Třinec – Kladno 6:1 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:4 (kon.) | Olomouc – Slavia 4:6 (kon.)
Opava – Plzeň 4:2 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
konec
HK Opava
4:2 (3:1,0:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 23.10.2010, 12:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští hráči si pojišťují vítězství, gólem do prázdné branky se prosadil PETR SEIDLER, bez asistence.
     
    44:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku bleskově využívá po pohledné kombinaci PATRIK PETRUŠKA, který doklepává za Nováka odražený puk. Asistence: Ondřej Hošťálek, Dan Růžička.
     
    18:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté zmírňují náskok Opavy. Z levého křídla si povyjel JAN HUCL a střelou pod lapačkou Nováka se zapisuje mezi střelce. Asistence: Jan Baxa.
     
    14:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Ou tak to je paráda! Domácí Adam Koschatzký obral jednoho z hostujících zadáku o puk a zpoza branky jej naservíroval do jízdy JAKUBOVI VÍTKOVI, který se trefil přesně k levé tyčce! Asistence: Adam Koschatzký.
     
    9:37
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí zvýrazňují své vedení! Filip Vaněk vyhrál buly a ihned puk naservíroval na hůl MARKA TRČKY, který z otočky trefil odkrytý prostor mezi lapačkou Makaroviče a levou tyčkou. Asistence: Filip Vaněk.
     
    2:50
    Opava právě vstřelila branku!
    A pozor! Domácí z rychlého protiútoku překonávají hostujícího Makaroviče a ujímají se vedení v zápase! Puk plachtící vzduchem zachytil jako první ŠTEFAN ŠIMKOVIČ a efektním způsobem z voleje přehodil hostujícího gólmana. Asistence: Robin Slanina.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 3. Šimkovič (Slanina), 10. Trčka (Vaněk), 15. Vítek (Koschatzký), 60. Seidler - 19. Hucl (Baxa), 45. Petruška (Hošťálek, Růžička)


    HK Opava: Novák (Kober) - Faksa, Svoboda, Rýpar, Mosler, Otipka, Žídek, Dohnal, Lichý - Trčka, Vaněk, Procházka, Pešut, Vítek, Šimkovič, Baďura, Verlič, Džemla, Koschatzký, Slanina, Seidler
    HC Škoda Plzeň: Makarovič (Hubáček) - Hucl, Ruprecht, Růžička, Špaček, Sullman, Faschingbauer, Blumentrit - Slavík, Němec, Sedláček, Váchal, Mainer, Hošťálek, Baxa, Petruška, Pacanda, Hájek, Bernad, Vizinger
    bahis siteleri