Barcelona – Panathinaikos 5:1 (kon.) | Bayern – AS Řím 2:0 (kon.) | Marseille – Spartak 0:1 (kon.)
Žilina – Chelsea 1:4 (kon.) | Real Madrid – Ajax 2:0 (kon.) | AC Milán – Auxerre 2:0 (kon.)
Arsenal – Braga 6:0 (kon.) | Šachtar – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.) | Kluž – Basilej 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:4 (0:3)
Chelsea FC
Středa 15.09.2010, 20:45 • Stadión MŠK Žilina - Stadión má kapacitu 11 200 diváků a byl otevřený už v roce 1941. V roce 2006 pr • Liga mistrů
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu Ligy Mistrů skupiny F mezi Žilinou a Chelsea. Utkání začíná v 20:45.
     
    Ve skupině F budou o dvě postupová místa do další fáze soupeřit právě Chelsea, Žilina a také Marseille a Spartak Moskva.
     
    Chelsea FC (klub založen 1905) - Londýnský klub se už několik let od příchodu Romana Abramoviče snaží dobýt Ligu Mistrů. Tento úkol má před sebou Carlo Ancelotti, ten minulou sezónu slavil s Chelsea zisk titulu, samozřejmě to bude chtít zopakovat a jako třešničku na dortu přidat právě vítězství v Lize Mistrů. Chelsea je jedním z velkých favoritů a základní skupinu by mělo projít bez zaváhání. V minulé sezóně vypadla Chelsea v osmifinále s pozdějším vítězem trofeje Interem Milán.

    O počínání Chelsea v Premier League nemusím psát dlouhý článek, stačí uvést dosavadní výsledky Chelsea - W.B.A. 6:0, Wigan - Chelsea 0:6, Chelsea - Stoke 2:0, West Ham - Chelsea 1:3. Působivé, že?

    Anglický mistr bude na Slovensku postrádat zraněného Franka Lamparda, Ashleyho Cole a distancovaného Didiera Drogbu. Carlo Ancelotti už také netradičně dopředu oznámil základní sestavu a žádné výrazné překvapení v ní nefiguruje.
     
    MŠK Žilina (klub založen 1908) - Žilina dosáhla postupem do Ligy Mistrů velkého úspěchu, pro český fotbal bohužel na úkor pražské Sparty. Slovenský mistr si však postup zasloužil a v milionářské soutěži nechce být jen do počtu. Při své premiérové účasti však bude sbírat hlavně zkušenosti.

    V domácí lize se Žilina prokousala po osmi kolech do čela tabulky o skóre před Ružomberokom a Senicou a zatím je bez prohry s čtyřmi výhrami a čtyřmi remízami. Vše je tedy v pohodě a obloha je bez mráčků. Problémy se však vyrojily po uveřejnění přemrštěných cen lístků na Chelsea mezi vedením a fanoušky.

    Trenér Hapal může být spokojený, kádr je kompletní, všichni jsou zdravotně v pořádku. Na brankách se podílí celý tým, v týmu tak není zatím žádný hráč, který by v domácí lize měl na kontě více jak dvě branky. V obou předkolech Ligy Mistrů však zaznamenal tři branky Ceesay.

    3. předkolo:
    Litex Loveč - MŠK Žilina 1:1
    MŠK Žilina - Litex Loveč 3:1

    4. předkolo:
    Sparta Praha - MŠK Žilina 0:2
    MŠK Žilina - Sparta Praha 1:0
     
    Ohlasy před utkáním:

    Pavel Hapal (trenér Žiliny) - Naším hlavním cílem je ukázat, že jsme si zasloužili kvalifikovat se do Ligy Mistrů. Víme, že dva vynikající hráči Chelsea nejsou k dispozici, Frank Lampard kvůli zranění a Didier Drogba kvůli distancu. Nicméně, nevidím to jako velkou výhodu, protože Chelsea má dostatečně široký kádr na to, aby oba nahradili hráči podobných kvalit. Doufám, že stadión bude vyprodaný a naši fanoušci nám pomohou v boji s Chelsea. Žilina nehraje se soupeřem této kvality každý den. (zdroj: uefa.com)

    Carlo Ancelotti (trenér Chelsea) - Už jsem určil základní sestavu: Čech, Ivanovič, Alex, Terry, Žirkov, Mikel, Essien, Benayoun, Malouda, Anelka, Sturridge. Žilina je dobrý tým, viděl jsem její předkolo proti Spartě. Zasloužila si postoupit. Musíme být opatrní, protože žilinští hráči jsou velmi dobře organizovaní, zejména v obraně, a můžou nám způsobit potíže. Nemůžeme si dovolit, cítit se nadřazeně. Ve fotbale je všechno možné, ale ano, očekáváme vítězství. (zdroj: uefa.com)

    Róbert Jež (kapitán Žiliny) - Všichni se už velmi těšíme, pro každého z nás to bude nejtěžší zápas v kariéře. Doufám, že ten duel odehrajeme tak, abychom byli všichni spokojení, a po něm si budeme moci říct, že jsme udělali všechno možné i nemožné pro úspěšný výsledek. (zdroj: mskzilina.sk)

    Petr Čech (brankář Chelsea) - Sezónu jsme odstartovali na výbornou a jsme připravení vyhrát i v Žiline. Na to jsme sem přišli. V prvním zápase předkola hrála Žilina velmi dobře, druhý už byl vyrovnanější. Sparta měla v odvetě i nějaké šance, ale nevyužila je. Myslím si, že ve městě je cítit, že Žilina hraje Ligu Mistrů poprvé. Já osobně jsem tu poprvé v životě, s národním týmem jsem hrál jen v Bratislavě. (zdroj: mskzilina.sk)
     
    Rozhodčí:

    Nizozemský rozhodčí Björn Kuipers se dostal do kategorie elitních rozhodčích v roce 2009. Jeho největším rozhodcovským úspěchem je odřízení finále Mistrovství Evropy do 21 let (Anglie - Německo 0:4).
     
    Úvodní sestavy:

    MŠK Žilina: Dúbravka - Guldan, Piaček, Pečalka, Mráz - Jež (C), Bello - Rilke, Ceesay, Vladavič - Oravec
    Náhradníci: Krnáč, Angelovič, Leitner, Majtán, Poliaček, Šourek, Vittor.
    Trenér: Pavel Hapal.

    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, Alex, Terry (C), Žirkov - Mikel - Essien, Benayoun - Sturridge, Anelka, Malouda
    Náhradníci: Turnbull, Ramires, Ferreira, Kalou, Van Aanolt, Kakuta, McEachran.
    Trenér: Carlo Ancelotti.

    Rozhodčí: Björn Kuipers - Sander van Roekel, Berry Simons - Richard Liesveld (všichni NED).
     
    Pěkný večer u Ligy Mistrů, naši východní sousedé jsou ve střehu, dnes totiž do této prestižní soutěže vstoupí slovenský mistr MŠK Žilina.
     
    Oba týmy už nastupují na trávník, vyslechnou si hymnu Ligy Mistrů a půjde se na to.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Chelsea zahájila první poločas a jako první se může vrhnout do útoku, zastavuje jí však nepřesnost.
     
    1
    Vybídnutí Rilkeho na pravé straně, vypadalo to, že Rilke na míč už nedosáhne a Žirkov ho má v moci, ale Rilke zabojoval a vybojoval roh...
     
    2
    ...Mráz centroval a Petr Čech musel vyboxovat míč do bezpečí.
     
    2
    Žilina začal utkání velmi sympaticky a rozhodně se věhlasného soupeře nebojí.
     
    3
    Centr z pravé strany Bella zkontroloval Petr Čech jen pohledem, míč jeho bránu neohrozil.
     
    4
    Před Ceesayem se otevřel prostor, a tak to vyzkoušel střelecky, jeho pokus šel však hodně nad bránu.
     
    5
    Žirkov poslal míč na levé křídlo na rozběhnutého Benayouna, který odcentroval do vápna, ovšem jen k brankáři Dúbravkovi.
     
    6
    Žilina zastavila útok anglického týmu ve středu hřiště.
     
    6
    Patrik Mráz odcentroval z levé strany, ale jen k Petru Čechovi, který míč v poklidu lapil.
     
    7
    Terry nepřesně přihrával a Chelsea tak přišla o míč.
     
    7
    Dlouhý míč letěl na Oravce, ale ten byl dobře pokrytý.
     
    7
    Zblokovaný centr Sturridge se odrazil k Maloudovi, ale ten si s míčem nedokázal poradit.
     
    8
    Chelsea teď kontroluje míč a po dlouhém nákopu dopředu bude zahrávat první roh...
     
    9
    ...Benayoun poslal centr na přední tyč, kde byl v těžké pozici Terry, míč se následně opět vrátil k izraelskému záložníkovi, jehož další centr končí u Dúbravky.
     
    10
    Malouda se dostal k míči ve vápně, ale byl dost v úhlu, tak vrátil míč na šestnáctku, kde byl Sturridge, který si chystal míč na střelu, což mu nakonec nevyšlo podle jeho představ.
     
    11
    Kdo čekal nějaký drtivý tlak Chelsea, ten je zatím vyveden z omylu, nic takového se nekoná.
     
    11
    Žirkov faulovaný na levé straně kousek od velkého vápna Rilkem, to bude nebezpečná standardka pro Chelsea...
     
    12
    ...Malouda necentroval na bránu, ale nahrával do vápna na Terryho, který ještě poslal míč na střelu Sturridgovi, ten však bránu přestřelil.
     
    13
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak možná jsem to trochu zakřikl s tím tlakem, protože Chelsea skóruje. Anelka měl na levé straně dostatek prostoru, mířil podél vápna a následně nahrál míč do druhé vlny, kde si nabíhal MICHAEL ESSIEN a velkou šanci chladnokrevně proměnil, když poslal míč k levé tyči, zatímco Dúbravka šel na druhou stranu.
     
    15
    Faulovaný Rilke a dobrá standardka pro Žilinu...
     
    16
    ...k přímému kopu se postavil Róbert Jež a nadělal Petru Čechovi větší problémy než samotná střela znamenala. Čech musel dostal míč pod svoji moc až na druhý pokus.
     
    17
    Pro domácí to bude po inkasované brance velmi těžké, Žilina začala sice dobře, ale inkasovaný gól přišel brzy.
     
    18
    Pečalka předvedl pěknou individuální akci, z které mohl těžit Ceesay, jehož střela z levé strany však končí vedle levé tyče.
     
    19
    Benayoun neprošel u levé postranní čáry přes dva žilinské hráče, ale Chelsea zůstává u míče díky autovému vhazování.
     
    19
    Malouda fauloval, u míče Žilina.
     
    20
    Ceesay sklepl míč pro Oravce, ale u něj byl Alex, míč se posléze dostal k Rilkemu, který z pravé strany poslal nepřesný centr do vápna.
     
    21
    Chelsea dobře kombinovala ve středu hřiště, ale Sturridge vše přerušil nepřesnou přihrávkou.
     
    21
    Vladavič mohl střílet, ale ještě si obhodil Essiena, což už bylo navíc a o míč přišel.
     
    22
    Guldan stihl míč u pravého rohového praporku našel přihrávkou Ceesaye, který poslal centr do vápna na Bella, který se hlavičkově prosadil. Jeho pokus však mířil doprostřed brány, a tak s ním Petr Čech neměl problémy. Každopádně to byla velmi dobrá akce od Žiliny.
     
    23
    Žilina nehraje vůbec špatně, nesoustředí se jen na obranu, naopak snaží se vymyslet něco vymyslet v útoku, a to je určitě sympatické.
     
    24
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Jenže zaleží, jak dlouho nadšení Žilině vydrží. NICOLAS ANELKA dostal od Maloudy ideální míč do běhu za obranu a francouzský útočník poslal míč na vzdálenější pravou tyč podél nohy Dúbravky.
     
    25
    Žilina není tým, který by byl zvyklý úporně bránit, jenže Chelsea toho zatím využívá stoprocentně.
     
    26
    Myslím, že o osudu utkání už je celkem rozhodnuto, teď záleží jak se s tímto vývojem hráči Žiliny poperou.
     
    27
    Sturridge vypálil zpoza vápna a Dúbravka musel vyrazit přízemní střelu na roh...
     
    28
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Žilina nemůže hrát s Chelsea otevřenou kopanou. Po rohovém kopu se prosazuje londýnský klub potřetí. Po centru hlavičkoval Terry do břevna, k odraženému míči se dostal NICOLAS ANELKA a měl už jednoduchou pozici.
     
    29
    No po slibném začátku domácích tedy pořádná studená sprcha.
     
    30
    Žirkov neúspěšný, k míči, respektive k autu, se dostává Žilina.
     
    31
    Essien připravil o míč Ceesaye a domácí publikum není spokojeno, žádá si odpískání faulu, rozhodčí však zůstává klidný. Následně však Chelsea nepovedenou akcí o míč stejně přišla.
     
    32
    Oravec v ofsajdu.
     
    33
    Chelsea je v pohodě, v klidu kombinuje, stav jí to také královsky dovoluje.
     
    34
    Terry si na levé straně vyměnil míč s Žirkovem a odcentroval přímo na Dúbravku, který měl sice s míčem problémy, ale nakonec ho zkrotil.
     
    35
    Ceesay dostal přihrávku do vápna, ale tam byl v obklopení modrých dresů a o míč přišel.
     
    36
    U míče Žilina, co hráči ve žlutých dresech vymyslí?
     
    36
    Tak zatím domácí kombinují na vlastní polovině a nemohou se dostat na polovinu Chelsea...
     
    37
    ...Až teď se to povedlo, ale Bellova střela bylo zblokována vlastním spoluhráčem mimo bránu.
     
    38
    Petr Čech teď málem svým odkopem trefil Ježe, dobře to však pro českého reprezentačního brankáře dopadlo.
     
    38
    Žirkov provětral levou stranu, pronikl do vápna a poslal přihrávku na penaltu nabíhajícímu Maloudovi, který ve stoprocentní šanci trefil jednoho z žilinských obranců, bude to rohový kop...
     
    39
    ...rohový kop domácí ubránili.
     
    40
    Stejně dopadl i rohový kop Žiliny.
     
    40
    Malouda chyboval, míč mu sebral Ceesay, poslal míč na Oravce, který se sice zbavil Terryho, ale s dalším hráčem Chelsea už si neporadil.
     
    41
    Centr Žiliny z levé strany končí v náručí Petra Čecha.
     
    42
    Perfektní kombinace Chelsea vedla až k Žirkovovi, kterého do šance poslal Benayoun, Žirkov však o balón čistým skluzem přišel.
     
    43
    Dobrá střela Vladaviče zhruba z dvaceti metrů k pravé tyči, kterou musel Petr Čech vyrazit.
     
    43
    A vzápětí další šance Žiliny, ve vápně se k hlavičce dostal Bello, ale svoji šanci v gól neproměnil.
     
    44
    Rychlý útok Chelsea málem znamenal pro Žilinu velké problémy, nakonec však odpískán Sturridgovi ofsajd.
     
    45
    Cessay se chtěl prosadit proti přesile, ale to se mu nepovedlo.
     
    První poločas skončil.
     
    První půle žádné překvapení nepřinesla. Žilina hraje proti Chelsea otevřený fotbal a londýnský tým toho zatím využil ke vstřelení tří branek. Jednou se trefil Essien, dva zásahy má na kontě Anelka. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, o vítězství Chelsea však s velkou jistotou nebude pochyb.
     
    Statistiky po 1. půli:

    Střely celkem: 9:8
    Střely na bránu: 4:5
    Fauly: 4:5
    Žluté karty: 0:0
    Ofsajdy: 2:1
    Rohové kopy: 2:3
    Držení míče %: 44:56
    Uběhnuté metry: 59781:56455
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Žilina v útoku, ale Ivanovič si poradil bez problémů před dotírajícím Vladavičem.
     
    46
    Nejprve pálil Rilke, jehož střelu zblokoval Terry, míč se posléze dostal k Ježovi, jeho pokus už nikdo nezblokoval a ani nebylo třeba, míč letěl vysoko nad bránu.
     
    48
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Žilina je na začátku druhé půle aktivní, ale v obraně má otevřená vrátka, čehož využil DANIEL STURRIDGE. Benayoun ho perfektní kolmicí za obranu vybídl ke skórování a londýnský útočník si poradil náramně, zatáhl si míč na levou stranu, obešel brankáře a poslal míč do prázdné brány.
     
    49
    Vladavič podruhé v tomto utkání vystrašil Petra Čecha, jeho pokus byl opět hodně štiplavý a brankář Chelsea musel nepříjemnou střelu z dálky vyrazit.
     
    49
    Ježův rohový kop toho moc nepřinesl, posléze však přišla střela, která skončila několik decimetrů nad břevnem.
     
    50
    Žilina stále hraje s elánem i za tohoto stavu.
     
    51
    Oravec v souboji s Alexem, pokud by se slovenský útočník obránce zbavil, mohl jít sám na branku, to se však nestalo.
     
    52
    Další rohový kop Žiliny, nebezpečí však neznamenal.
     
    53
    Bello mohl střílet zpoza vápna, ale trefil pouze záda Terryho.
     
    54
    Trochu to vypadá jakoby Chelsea bránila výsledek, skutečnost je však jiná. Ale Žilina se opravdu neustále dere do útoku.
     
    55
    Žilina právě vstřelila branku!
    Tak to úsilí se Žilině vyplácí. Petr Čech nedosáhl na centr z pravé strany a míč trefil Ivanoviče, který nasměroval míč nechtě hlavou do prázdné brány, ještě před čárou pak míč doklepl do brány TOMÁŠ ORAVEC.
     
    56
    A Žilina povzbuzena brankou stále útočí.
     
    57
    Střídání na straně Žiliny. Odchází Emil Rilke a na trávník přijde Poliaček.
     
    58
    Vladavič dnes neúnavně ostřeluje bránu Petra Čecha, opět to dobře zkoušel zpoza vápna, míč však pohladil jen boční síť.
     
    59
    Benayoun v ostrém střetu s brankářem Dúbravkou, míč pro Žilinu.
     
    60
    Centr z levé strany Mráze do vápna, po sklepnutí Ceesaye se k míči dostal Poliaček, ale hrdinou se nestal, protože bránu vysoko přestřelil.
     
    62
    Dvojí střídání na hrací ploše. Nejprve Žilina. Odchází Ceesay a jeho místo zaujme Majtán.
     
    62
    Na straně Chelsea na hřiště přijde Kakuta, který nahradí Sturridge.
     
    63
    Jež zahrával standardní situaci a Petr Čech musel jít do souboje s Majtánem, rohový kop...
     
    64
    ...Rohový kop krotí rukavice Petra Čecha.
     
    65
    Křížné střele z pravé strany Majtána nechybělo moc, jen o kousek minul míč tyč.
     
    65
    Carlu Ancelottimu se i přes třígólový náskok situace příliš nezamlouvá. Chelsea hraje v posledních chvílích hodně lehkovážně.
     
    66
    Zajímavý obrázek v druhé půli. Chelsea delší dobu na půli Žiliny, a domácí brání.
     
    67
    Kakuta se sice úspěšně prodíral, ale míč mu byl ukopnut a následně s k němu dostal v ofsajdu stojící Anelka.
     
    68
    Na hřišti teď chvíli klid, nic zajímavého se neděje.
     
    69
    Chelsea přebrala iniciativu, ale v útoku se jí zatím nedaří, těžko říct, jestli hráči za tohoto stavu ještě vyvíjejí stoprocentní úsilí.
     
    70
    Útok se nezdařil ani Žilině, situace se tak opět obrací.
     
    71
    Kakuta vybídl skvělou přihrávkou za obranu Benayouna, ten byl však v ofsajdu.
     
    72
    Chelsea si už notnou dobu vyměňuje míč, Žilina se vůbec nemůže dostat k míči.
     
    73
    Žilina založila postupný útok, který však skončil na nepřesné hlavičce Guldana, jehož záměr nikdo z jeho spoluhráčů nepochopil.
     
    74
    Mráz zahrával standardní situaci a na centr si naskočil Guldan, míč po jeho hlavičce jen těsně minul pravý roh brány.
     
    75
    Nepřesnost Žiliny ve středu hřiště znamenala rychlý protiútok hostů, Malouda byl však s míčem zahnán až k brankové čáře, míč sice stihl, ale centr se mu hodně nepovedl.
     
    76
    Utkání sleduje 10 890 diváků, vyprodáno tedy v Žilině není.
     
    76
    Centr do vápna odvrací do bezpečí kapitán Chelsea John Terry.
     
    77
    Majtán chvíli přemýšlel, co udělá s míčem. Nakonec se protáhl kolem Essiena a otřel o něj svoji střelu, Petr Čech musel spěchat, aby zabránil rohu.
     
    79
    Anelka si neporadil s Pečalkou a Žilina může jít do útoku, ten však brzy ztroskotává. Mám takový dojem, že Chelsea hraje v druhé půli jen na půl plynu.
     
    79
    Opět tu mám dvojí střídání. Začnu tentokrát u hostů, odchází Benayoun, kterého nahradí McEachran.
     
    79
    Na straně Žiliny přichází na hřiště Angelovič, který nahradí Guldana.
     
    80
    Na hřišti už se nám toho moc neděje, Chelsea už se zřejmě vidí v letadle, Žilina by však nějakou branku určitě přidala, už však neutočí tak intenzivně.
     
    82
    Essien to vyzkoušel z dvaceti metrů, Dúbravka míč jen vyrazil, když se ho snažil chytit do koše.
     
    84
    Oravec drze procházel před duo bránících hráčů, průnik se mu však nepovedl.
     
    85
    McEachran dostal přihrávku za obranu od Žirkova, s míčem se ale trochu zamotal a následné zakončení přistálo přesně v rukavicích Dúbravky.
     
    86
    Anelka si našel střeleckou pozici, vystřelil zpoza vápna a jeho střela byla sražena na roh...
     
    87
    ...po rohu se po krátké chvíli dostal k zakončení Terry, ale branku Žiliny příliš neohrozil.
     
    88
    Anelka málem dosáhl na centrovaný míč před bránu, branku tak dal až Kakuta, ale byl mu odpískán ofsajd.
     
    88
    Poslední střídání londýnského týmu. Odchází Malouda, který na hřiště pustí Van Aanolta.
     
    89
    Chelsea teď aplikuje takové menší bago, které zastavil až faul na Žirkova.
     
    90
    Hodně nepřesnou střelu vyslal směr žilinská brána Branislav Ivanovič.
     
    90+1
    Jež faulovaný před velkým vápnem a ještě jedna zajímavá standardka pro domácí...
     
    90+1
    ...k přímému kopu se postavil sám faulovaný a z dvaadvaceti metrů poslal míč nad bránu.
     
    Konec zápasu.
     
    Viděli jsme vítězství favorita, který využil otevřenosti žilinské hry hlavně v první půli, kdy vstřelil tři branky. Ve druhé půli se Žilina dočkala odměny za svoji aktivitu a vstřelila branku, jenže už jen korigovala stav na 1:4. Chelsea za stavu 0:4 nebyla tak aktivní a utkání už jen dohrávala.
     
    Moment utkání:

    Těžko vybrat moment, ale branka Essiena z třinácté minuty dala ráz utkání a po úvodní aktivitě Žiliny domácí zchladila.
     
    Hvězda utkání podle onlajny.cz:

    Nicolas Anelka dnes vstřelil dvě branky a i přesto, že jednoznačně nepřevyšoval ostatní hráče, fakt dvou přesných zásahů přiklonil ocenění na jeho stranu.

     
    Statistiky:

    Střely celkem: 22:13
    Střely na bránu: 8:7
    Fauly: 11:14
    Žluté karty: 0:0
    Ofsajdy: 5:5
    Rohové kopy: 5:4
    Držení míče %: 47:53
    Uběhnuté metry: 118778:111485
     
    Nejvíce odběháno:

    Bello (Žilina): 12346 metrů
    Žirkov (Chelsea): 11454 metrů
     
    To je pro tuto chvíli vše, přeji dobrou noc a u fotbalových on-line přenosů opět na počtenou.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 55. Oravec - 13. Essien, 24. Anelka, 28. Anelka, 48. Sturridge


    MŠK Žilina: Dúbravka - Guldan (79. Angelovič), Piaček, Pečalka, Mráz - Jež (C), Bello - Rilke (57. Poliaček), Ceesay (62. Majtán), Vladavič - Oravec
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, Alex, Terry (C), Žirkov - Mikel - Essien, Benayoun (79. McEachran) - Sturridge (62. Kakuta), Anelka, Malouda (88. Van Aanolt)

    Rozhodčí: Björn Kuipers - Sander van Roekel, Berry Simons - Richard Liesveld (všichni NED)

    Diváci: 10 890
    bahis siteleri