Lyon – Méty 1:1 (kon.) | Nantes – Remeš 0:1 (kon.) | Štrasburk – Clermont Foot 0:0 (kon.)
Toulouse – Le Havre 1:2 (kon.) | Monaco – Brest 2:0 (kon.) | Nice – Rennes 2:0 (kon.)
konec
AS Monaco
2:0 (1:0)
Stade Brestois 29
Neděle 05.11.2023, 17:05 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:16:45)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:10. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:11.
     
    Monako se před večerní dohrávkou mezi Nice a Rennes posunulo na druhé místo jeden bod za PSG. Špatně na tom není ani Brest, jenž navzdory pátému zápasu bez výhry v řadě uhájil šestý flek.
     
    Po jednogólových porážkách s Lille a PSG zakončil Brest těžký trojboj dalším sympatickým výkonem. Fotbalová štěstěna dnes svěřencům Érica Roye ale nepřála. Góly Le Douarona a Brassiera nebyly uznány, zatímco Monako při rohovém kopu potrestalo zaváhání brankáře Bizota gólovou hlavičkou Diatty. Ještě před pauzou hostům nebyla přidělena penalta za podezřelý souboj mezi Diattou a Del Castillem, jenž se v inkriminované situaci navíc zranil a ze zápasu musel předčasně odstoupit. Po změně stran Monako jenom bránilo těsný náskok a teprve v 69. minutě se uklidnilo trefou Golovina. Brest to nezabalil ani za stavu 0:2, jenže v největších šancích jeho hráči trefovali brankovou konstrukci. Zmar bretaňského mužstva v nastavení korunovalo vyloučení Brassiera.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kamory Doumbia se nedostal dostatečně vysoko do vzduchu, aby mohl lépe umístit míč z centru Bráhímího. Před námi je poslední odkop od branky Philippa Köhna, jenž udrží první čisté konto od druhého září!
     
    90+4
    Minamino nevyužil šance nacentrovat ze standardní situace a raději odběhl šetřit čas k rohovému praporku. Z pohledu Monaka se to moc nevyplatilo, míč byl velmi rychle ztracen.
    90+3. Červená karta po 2. žluté pro Brassiera
     
    90+3
    Tým z Bretaně si vypíjí kalich hořkosti až do úplného dna. Lilian Brassier na křídle nehodlal pustit Boadua. Vzal do kleští jeho nohu a těsně před koncem zápasu byl po druhé žluté kartě vyloučen.
     
    90+2
    Chardonnet zakřižoval Minamina, kterého vysouval Ben Yedder. Kapitán Brestu odehrál míč směrem na Ouattaru, kterému ambiciózní pokus z dálky Bizot ve vysokém postavení lapil.
     
    90+1
    Nastavuje se 5 minut.
     
    90
    Hostující standardka z hloubi pole proletěla skrz množství těl až za koncovou čáru. Vypadá to, že Monaku tři body z dnešního zápasu už nic nevezme.
     
    89
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Myron Boadu.
     
    89
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Mohamed Camara.
     
    88
    Youssouf Fofana stihl před svým střídáním dostat žlutou kartu, když zezadu přibrzdil v rozletu neúnavného Leese-Meloua.
     
    87
    Minamino nedostal ve středu hřiště žádný volný prostor. Balon si před dotěrným soupeřem ale pokryl a nakonec si situaci zjednodušil malou domů na Köhna.
     
    86
    V nejvyšší soutěži debutující Soungoutou Magassa ukázal světu centr z levého křídla. Situaci v předbrankovém prostoru dostal pod kontrolu Lilian Brassier.
    85. Bizot pokryl pumelici Minamina
     
    85
    Brest se pokoušel o konstruktivní rozehrávku. Postupně šel do velkého risku a z toho kromě ztráty míče resultovala tvrdá rána Minamina. Bizot její směr relativně kontroloval a rukavicemi ji přizvedl nad břevno.

    Michal Břuchanský

    Branky: 16. Zakaria (Golovin), 69. Golovin (Yo. Fofana)

    Karty:   62. Golovin (ASM), 88. Yo. Fofana (ASM) – 8. Locko (BST), 62. Brassier (BST), 67. Lees-Melou (BST)   90+3. Brassier (BST)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:10. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:11.
    AS Monaco: Köhn – Singo, Maripán, Magassa – Diatta, Yo. Fofana (89. Mo. Camara), Zakaria, Jakobs (81. Ouattara) – Akliouche (65. Ben Yedder), Golovin (89. Boadu) – Balogun (81. Minamino).
    Náhradníci: Majecki – Matsima, E. Diop, Matazo.

    Trenér: Adi Hütter

    Stade Brestois 29: Bizot – Lala, Chardonnet, Brassier, Locko – Mah. Camara (73. Doumbia), Lees-Melou, Magnetti (83. Lage) – Del Castillo (83. Bráhímí), Mounié (73. Satriano), Le Douaron (43. Camblan).
    Náhradníci: Coudert – Amavi, Darí, Le Cardinal.

    Trenér: Éric Roy

    Rozhodčí: Wattellier – Evrard, Mugnier
    bahis siteleri