Litvínov – K. Vary 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 8:0 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (3:2, 0:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 03.01.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    49 sekund před koncem je v Hradci rozhodnuto, dnešní večírek sice neplatí Pavel Ohera, ale je za tři body! Lalancette vyhrál klíčové buly, puk získal jako první Oliver Okuliar, který posunul puk na ALEŠE JERGLA. Ten ze středního pásma trefil prázdnou kasu – 4:2! Asistence: Oliver Okuliar, Christophe Lalancette.
    Jergl A., Okuliar O., Lalancette C., Kalina P., Pavelka T., Lukáš J.
    Pytlík J., Smoleňák R., Procházka M., Tralmaks E., Jágr J., Ticháček J.
     
    19:58
    6/6
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poslední příspěvky vypadají jako nadprůměrné změny stavu, ale když to padá za sebou tak rychle, tak to moc nejde. Kladno totiž vytěžilo ze závěrečného náporu v útočném pásmu kontaktní trefu, která je pro něj zlatá! Děkovat za snížení mohou EDUARDSU TRALMAKSOVI. Tomu se totiž povedlo nejprve vystřelit z levého kruhu, odražený puk si zpracovat a pálit z protějšího kruhu. To ještě zasáhl Lukáš, na třetí pokus už byl ale krátký – 3:2! Bez asistence.
    Tralmaks E., Bow L., Pytlík J., Hejda T., Jágr J., Ticháček J.
    Lukáš J., Freibergs R., Pilař R., Marcel P., Eberle J., Zachar M.
     
    18:57
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kladno polyká hořké pilulky v závěru první třetiny! Tomáš Pavelka vybojoval puk za brankou a posunul jej na Perreta, který se pohyboval s pukem a naznačoval pohyb. Následně ale jenom pustil na modrou pro Pláňka, jenž posunul na TOMÁŠE PAVELKU. Hradecký obránce si puk zpracoval velmi snadno, udělal dva rychlé kroky a pustil jej na branku. Kotouč navíc zaplaval a zapadl pod víko – 3:1! Asistence: Martin Pláněk, Jordann Perret.
    Pavelka T., Pláněk M., Perret J., Tamáši A., Jasper E., Lukáš J.
    Bow L., Ticháček J., Veber V., Vimmer Š., Bláha O., Babka J.
     
    16:17
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vedení si ale Východočeši berou rychle zpět! Po dalším vyhraném buly před Bowem se hra natlačila k mantinelu, Melka odražený puk minul, hned v závěsu mu nedal prostor k němu dojet Šťastný. Šikovný forvard je dnes při chuti, zvedl hlavu a rychle našel GIORGIA ESTEPHANA, který zůstal nepokrytý nad kruhem. Svůj pokus opřel o tyč, Bow se jenom ohlédl – 2:1! Asistence: David Šťastný, Patrik Miškář.
    Estephan G., Šťastný D., Kalina P., Blain J., Miškář P., Lukáš J.
    Bow L., Procházka M., Smoleňák R., Veber V., Melka A., Slováček O.
     
    15:56
    6/6
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Již při hře 5 na 5 trávili Hradečtí nějakou dobu před Bowem, vytěžit z toho nic ale nedokázali a Rytíři srovnali. Deven Sideroff zatáhl podél prken hru do útočného pásma a skoro vyjel až za brankovou čáru. Přesto šikovně nahrál puk do volného prostoru pro nepokrytého CHRISE MARTENETA, jenž si obhodil téměř ležícího Lukáše a snadno zakončil do poloprázdné branky – 1:1! Asistence: Deven Sideroff, Richard Jarůšek.
    Bow L., Jarůšek R., Voráček T., Sideroff D., Martenet C., Kusý D.
    Lukáš J., Jergl A., Lalancette C., Okuliar O., Freibergs R., Marcel P.
     
    08:48
    6/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku využívají Lvi ani ne po minutě a jdou do důležitého vedení! Tomáš Pavelka měl prostor na pravé straně, využil toho k přihrávce lehce mimo brankoviště, kde operoval Šťastný. Mezitím si šikovně na hranici gólmanovy zóny sjel JORDANN PERRET, Šťastný mu pustil kotouč pod sebe a francouzský útočník jej dostal za Bowa – 1:0! Asistence: David Šťastný, Tomáš Pavelka.
    Perret J., Šťastný D., Pavelka T., Jasper E., Estephan G., Lukáš J.
    Bow L., Bláha O., Martenet C., Hejda T., Pytlík J.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Perret (Šťastný, Pavelka), 17. Estephan (Šťastný, Miškář), 19. Pavelka (Pláněk, Perret), 60. Jergl (Okuliar, Lalancette) – 16. Martenet (Sideroff, Jarůšek), 20. Tralmaks


    Mountfield HK: Lukáš (Laurikainen) – Kalina, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Marcel, Freibergs, Gaspar – Šťastný, Miškář, Estephan – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Lalancette, Jergl (A) – Zachar, Pilař, Eberle (C).
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rytíři Kladno: Bow (Hudáček) – Voráček, Hejda, Ticháček, Martenet, Veber, Slováček – Sideroff, Jarůšek, Kusý – Tralmaks, Pytlík, Jágr – M. Procházka, Melka (A), Smoleňák (C) – Vimmer, Babka, Bláha.
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Kika, Sýkora – Svoboda, Zíka

    Diváci: 4 396
    bahis siteleri