Benátky n/J – Tábor 4:2 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:2 (po pr.) | Chrudim – Chomutov 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 13.10.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    59:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Vojtěch Němec se ujal puku a poslal ideální nahrávku do středního pásma na hůl MIROSLAVA TŘETINY, jenž si nikým neatakován dobruslil až před brankovou čáru a zpečetil brodské vítězství! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    58:32
    Hosté sáhli ke hře bez brakáře, hrají v 6 hráčích s prázdnou brankou!
     
    56:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, když Vojtěch Němec dokonale vyšachoval rychlým pohybem berounskou obranu a následně se přes něj dostal kotouč na hůl VÁCLAVA MEIDLA, jenž zblízka dorazil ktoouč do odkryté brány! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    56:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nakonec ujímají po využité přesilovce vedení. Jiří Ondráček přiťukl puk na modrou čáru JANU KNOTKOVI, jehož prudká rána po ledě zapadla přesně mezi Novotného betony! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    54:17
    Středočeši dlouho drželi hru v Suchnově blízkosti, kde se jim dařilo úspěšně kombinovat a držet tímto způsobem soupeře pod zámkem, jenže se provinili útočným faulem, po němž si odpyká Besser (BER) 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    50:07
    Za sekání je na 2 minuty vyloučen Šenkeřík (HBR).
     
    46:51
    Za nedovelené bránění jsou současně vyloučeni Rudovský (BER) a Stromko (HBR). Bude se hrát ve čtyřech bruslařích na obou stranách.
     
    39:00
    Knotek našel hezkou nahrávkou volného M. Ondráčka, jenž z pravé strany ještě vracel puk prvně jmenovanému, který sám před poloprázdnou brankou netrefil prudkou přihrávku!
     
    38:24
    Po přerušení hry udělil rozhodčí dvouminutový trest brankáři Novotnému (HBR), který sekal havlíčkobrodského útočníka. Trest za něj odpyká Tůma (BER).
     
    33:54
    Morava (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě hákování proti osamocenému Kupcovi, jenž v samostatném úniku nepřehodil ležícího brankáře Suchana.
     
    33:41
    J. Ondráček manipuloval s pukem za berounskou brankou a při pokusu o vyjetí z jejího zákrytu byl faulován Hertlem (BER), který dostal dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    31:46
    Poměr sil na ledě se brzy vyrovnal, Kupec (BER) se provinil proti pravidlům hákováním.
     
    31:41
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty Stromko (HBR) za nedovolené bránění.
     
    29:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Po nahrávce Mariána Moravy zakončoval z ostrého úhlu MICHAL HLINKA, gólman Novotný jeho pokus lapil, ale následně ho neudržel ve své výstroji a puk doklouzal až za branvoou čáru! Asistence: Marián Morava.
     
    27:00
    Po nepřesné brodské nahrávce v útočném pásmu se ujal puku útočník Hašek a okamžitě se nadýchl k monutnému protiútoku, na jehož konci se ocitl v samostatném úniku tváří v tvář brankáři Suchanovi, jenže jeho betony zblízka nadvakrát nepřekonal!
     
    19:00
    Nyní si oba soupeři vypracovali obrovské šance. Nejdříve pálil z prostoru mezi kruhy volný J. Novotný jen do hrudi gólmana Suchana, z následného brejku se dostala do situace 2 na 1 dvojice Knotek - M. Hlinka, jenže střelu z bezprostřečdení blízkosti brankář Novotný vytěsnil do bezpečí!
     
    18:32
    Na trestnou lavici je vykázán Meidl (HBR), jenž dostal osobní trest na 1é minut za nesportovní chování.
     
    15:12
    Šenkeřík nejdříve hledal křížnou nahrávkou od pravého mantinelu rozjetého Třetinu, jenž v obležení protihráčů stihl letící puk v pravém kruhu jemně přizvednout, gólmana Novotného ale nepřekvapil. Záhy prvně jemnovaný střílel zblízka pár kroků před brankovištěm, jenže přestřelil odkrytou bránu!
     
    8:19
    Zančná územní převaha domácích Rebelů přinesla své ovoce, na trestnou lavici je vykázán J. Jelínek (BER) za držení hole.
     
    1:13
    J. ondráček obdržel na útočné modré čáře přesnou přihrávku, po jejímž zpracování se dostal za záda berounské obrany a jel k brankáři Novotnému. Byl však nedoveleně zastaven. Na trestnou lavici míří za hákování Hašek (BER) a sám J. Ondráček (HBR) za nafilmovaný pád. Hraje se 4 na 4.
     
    0:29
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodské Rebely. DAVID ŠVAGROVSKÝ si vybruslil s pukem do prostoru pravého kruhu, odkud nikým neatakován zakončil a svou střelu poslal přesně do vzdálenějšího horního růžku brodské brány! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. M. Hlinka (Morava), 57. Knotek (J. Ondráček), 57. Meidl (Voj. Němec), 60. Třetina (Voj. Němec) - 1. Švagrovský


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Medvědi Beroun 1933:

    Diváci: 749.
    bahis siteleri