Žižkov – Jihlava 0:2 (kon.) | Olomouc B – Chrudim 2:4 (kon.) | Dukla Praha – Táborsko 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
2:4 (1:1)
MFK Chrudim
Neděle 05.11.2023, 10:15 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní duel je u konce. Sigma vstoupila i do druhého poločasu aktivně, v 50. minutě se již prosadil Langer, který tak otočil stav utkání na 2:1. Pak ale přišla branka Kutíka, která znovu utkání vyrovnala. V 79. minutě Chrudim sehrála parádní kombinaci, na jejímž konci byl Huf, a do branky Sigmy pak ještě spadla taky střela Řezníčka v 85. minutě. Chrudim tak odvezla z Olomouce 3 body po výhře 4:2. (12:07:07)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází David Huf, přichází David Jurčenko.
     
    90+1
    Sigma měla k dispozici ještě jeden přímý volný kop. Ten byl zahrán centrem na malé vápno. Jiří Floder si na něj vyskočil, míč mu sice vypadl, ale brankář ho ještě před dopadem na zem znovu chytil.
     
    90
    K druhému poločasu ještě rozhodčí nastavil dvě minutky nad rámec standardní hrací doby.
     
    89
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Daniel Langhamer, přichází David Bauer.
     
    88
    Jan Fiala se dostal do dobré pozice na pravé straně. Míč poslal po zemí placírkou, na jeho ránu si ale Floder dobře naběhl a zneškodnil ji.
     
    86
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Dele Ola Israel, přichází Jakub Fabiánek,
    ze hřiště odchází Jiří Spáčil, přichází Daniel Grečmal.
     
    85
    Chrudim právě vstřelila branku! O vítězi dnešního zápasu je tak rozhodnuto. Hosté vybojovali rohový kop. Ten si vzal na starost Michal Skwarczek. Po centru, který nikdo z obou týmů nezachytil, se míč dostal po zemi až k JANU ŘEZNÍČKOVI. Ten vypálil přízemní ránu, která zapadla do levé části Steppenovy branky.
     
    Dnešní utkání sleduje 148 diváků.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází David Látal.
     
    83
    Štěpán Langer centroval z volného přímého kopu téměř od praporku. Na míč se sice vysunul Dele Ola Israel, ale hlavičkoval mimo.
     
    82
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Jan Záviška).
     
    81
    Sigma velice rychle rozehrála a dostala se až k vápnu. Tam tečoval dobrou střelu Jan Fiala. Míč změnil směr, ale nakonec prolétl jen kolem pravé tyče.
     
    79
    Chrudim právě vstřelila branku! A je znovu otočeno, do vedení se podruhé v zápase dostávají hosté. Chrudim sehrála dobrou akci, jeden z hráčů se pak z pravé strany dostal před gólmana sám. Místo zbrklého zakončení ale naservíroval míč DAVIDU HUFOVI před úplně prázdnou branku. Tomu už chybělo jen lehce doťuknout.
     
    77
    Další velice dlouhý nákop Sigmy tentokrát málem přinesl ovoce. Za míčem se hnal Pavel Zifčák, který nechal obranu daleko za sebou, ale míč nakonec nestihl doběhnout před Floderem.
     
    76
    Štěpán Langer skvěle odzbrojil soupeře po autovém vhazování. Jenže po chvíli tam Olomouc zakopla míč znovu. Chrudimskou akci nakonec zastavil Dele Ola Israel .
     
    75
    Aktivní Záviška se hnal za centrem z pravé strany, ale míč před vnější brankovou čárou nedohnal. Sigma to pak znovu zkoušela dlouhým odkopem, který ale doletěl až ke gólmanu Floderovi.
     
    74
    Rohový kop se ale nevydařil ani hostům. Centrovaný míč dopadl přímo na kopačky týmu v modrých dresech, který se v mžiku dostal na útočnou polovinu.

    Jiří Polášek

    Branky: 44. Míka (vla.), 51. Langer – 20. Huf (pen.), 57. Kutík, 79. Huf, 85. Jan Řezníček

    Karty:   10. Toml (CHR), 34. Kutík (CHR), 82. Záviška (CHR)


    SK Sigma Olomouc B: Stoppen – Šíp (31. Amasi), F. Uriča, Israel (86. Fabiánek), Vepřek (C), Hadaš (63. Fiala), J. Spáčil (86. Grečmal), Zifčák, Langer, Bednár, Křišťál.
    Náhradníci: Koutný – Coufal, Slavíček.

    Trenér: Tomáš Janotka

    MFK Chrudim: Floder – Jan Řezníček, Borkovec, Záviška (84. D. Látal), Kesner (C), Kutík, Langhamer (89. Bauer), Skwarczek, Míka, Huf (90+2. Jurčenko), Toml.
    Náhradníci: Šerák – Hájek.

    Trenér: Radek Kronďák

    Rozhodčí: Jakub Doubrava

    Diváci: 148
    bahis siteleri