ten na střelu dobře viděl, ale puk mu vypadl z výstroje. Nikdo z domácích se však nedostal včas k volnému puku a hostující brankář tak přežil tuto situaci bez úhony.
     
    34:39
    Puchala zkusil pálit po ledě k tyči, Vejmelka pokryl střelu svým betonem. Vítkovice však zůstávají v útočném pásmu a mohou pokračovat v útoku.
     
    33:30
    Kuprijanov jen nahodil do útočného pásma a Vítkovice chtěly hned vyhodit podél mantinelu, to se na první pokus nepodařilo, až po nepřesné přihrávce Dukly se hosté dostávají ven z pásma.
    32:42 Jakub MODL - 3:5
     
    32:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla snižuje na rozdíl dvou branek a šance na body pro Jihlavu opět o něco vzrostla. Dukla delší dobu kombinovala v útočném pásmu, poté Coufal přihrál na zrovna nehlídaného JAKUBA MODLA a ten překonal brankáře Irgla přesnou střelou k tyči. Asistence: Kevin Coufal, Tomáš Vandas.
     
    32:10
    Modl zkoušel projet sám podél mantinelu ke střele, k zakončení se nakonec nedostal, hostující obránce dokázal puk vypíchnout.
     
    31:16
    Niederhafnera poměrně překvapila přihrávka na modrou a hráč ve žlutém dresu sice dokázal puk nakonec zpracovat, ale do samostatného úniku se nedostal.
     
    30:49
    Jihlava si nepohlídala hostující útočníky a Vítkovice tak jely v přečíslení 2 na 1 na Vejmelku. Útočník Tobola místo střely chtěl překvapit domácího gólmana střelou k tyči, Vejmelka se ovšem nenechal rozhodit a pokus pokryl svou výstrojí.
     
    30:34
    Jihlavě se nepodařila rozehrávka ve vlastním obranném pásmu a rozhodčí tentokrát píská zakázané uvolnění domácím.
     
    30:05
    Mrtka se musel vrátit pro puk až do středního pásma, tentokrát by z toho zakázané uvolnění nebylo.
     
    29:20
    Jihlava místo založení útoku pouze nahodila puk k brankáři Vítkovic a rychle posílá na led čerstvé síly.
     
    29:04
    Zakázané uvolnění posouvá hru k Vejmelkovi.
     
    28:45
    Bulík poslal bekhendem puk před Irgla na dorážku, nikdo z domácích se zde však nenacházel a puk pro sebe sebraly Vítkovice.
     
    28:06
    Hosté v plném počtu.
     
    27:55
    Kovalčík zahrozil ve vlastním oslabení, vyvezl puk až do rohu hřiště k Vejmelkovi a ukrojil tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    27:19
    Kuprijanov se dokázal s pukem prokličkovat až k brance hostů a zkusil zakončit k tyči. Irgl zde však nenechal ani milimetr místa a puk pokryl svou lapačkou.
     
    26:30
    Jihlava se pokoušela o kombinaci v útočném pásmu, Vítkovice ale dokázaly přečíst přihrávku domácích a vyhnali je až k Vejmelkovi.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Denis Puchala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    25:50
    Vítkovice budou muset bránit i nadále, puk vyhodily až za Vejmelku a rozhodčí tak pískal zakázané uvolnění.
     
    24:56
    Jihlava hned dvakrát musela ven z útočného pásma, domácí se však v obou případech rychle vrátili zpět.
     
    24:30
    Hra vysokou holí znovu vyhání hosty ven z útočného pásma.
     
    24:17
    Zakázané uvolnění Vítkovic.
    22:48 Jakub SLUSARCZYK - 2:5
     
    22:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice velmi rychle využívají přesilovou hru a odskakují Dukle už na rozdíl tří branek. V početní výhodě se prosadil JAKUB SLUSARCZYK. Asistence: Ilja Kovalčík, Marek Chaloupka.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    David Bulík – 2 min., hákování.
    22:12 Matěj ŠTIAK - 2:4
     
    22:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A podobná situace vrací Vítkovicím dvoubrankové vedení. Znovu došlo k nepřehledné situaci před brankou, k puku se dostal jako první MATĚJ ŠTIAK a dokázal ho podél tyčky poslat až do branky. Asistence: Tomáš Tobola, Jakub Slusarczyk.
    21:18 Ilarion KUPRIJANOV - 2:3
     
    21:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se znovu dostává na rozdíl jediné branky. V závaru u branky se jako první zorientoval ILARION KUPRIJANOV a dokázal dotlačit puk až za brankovou čáru. Asistence: Denis Jeletz, Lukáš Číhal.
     
    20:45
    Jihlava znovu dlouho kombinuje v útočném pásmu, Číhal zkusil střelu od modré, kterou ale dokázal brankář Irgl zblokovat.
     
    20:02
    Po úvodním buly se dostává k puku domácí Jihlava.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Vítkovice průběžně vedou o dvě branky, hodně jim tom pomohlo několik přesilových her v úvodu, přestože tu dvojnásobnou nedokázaly využít. Dukla naopak v závěru nedokázala z přesilovek nic využít a proto vstřelila zatím jen jednu branku. Utkání však nabízí zatím poměrně vyrovnanou hru, hlavní rozdíl je pouze v produktivitě. Druhá třetina začne přibližně ve 12:52.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Přibyl – 2 min., podrážení.
     
    19:25
    Hosté v plném počtu.
     
    18:30
    Jihlava dlouho váhala se střelou, až Vovsík to vzal takzvaně na sebe a vypálil od modré, jeho střele ovšem chyběla větší přesnost a skončila těsně vedle tyčky.
     
    17:40
    Vovsík těsně po návratu Číhala střílel od modré a Irgl měl v tu chvíli zhoršený výhled, přesto dokázal zasáhnout vyrážečkou.
     
    17:25
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Marek Chaloupka – 2 min., podrážení.
     
    16:49
    Střelu od modré Irgl vyrazil před sebe, Dukla se musí vrátit až do středního pásma.
     
    15:45
    Jihlava vyhrála důležité buly a Burkov se tak dostal s pukem přes celé hřiště až k Irglovi. Vystřelit ale nestihl, obránce Vítkovic včas přispěchal na pomoc a připravil Burkova o puk.
     
    15:40
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ilarion Kuprijanov – 2 min., napadení.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matyáš Man – 2 min., sekání.
     
    15:15
    Klapica z náročné pozice v pokleku zkusil vystřelit na Irgla, ten ovšem dokázal bez větších potíží puk vyrazit. Následně se ke střele dostaly i Vítkovice, ani Vejmelka v druhé brance však nemusel tasit příliš složitý zákrok.
     
    14:35
    Chlán dokázal vybojovat puk za vlastní brankou a chtěl ho vyvézt do útočného pásma, na mantinelu u střídačky ho ale zastavili hned dva domácí hráči.
     
    13:52
    Domácí Valach vyvezl puk do útočného pásma dříve, než se jeden z jeho spoluhráčů stihl vrátit za modrou, rozhodčí tak Jihlavě píská ofsajd.
    12:51 Ilja KOVALČÍK - 1:3
     
    12:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jihlavě však radost z kontaktní branky nevydržela dlouho, Vítkovice si berou dvoubrankové vedení zpět. Střelu Kalandry dokázal Vejmelka ještě odrazit před sebe, na dorážku ILJI KOVALČÍKA k tyčce už ale nedosáhl. Asistence: Daniel Kalandra, Matěj Žídek.
    12:06 Rostislav NOSEK - 1:2
     
    12:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává na dostřel. Obránce Topol vyvezl podél mantinelu puk až k brance a z minimálního úhlu ještě dokázal přesně přihrát na hokejku ROSTISLAVA NOSKA. Ten už měl před sebou snadný úkol a pohotově uklidil puk střelou z první až za brankovou čáru. Asistence: Adam Topol.
     
    11:45
    Ofsajd Jihlavy.
     
    11:31
    Dukla při vyhození poslala puk až mimo hřiště, domácí však tentokrát měli štěstí a do oslabení nepůjdou, protože puk se odrážel o plexisklo.
     
    10:45
    Dukla po ubráněné přesilovce dokázala vyvézt hned puk do útočného pásma, po střele se ovšem dopustila ofsajdu.
     
    10:26
    Domácí v plném počtu.
     
    09:29
    Číhal se vrací na ledovou plochu, Dukla bude hrát ještě zhruba minutu ve čtyřech.
     
    08:45
    Jungwirth v prostoru mezi kruhy obětavě zalehl do střely a Jihlava tak mohla hned v úvodu dvojnásobného oslabení vyhodit puk.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Topol – 2 min., držení.
     
    07:55
    Vítkovice po střele ztratily puk a Jihlava pohotově vyhazuje.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., vražení na hrazení.
    07:06 Robert CHLÁN - 0:2
     
    07:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vedou už o dvě branky. ROBERT CHLÁN dokázal u modré ubránit puk a z kruhu už musel vystřelit. A jeho pokus nakonec uspěl, Vejmelku překonal střelou po ledě mezi betony. Asistence: Maxim Vehovský, Marek Chaloupka.
     
    06:58
    Zakázané uvolnění Vítkovic.
    06:04 Matěj PŘIBYL - 0:1
     
    06:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To se ovšem nyní mění a Vítkovice v přesilovce otevírají stav utkání. Po krátké kombinaci dostal puk ke kruhu MATĚJ PŘIBYL a z malého úhlu dokázal překvapit Vejmelku střelou pod horní tyč. Asistence: Denis Puchala, Robert Chlán.
     
    05:35
    Vítkovicím se zatím tato přesilová hra příliš nedaří, dlouho musely čekat s pukem až u vlastního brankáře.
     
    04:50
    Vítkovice dokázaly krátce kombinovat v útočném pásmu, poté ale domácí vybojovali puk v rohu hřiště a dvakrát po sobě úspěšně vyhodili až k Irglovi.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Tobiáš Niederhafner.
     
    03:57
    Tentokrát ve střele pomohl Vejmelkovi šťastný odraz, který v dobré příležitosti skončil na brusli jednoho z domácích obránců a brankář Jihlavy tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    03:15
    Vejmelka tentokrát musel vyjet z branky, po vyhraném buly totiž Vítkovice dokázaly vyhodit puk a Vehovský se snažil protlačit do samostatného úniku.
     
    02:57
    Po krátké kombinaci vyslali domácí střelu na Irgla z pravého kruhu, ten ovšem znovu o celé situaci věděl a dokázal zasáhnout.
     
    02:31
    Číhal pálil od modré, Irgl ovšem na střelu viděl a dokázal ji zastavit svým betonem. Jihlava pokračuje v útoku.
     
    02:11
    Zakázaných uvolnění je v úvodu utkání poměrně hodně, tentokrát se provinily Vítkovice.
     
    01:20
    Za Jihlavu se tlačil ke střele Modl, před střelou ale spadl a jeho pomalé zakončení Irglovi nedělalo větší potíže. Následně se Dukla při návratu do útočného pásma dopustila zakázaného uvolnění a bude se tak muset přesunout až ke vlastnímu brankáři.
     
    00:39
    Chlán jako první prověřil Vejmelkovu pozornost střelou z prostoru mezi kruhy, domácí brankář však s jistotou zachytil puk do lapačky a přerušil hru.
     
    00:20
    Vítkovice se hned během první akce dopouštějí zakázaného uvolnění, hra se tak přesouvá před Irgla.
     
    00:01
    Úvodní vhazování pro Jihlavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Cinka) – Jeletz, Vovsík (C), P. Mrtka, Ludvík, Topol, Vandas, Číhal (A) – Kuprijanov, Nosek, Bulík – Burkov, Valach, Šabatka – Niederhafner, Jo. Jungwirth (A), Klapica – R. Váňa, Modl, Coufal.
    Trenér: Michal Broš

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Smolka) – Bialy, Kalandra, Chaloupka, Čuba, Man, Puchala – Fojtík, Muroň, Přibyl – Žídek, Štiak, Kovalčík – Tobola, Milata, Zapletal – Vehovský, Chlán, Slusarczyk.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Battěk, Valda – Frodl, Thuma.
     
    Dobrý den všem fanouškům hokeje. DHL extraliga juniorů dnes nabídne velmi zajímavé utkání, v souboji o lepší skupinu se utkají Dukla Jihlava s Vítkovicemi. Úvodní buly je naplánováno přesně ve 12:00.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla může být zatím s průběhem ligy spokojená. Drží krok s těmi nejlepšími a má velkou šanci na umístění v lepší skupině. Z posledních pěti zápasů jen jednou nebodovala, a to v posledním kole s Brnem. V druhé třetině vyrovnával na 1:1 aktuálně nejlepší střelec Dukly Maxim Burkov z Estonska. Třetí třetina už ale patřila Kometě, ta vstřelila tři branky a nakonec utkání vyhrála 4:1. Současných 22 bodů odsunulo Duklu na páté místo, pouze o skóre za čtvrté Pardubice.
     
    HC Vítkovice Ridera

    Také v Ostravě mohou být s dosavadním vývojem spokojení. Podobně jako loni patří ke špičce. Překvapivá domácí porážka s Přerovem mužstvo nakopla ke třem výhrám v řadě. Poslední utkání Vítkovice odehrály doma s rivalem z Třince, který témeř od začátku vede východní skupinu. Třinec udeřil hned v začátku třetiny, od poloviny první do začátku druhé třetiny však úřadovaly Vítkovice, které vstřelily tři branky. Oceláři už nedokázali vyrovnat stav utkání a Vítkovice se tak radovaly z výhry v derby 3:2. Vítkovice mají aktuálně o bod více než Dukla a drží průběžné třetí místo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 13. Nosek (Topol), 22. Kuprijanov (Jeletz, Číhal), 33. Modl (Coufal, Vandas), 38. Topol (Niederhafner), 51. Burkov (Jo. Jungwirth, Kuprijanov) – 7. M. Přibyl (Puchala, Chlán), 8. Chlán (Vehovský, Chaloupka), 13. Kovalčík (Kalandra, Žídek), 23. Štiak (Tobola, Slusarczyk), 23. Slusarczyk (Kovalčík, Chaloupka), rozh. náj. Štiak

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Maxim Burkov (JIH)
    1:1   Matěj Přibyl (VIT)
    2. série:
    1:1   Ilarion Kuprijanov (JIH)
    1:2   Matěj Štiak (VIT)
    3. série:
    1:2   Jonáš Jungwirth (JIH)
    1:3   Jakub Slusarczyk (VIT)
    4. série:
    1:3   Patrik Mrtka (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Cinka) – Číhal, Jeletz (C), Ludvík, P. Mrtka, Vovsík, Vandas, Topol (A) – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa (A), Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Smolka) – Chaloupka (A), Bialy, Man, Kalandra, Puchala (C), Čuba – Vehovský, Přibyl, Chlán – Slusarczyk, Štiak (A), Tobola – Žídek, Kovalčík, Milata – Fojtík, Zapletal, Muroň.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Battěk, Valda – Frodl, Thuma
    bahis siteleri