Sparta – Kladno 5:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 5:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 1:3 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 4:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Zlín – Slavia 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:4 (2:3, 2:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 19.09.2010, 17:00 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga
Partner:
     
    59:47
    A Šimánek netrefuje od modré prázdnou klec!
     
    59:11
    Salfický na střídačce!
     
    59:02
    58 sekund před koncem zastavil plzeňské snažení ofsajd, HC Plzeň 1929 si bere oddechový čas.
     
    51:52
    Jan Snopek (CEB) - 2 min - podražení.
     
    51:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hned dvakrát se dostal do podobné situace JIŘÍ ŠIMÁNEK. Poprvé se mu ještě puk do sítě dostat nepodařilo, když Salfický zastavil puk betonem, ale v pokračující akci se po zblokované přihrávce Kuchejdy puk ocitl na Šimánkově hokejce znovu. Tentokrát už ale kotouči v cestě do sítě nic nebránilo. Asistence. David Kuchejda, Michal Mikeska.
     
    45:03
    Jan Novák (CEB) - 2 min - vysoká hůl.
     
    40:24
    Obrana hostů pustila do šance Kuchejdu, který nebyl daleko od vstřelení pátého jihočeského gólu. Jiří Hanzlík hasil nebezpečí krosčekem, dvě minuty hry 5 na 4 pro HC MOUNTFIELD.
     
    39:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté se zaslouženě dočkali před přestávkou srovnání! Neustálý tlak zakončila přihrávka Straky, který se šikovně uvolnil, a TOMÁŠ VLASÁK z mezikruží propálil Kováře. Parádně sehraná početní výhoda, která si gólové vyústění zasloužila. Asistence: Martin Straka, Jaroslav Modrý.
     
    38:16
    Další vyloučení na straně domácího celku. Josef Melichar (CEB) - 2 min - hrubost. Dušan Salfický drží po nástupu do brány stále čisté konto, ale upřímně, bylo by velké umění pustit gól, když na vás nejde střela.
     
    34:08
    Lahůdka v podání Jakuba Kováře! Vlasák našel u druhé tyče Straku, ten si puk zpracoval a zamířil do volného místa v bráně. Kovář se ale stačil přesunout a semaforem puk zastavil, tohle zavání nominací na Zlatou helmu.
     
    33:32
    René Vydarený nešťastně fauloval a Západočeši mají další možnost přesilové hry.
     
    31:07
    Michal Mikeska (CEB) - 2 minuty - sekání.
     
    30:35
    Čas 30:35 byl také posledním, který Přikryl viděl z pozice brankáře na světelné kostce, střídá ho Dušan Salfický!
     
    30:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před vypršením trestu Frola se domácí dostávají do vedení! Jakub Šulc našel přenádhernou křižnou přihrávkou VÁCLAVA PLETKU a pro toho už nebyl problém trefit odkrytou bránu. Klobouček dolů před asistencí Šulce. Asistence: Jakub Šulc, Jan Novák
     
    28:37
    Šimánek se ocitl v nadějné pozici na vrcholu brankoviště, byl ale nedovoleně tísněn a Plzeňští teď Tomáši Frolovi za faul určitě spílat nebudou.
     
    26:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Do sedmé minuty druhé třetiny čekali svěřenci trenéra Výborného na první ohrožení Přikryla. A první střela Jihočechů ve třetině také přinesla ovoce v podobě gólu. Pletka s Kašpaříkem zabojovali za bránou, puk propadl skrz brankoviště na ROSTISLAVA MARTYNKA a Přikryl jen bezmocně rozhodil rukama. Asistence Pavel Kašpařík, Václav Pletka.
     
    22:28
    Jan Heřman pádil v oslabení směrem ke Kováře, jenomže zakopl před modrou čárou. Smích domácím fandům ale rychle zamrzl na tváři, Kovář se zvedl, zadovkou předal puk pod sebe na Pavla Vostřáka a ten se podruhé v zápase ocitl v čisté gólové příležitosti. Tváří tvář Jakubu Kovářovi mířil mezi betony, ale brankář svůj tým podržel.
     
    20:43
    Domácí se dlouho nemohli usídlit před Přikrylem, ale jakmile se jim to povedlo, utnul jejich snahu Martin Heřman. Jenomže nedovoleně. 35 sekund dvojnásobné přesily pro HC MOUNTFIELD!
     
    19:19
    Jan Kovář (PLZ) přehnal agresivitu v útočném pásmu a zahákoval protivníka.
     
    18:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KVĚTOŇ skóroval při početní výhodě HC MOUNTFIELD. Jakub Langhammer si všiml rozjetého kolegy, nasměroval na něj kotouč a Květoň bekhendem překonal Přikryla, prostřelil ho mezi betony. Asistence: Langhammer, Milan Gulaš
     
    16:24
    Kašpařík se prosadil až před Přikryla, ale nedokázal puk vtěsnat mezi betony hostujícího gólmana. Na pomoc pak přispěchal Martynek a dvojice Jihočechů nakonec vybojovala faul. Jaroslav Modrý (PLZ) - 2 minuty - hrubost.
     
    15:20
    Martin Heřman ujížděl spolu s Vostřákem proti jedinému obránci HC MOUNTFIELD, Pavel Vostřák dostal puk jako na zlatém podnosu, ale odkrytou bránu netrefil. To už by byl pro Plzeň hodně luxusní náskok...
     
    14:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Já na bráchu, brácha na mě. JAN KOVÁŘ bleskurychle využil přesilovku modrobílých. Po předání od Vlasáka měl mnoho času před svým bratrem v brankovišti domácích a poradil si, je to znovu o dvě branky. Asistence: Tomáš Vlasák, Jaroslav Modrý
     
    11:13
    Mountfield právě vstřelil branku!
    ROMAN PŠURNÝ se postaral o snížení stavu a domácí jsou na dostřel. Vydarený zavezl puk do pásma, předložil ho zpětnou přihrávkou na Pšurného a ten nasměroval puk mimo dosah Přikryla. Asistence: René Vydarený.
     
    10:1
    Gólovka na straně Budějovic! Pšurný našel ideálně Martynka, Přikryl se položil k ledu, ale jen se modlil, aby útočník domácích minul. Přesně to se stalo.
     
    6:50
    Jaroslav Modrý srovnává počet hráčů na ledě, když fauloval Mikesku a dvě minuty si odpočine ve společnosti trestoměřičů.
     
    5:28
    HC MOUNTFIELD se mohl také dočkat branky, ale přikryl při ataku Jiřího Šimánka bezchybně zasáhl betonem. Při pokračování akce fauloval Vydarený. René Vydarený (CEB) - 2 min - nedovolené bránění.
     
    4:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JOHN LAMMERS má našlápnuto k hattricku. Straka vypálil tvrdě od modré, Kovář neměl jinou šanci než puk vyrazit a Lammers kotouč zametl do sítě. Asistence: Martin Straka, Jiří Hanzlík.
     
    2:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak podobný scénář asi nepatřil k vysněným trenéra Výborného, naopak kouč Jelínek si libuje. Straka našel přihrávkou před Kovářem špatně bráněného JOHNA LAMMERSE, jehož Mikeska jen zpovzdálí sledoval, a Lammers už si věděl rady .Asistence: Martin Straka, Tomáš Vlasák.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 12. Pšurný (Vydarený), 19. Květoň (Langhammer, Gulaš), 27. Martynek (Kašpařík, Pletka), 31. Pletka (Šulc, Novák J.), 52. Šimánek (Kuchejda, Mikeska) - 3. Lammers (Straka, Vlasák), 5. Lammers (Straka, Hanzlík), 15. Kovář (Vlasák, Modrý), 40. Vlasák (Straka, Modrý )


    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Snopek, Vydarený, Ptáček, Melichar, Novák, Šulc, Tůma - Šimánek, Mikeska, Kuchejda - Gulaš, Langhammer, Květoň - Mertl, Kašpařík, Podlešák - Pšurný, Martynek, Pletka - Červený.
    HC Škoda Plzeň: Přikryl (31. Salfický) - Hanzlík, Modrý, Slaney, St. Pierre, Dresler, Frolo, Hucl - Lammers, Straka, Vlasák - Langfeld, Kovář, Johnson - Stránský, Heřman, Dvořák - Vostřák, Obdržálek, Heřman - Petruška.

    Rozhodčí: Hribik, Souček - Lhotský, Rozlílek.

    Diváci: 5082
    bahis siteleri