Benátky n/J – Tábor 4:2 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:2 (po pr.) | Chrudim – Chomutov 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 13.10.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    Příjemný středeční podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Berounští Medvědi v rámci 9. kola 1. ligy. Rebelové v minulém duelu podlehli Táboru, na jehož ledě prohráli 3:4 po samostatných nájezdech. Beroun si připsal tříbodové vítězství, když v domácím prostředí zdolal Třebíč v poměru 5:2. Jak dopadne dnešní vzájemný souboj? Utkání začíná v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Krch) – Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, A. Jelínek, Soldán, Zítka – Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", Hlinka, Knotek, M. Ondráček, Švaňhal, Zábranský, J. Ondráček, Stromko, Fiedler, Zohorna.

    HC Berounští Medvědi:
    F. Novotný (Kareš) – Jebavý, Nedvěd, Růžička, J. Jelínek, Hertl, Látal, Husák - Švagrovský "A", Vlček, Kupec, Pavel, Besser "A", J. Novotný "C", Hašek, Tůma, T. Knotek, Hafenrichter, Žálčík, Rudovský.

    Rozhodčí:
    Zbyněk Kubičík - Pavel Dřínovský, Jiří Chocholouš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:29
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodské Rebely. DAVID ŠVAGROVSKÝ si vybruslil s pukem do prostoru pravého kruhu, odkud nikým neatakován zakončil a svou střelu poslal přesně do vzdálenějšího horního růžku brodské brány! Bez asistence.
     
    1:13
    J. ondráček obdržel na útočné modré čáře přesnou přihrávku, po jejímž zpracování se dostal za záda berounské obrany a jel k brankáři Novotnému. Byl však nedoveleně zastaven. Na trestnou lavici míří za hákování Hašek (BER) a sám J. Ondráček (HBR) za nafilmovaný pád. Hraje se 4 na 4.
     
    1:42
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a rychlou kombinací se rpobíjeli do nebezpečného palebného prostoru, berounští zadáci však byli na správným místech a včas dokázali zasáhnout.
     
    2:30
    Gólman Novotný nejdříve zlikvidoval koncem betonu nepříjemnou střelu z levého kruhu a záhy se nenechal zaskočit Třetinovým zakončením, jenž si vybruslil zpoza branky a zkoušel zasunout puk k bližší tyčce.
     
    3:23
    Hosté drží hru v blízkosti havlíčkobrodského gólmana Suchana, jenž musel vytáhnout hbitý zákrok vyrážečkou proti razantnímu a dobře usmítěnému střeleckému pokusu z mezikruží.
     
    4:10
    J. Ondráček se hnal do rychlého protiútoku, když uzmul kotouč z moci berounských beků, ale příliš si předťukl kotouč a brankář Novotný byl u něj dříve. Záhy přihrál svým spoluhráčům odrazem o levý mantinel.
     
    5:00
    Nejdříve pálil z vrcholu kruhů obránce Růžička, jehož ostrou ránu zneškodnil gólman Suchan vyrážečkou, poté se z rychlého přechodu do útočné fáze probíjel středem soupeřovy obrany M. Ondráček, ale kotouč mu utekl z hole.
     
    6:24
    Hra se rychle stěhjuje z jedné poliviny hřiště na druhou,. ani jednomu mužstvu se nedaří vynutit si souvislejší tlak. Hezký hokejový miment předvedl obránce Morava, jenže nejdříve z ideální střelecké pozice mezi kruhy nastřelil berounského beka a následně zblízka poslal bekhendem odražený puk těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    7:20
    Švaňhal v levém kruhu prodloužil elegantní zadovkou nahrávku na hůl rozjetého J. Ondráčka, jenž z levé strany nastřelil horní část Novotného levého betonu. Tentýž hráč se zanedlouho probil k odraženému puku a zblízka ho poslal jen do nastavené náruče berounského gólmana.
     
    8:19
    Zančná územní převaha domácích Rebelů přinesla své ovoce, na trestnou lavici je vykázán J. Jelínek (BER) za držení hole.
     
    9:13
    Nepřesná střela od modré čáry se odrazila do skrumáže hráčů před brankou, kde se pokoušeli havlíčkobrodští útočníci neúspěšně dorážet. Hosté záhy vyhodili puk dlouhým obloukem až k brankáři Suchanovi.
     
    10:19
    Rebelům se přesilovka vůbec nepovedla, nedařilo se jim zaujmout přesilovkové pozice a po celou dobu marně dobývali zformovaný berounský val, jenž vyhazoval puky s neuvěřitelnou pravidelností do brodského pásma. Hraje se 5 na 5.
     
    11:17
    Po tvrdém zákroku zůstal ležet u mantinelu otřesený havlíčkobrodský útočník Zohorna, píšťalka hlavního sudího však byla němá, vylučovat se nebude.
     
    12:27
    Sledujeme teď velice vyrovnanou partii, jíž zatím vládnou obrany obou dnešních soupeřů. K vidění proto není žádný souvislejší nápor na jednoho z brankářů, puk se bleskově stěhuje po hřišti a střídá svého majitele.
     
    13:28
    Šavaňhal dlouho držel puk ve své moci, ale nenabídla se mu žádná vhodná varianta k nahrávce. Tísněn několika protihráči proto zakončil z velkého úhlu v pravém kruhu a gólman Novotný následně neměl problémy s ukrytím kotouče pod svou lapačkou.
     
    13:50
    Stromko přihrával v útočném pásmu na modrou čáru obránci A. Jelínkovi, jenže tomu utekl ktouč a doklouzal se po ledě až do brodského pásma. Následný havlíčkobrodský pokus o návrat do útočných pozic skončil zakázaným uvolněním.
     
    14:32
    Voj. Němec se ujal puku a rychle s ním přešel modrou čáru, v útočném pásmu z vrcholu pravého kruhu pálil z mohutného nápřahu, ale berounský hráč stihl do jeho pokusu vložit hůl a vytěsnit ho jen do ochranné sítě.
     
    15:12
    Šenkeřík nejdříve hledal křížnou nahrávkou od pravého mantinelu rozjetého Třetinu, jenž v obležení protihráčů stihl letící puk v pravém kruhu jemně přizvednout, gólmana Novotného ale nepřekvapil. Záhy prvně jemnovaný střílel zblízka pár kroků před brankovištěm, jenže přestřelil odkrytou bránu!
     
    17:53
    Oba tábory nám zatím nabízí stále stejný obrázek. Především pozorujeme důsledné bránění, hraje se velmi opatrně, nikdo nechce udělat chybu.
     
    18:32
    Na trestnou lavici je vykázán Meidl (HBR), jenž dostal osobní trest na 1é minut za nesportovní chování.
     
    19:00
    Nyní si oba soupeři vypracovali obrovské šance. Nejdříve pálil z prostoru mezi kruhy volný J. Novotný jen do hrudi gólmana Suchana, z následného brejku se dostala do situace 2 na 1 dvojice Knotek - M. Hlinka, jenže střelu z bezprostřečdení blízkosti brankář Novotný vytěsnil do bezpečí!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Vlček po vyhraném vhazování získal puk v útočném pásmu a z levého kruhu střílel jen do náruče gólmana Suchana, jenž byl ve svém brankovišti u bližší tyčky včas.
     
    20:23
    Utěšenou střelu od moré čáry, jež se však stala nebezpečnou, gólman Suchan viděl a vyrazil ji koncem svého betonu do bezpečí nad svou bránu. Kotouč skončil v ochranné síti.
     
    20:57
    Nejdříve zneškodnil Husákův razantní projektil letící po ledě gólman Suchan svými betony, na druhé straně vzápětí Vošmikovu ránu od modré čáry jemně tečoval mezi kruhy Švaňhal, trefil se ale jen do míst, kde v tu chvíli pobýval brankář Novotný.
     
    21:50
    Sovovu ránu od modré čáry zkoušel ještě tečovat zpoza obránce v levém kruhu číhající M. Ondráček, jenže netrefil letící puk, který doletěl za Novotného branku.
     
    22:46
    Po vyhrasném vhazování v útočném pásmu přihrál zadovkou Besser na modré čáře stojícímu obránci Růžičkovi, jehož tvrdý projektil gólman Suchan vytěsnil betony do bezpečí.
     
    23:32
    Z vrcholu levého kruhu nepříjemně zakončoval J. Novotný, jehož tvrdou přízemní ránu zlikvidoval brankář Suchan pomocí svých připravených betonů.
     
    24:54
    Rebelové teď pořádně zatopili berounské obraně v čele s brankářem Novotným, rychlým pohybem a pohotovou kombinací se dvakrát probili k nepříjemnému zakončení, jenže tomu scházela potřebná přesnost.
     
    26:15
    S odraženým pukem se vůbec nemazal obránce Šenkeřík, který ho nahodil na berounského gólmana Novotného, jenž ho ukryl v lapačce a před dojíždějícími domácími útočníky raději neriskoval rychlou rozehrávku na své beky.
     
    27:00
    Po nepřesné brodské nahrávce v útočném pásmu se ujal puku útočník Hašek a okamžitě se nadýchl k monutnému protiútoku, na jehož konci se ocitl v samostatném úniku tváří v tvář brankáři Suchanovi, jenže jeho betony zblízka nadvakrát nepřekonal!
     
    28:26
    Projektilem zpoza protihráče zkoušel štěstí zakončující Fiedler, jeho skrytý střelecký pokus z prostoru mezi kruhy však narazil na připravenou lapačku gólmana Novotného.
     
    29:05
    Po střele M. ondráčka od modré čáry, jíž brankář Novotný vyrazil betony do rohu berounského pásma, se probili hosté přes brodskou obranu do Suchanovy blízkosti, kde ale o puk přišli.
     
    29:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Po nahrávce Mariána Moravy zakončoval z ostrého úhlu MICHAL HLINKA, gólman Novotný jeho pokus lapil, ale následně ho neudržel ve své výstroji a puk doklouzal až za branvoou čáru! Asistence: Marián Morava.
     
    30:18
    Do rychlého protiútoku se mohla dostat dvojice Meidl - Třetina, jenže berounská defenzíva se včas zkonsolidovala a případnou hrozbu rychle odvrátila.
     
    31:00
    Na druhé straně kluziště se usadili Medvědi v blízkosti brodské branky, kde po tečované střele zakončoval bekhendem zblízka Hašek, jeho pokus však brankář Suchan pohotově vyrazil betony.
     
    31:41
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty Stromko (HBR) za nedovolené bránění.
     
    31:46
    Poměr sil na ledě se brzy vyrovnal, Kupec (BER) se provinil proti pravidlům hákováním.
     
    32:00
    Švagrovský se protlačil k puku a z vrcholu levého kruhu ostře střílel, na gólmana Suchana však nevyzrál, protože strážce brodské svatyně zakročil svými betony.
     
    33:41
    J. Ondráček manipuloval s pukem za berounskou brankou a při pokusu o vyjetí z jejího zákrytu byl faulován Hertlem (BER), který dostal dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    33:54
    Morava (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě hákování proti osamocenému Kupcovi, jenž v samostatném úniku nepřehodil ležícího brankáře Suchana.
     
    34:00
    Šenkeřík napřáhl na modré čáře k dělovce, jenže tou trefil jen těsně před sebou padajícího berounského hráče. rebelové museli následně začít nový útok až ze středního pásma, ale na soupeřovu defenzívu nevyzráli a neprobili se do útočného pásma.
     
    35:00
    Rudovský pálil od modré čáry, tvrdou ranou však jen prověřil pevnost betonů gólmana Suchana, jenž tímto způsobem opět zaúřadoval ve svém brankovišti.
     
    35:41
    Hosté už jsou v plném počtu.
     
    36:10
    Švaňhal hledal prudkou nahrávkou do pravého kruhu najíždějícího Zohornu, jenžr tomu se nepodařilo zachytit rychle letící puk. prvně zmiňovaný záhy střílel úplně sám na modré čáře, ovšem puk poslal podél skrumáže před brankou jen kousek vedle pravé tyčky.
     
    37:34
    Medvědům nevyšel přechod do útočného pásma, kam sice nahodili puk, jenže se při tom provinili zakázaným uvolněním, po němž musí být ve střehu jejich gólman Novotný, před nímž se bude vhazovat.
     
    37:40
    Ihned po vhazování zakončoval na modré čáře brodský bek Šenkeřík, gólman Novotný ale přes zakrytý výhled zasahovat nemusel, protože kotouč proletěl těsně vedle jeho levé tyčky a odrazil se od zadního mantinelu do rohu pásma.
     
    38:04
    Němec se na vcholu kruhů obtočil kolem bránícího berounského hráče a střelou zápěstím nechal vyniknout připraveného brankáře Novotného, jenž předvedl dobré reflexy a vyrazil puk betony.
     
    38:24
    Po přerušení hry udělil rozhodčí dvouminutový trest brankáři Novotnému (HBR), který sekal havlíčkobrodského útočníka. Trest za něj odpyká Tůma (BER).
     
    39:00
    Knotek našel hezkou nahrávkou volného M. Ondráčka, jenž z pravé strany ještě vracel puk prvně jmenovanému, který sám před poloprázdnou brankou netrefil prudkou přihrávku!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části byli úspěšnější domácí Rebelové, kteří se dočkali vyrovnání, když havlíčkobrodskou část publika rozjásal přesnou trefou Michal Hlinka. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 19:17, hraje Havlíčkův Brod s Berounem nerozhodně 1:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Hosté už jsou v plném počtu, ubránili se ve zkrácené přesilovce domácích Rebelů bez úhony. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    41:16
    Dnes velice aktivní útočník M. Ondráček nevypustil souboj za berounskou brankou s gólmanem Novotným, k němuž hbitě přistoupil a na chvilku vybojoval puk, který hosté za pár okamžiků odpálili na zakázané uvolnění.
     
    41:55
    Knotek ukázal, že je velmi silným hráčem na puku, když se kolem přesily hráčů v berounských dresech proháčkoval až do střelecké pozice v pravém kruhu, kde mu ale střela vůbec nesedla a brankáře Novotného neohrozila.
     
    43:00
    Tentokrát si to mezi berounské zadáky neohroženě namířil Zábranský a podobně jako jeho spoluhráč Knotek dlouho postupoval úspěšně, nakonec ho však hosté odzbrojili.
     
    43:47
    Havlíčkborodský bek Šenkeřík se pokoušel navázat na svou parádní střeleckou formu z posledních duelů a zkoušel střílet od modré čáry, mířil však hodně nepřesně a trefil jen na vrcholu kruhů stojícího hráče Berouna, od nehož se puk odrazil do středního pásma.
     
    44:41
    Zahřál se i brankář Suchan, jenž svými betony vyrazil nepříjemnou ránu po ledě vyslanou z prostoru mezi kruhy do ochranné sítě za svou svatyní.
     
    45:20
    Havlíčkobrodští Rebelové přešli přes útočnou modrou čáru rychlostí blesku, ve slibně se rozvíjející akci však nemohou dále pokračovat, protože se dostali do postavení mimo hru.
     
    46:14
    Žálčík se po zaváhání havlíčkobrodské obrany, jež ležérně rozehrála kotouč a poslala ho přímo na hůl číhajícího berounského beka, pálil zápěstím z prostoru mezi kruhy nad pravý horní růžek brodské branky.
     
    46:51
    Za nedovelené bránění jsou současně vyloučeni Rudovský (BER) a Stromko (HBR). Bude se hrát ve čtyřech bruslařích na obou stranách.
     
    48:10
    Berounský zadák Nedvěd napřáhl na modré čáře a propálil hustou skrumáž hráčů před gólmanem Suchanem, který si našel letící puk a vyrazil ho betony na hole svých spoluhráčů, kteří se pohybovali v přebrankovém prostoru.
     
    49:04
    Další úspěšný zákrok havlíčkobrodského muže s maskou, jenž si teď poradil s ranou z pravého kruhu, jíž ukryl ve své nachystané náruči a vzápětí přerušil hru.
     
    49:30
    Beroun nepřešel ze středního pásma do útočné fáze a vyhodil přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění, po jehož odpískání proběhne vhazování v prostoru před jeho bránou.
     
    50:07
    Za sekání je na 2 minuty vyloučen Šenkeřík (HBR).
     
    50:11
    Dnešní utkání sleduje 749 diváků.
     
    50:57
    Po nepřesné střele z pravé strany se Rebelové ujali odraženého puku od zadního mantinelu a okamžitě ho poslali přes všechny čáry až do blízkosti brankáře Novotného.
     
    51:55
    Vošmik ukořistil v rohu brodské pásma puk, nabruslil si s ním do volného prostoru a odtud ho vytěsnil alespoň do středního pásma, kde ho zachytil jeden z berounských hráčů.
     
    52:07
    Havlíčkův Brod je v plném počtu na ledě, hosté z Berouna si sice vytvořili územní převahu, jenže v nebezpečnější zakončení ji nepřetavili. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    52:58
    Dlouhý pas na v blízkosti útočné modré čáry číhajícího J. Ondráčka skončil neúspěchem, když ho brodský forvard nezachytil a následně se pískalo zakázané uvolnění domácích.
     
    54:17
    Středočeši dlouho drželi hru v Suchnově blízkosti, kde se jim dařilo úspěšně kombinovat a držet tímto způsobem soupeře pod zámkem, jenže se provinili útočným faulem, po němž si odpyká Besser (BER) 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    54:38
    Nejdříve po hezké nahrávce zblízka promáchl před odkrytou bránou Šenkeřík, jenž následně ještě zakončoval od modré čáry, puk si mezi kruhy ztlumil na hůl Třetina a zkoušel ho protlačit podél bližší tyčky za záda ležícího gólmana Novotného. Neúspěšně.
     
    56:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nakonec ujímají po využité přesilovce vedení. Jiří Ondráček přiťukl puk na modrou čáru JANU KNOTKOVI, jehož prudká rána po ledě zapadla přesně mezi Novotného betony! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    56:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, když Vojtěch Němec dokonale vyšachoval rychlým pohybem berounskou obranu a následně se přes něj dostal kotouč na hůl VÁCLAVA MEIDLA, jenž zblízka dorazil ktoouč do odkryté brány! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    57:54
    Hosté drží hru v útočném pásmu a snaží se o ohrožení brankáře Suchana, jenže brodská obrana zatím pracuje kompaktně a spolehlivě, svého soupeře na dostřel vůbec nepouští.
     
    58:32
    Meidl v obranném pásmu vybojoval puk a raději za tohoto stavu nic nevymýšlel. Nahodil kotouč odrazem o mantinel do útočného pásma, po němž se píská havlíčkobrodské zakázané uvolnění.
     
    58:32
    Beroun si vyžádal oddechový čas.
     
    58:32
    Hosté sáhli ke hře bez brakáře, hrají v 6 hráčích s prázdnou brankou!
     
    59:08
    Hostré drží hru v útočném pásmu a vydatně ostřelují ze všech možných pozic gólmana Suchana. Ten nyní vytáhl skvělý zákrok proti tvrdé ráně Růžičky, jíž vyrazil ramenem nad svou bránu.
     
    59:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Vojtěch Němec se ujal puku a poslal ideální nahrávku do středního pásma na hůl MIROSLAVA TŘETINY, jenž si nikým neatakován dobruslil až před brankovou čáru a zpečetil brodské vítězství! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Havlíčkobrodští Rebelové nakonec po tuhém boji udolali berounské Medvědi, když zvítězili díky skvělému finiši v poměru 4:1. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučením a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:55:32)
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. M. Hlinka (Morava), 57. Knotek (J. Ondráček), 57. Meidl (Voj. Němec), 60. Třetina (Voj. Němec) - 1. Švagrovský


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Medvědi Beroun 1933:

    Diváci: 749.
    bahis siteleri