Motor ČB – Slavia 5:1 (kon.) | Zlín – Kladno 8:0 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:3 (kon.)
Sparta – Plzeň 3:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 2:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Pátek 29.10.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:16
    Vydarený přenádhernou přihrávkou od vlastní brány našel na útočné modré rozjetého Pletku, který mířil zcela osamocen na Furcha. Ten jeho úmysly ale perfektně přečetl a poradil si jak s prvním pokusem, tak s dorážkou.
     
    52:08
    6421 diváků sleduje dění na ledě = Budvar Aréna je letos poprvé vyprodána. Nyní vyprovodili fanoušci na trestnou lavici Tomáže Žižku, který zastavil Kašpaříka hákováním.
     
    50:45
    Jan Snopek (CEB) je dalším vyloučeným hráčem, dvě minuty za podražení.
     
    48:09
    Dvouminutový trest pro střídačku HC MOUNTFIELD - domácí hráli v šesti a trest odpyká Tomáš Mertl.
     
    47:59
    Vondrka, který byl vyloučen v čase 45:59, je na ledě. Českobudějovickým stadionem obíhá mexická vlna, takhle výrazného vedení si Jihočeši užívají vůbec poprvé v sezóně.
     
    45:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácího týmu. Pšurný odvedl medvědí kus práce, vybojoval kotouč pro Kašpaříka, který ho jak na zlatém podnose předložil ROSTISLAVU MARTYNKOVI. Ten byl mezi kruhy trestuhodně nehlídán a zavěsil nechytatelně. Kopřivu střídá v bráně Furch. Asistence: Pavel Kašpařík, Roman Pšurný
     
    45:00
    Kašpařík přebruslil hostující beky a Kopřiva jeho pokus vykopl špičkou betonu!
     
    42:16
    Tomáš Mertl (CEB) - 2 min - podražení.
     
    40:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    25 vteřin po startu třetí třetiny se domácí počtvrté prosadili. Mikeskovi nechal u mantinelu hodně prostoru pro vymýšlení přihrávky Kadlec a domácí centr toho dokonale využil, milimetrovým pasem našel JIŘÍHO ŠIMÁNKA. Na něm už bylo jen doklepnout kotouč do sítě. Asistence: Michal Mikeska, Václav Pletka.
     
    37:29
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Pletka našel od mantinelu před bránou číhajícího JIŘÍHO ŠIMÁNKA. Ten dopravil puk za brankovou čáru bruslí, ale rozhodčí, který byl akci blízko, ihned ukázal, že branku uznává. Kopřiva se ale hodně vztekal a přinutil sudí situaci konzultovat s kolegou u videa. Po chvilce čekání byl původní verdikt potvrzen, Jihočeši se dočkali zvýšení na 3:1. Asistence: Václav Pletka, Michal Mikeska.
     
    35:47
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Silou vůle dotlačila čtvrtá domácí formace kotouč za Kopřivu. Po přechodu modré čáry na několikrát přetlačili Jihočeši své obránce, až se puk dostal pod hokejku RUDOLFA ČERVENÉHO. Ten bez přípravy vyslal puk svižnou ránou mimo Kopřivův dosah. Asistence: Tomáš Mertl, Martin Podlešák.
     
    32:31
    A z hokejově nezáživných situací vysvitl další moment, Vydarený zavezl puk až za bránu soupeře, kde byl tvrdě sražen Jiřím Vašíčkem. 2 minuty - vražení na hrazení.
     
    28:29
    Tomáš Micka (SLA ) - 2 min - hákování. Zcela zbytečný faul hráče, který ještě loni válčil v barvách HC MOUNTFIELD.
     
    20:58
    Miroslav Holec schytal Tůmovou hokejkou ránu do obličeje, což neuniklo pozornosti rozhodčích, kteří posílají Martina Tůma k trestoměřičům. A hned s trestem 2+2 minuty, Holec prokázal sudím krvavé zranění.
     
    14:56
    Vondrka si pohrál se Šulcem a vykoledoval si na něm faul. Zasekl si kotouč těsně za modrou a Jakub Šulc už nemohl jinak, než nechat svou hokejku v cestě hostujícího nejproduktivnějšího forvarda.
     
    12:23
    Dmitrij Jaškin se sice hodně diví, poté, co se skácel k ledu Snopek, ale rozhodčího už neobměkčí. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    9:36
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JAKUB LANGHAMMER docílil gólu povoleným způsobem. Tůmovo nahození sklepl Gulaš, Kopřiva klouzal k druhé tyči, zatímco kotouč mířil na Langhammerovu brusli. A od ní se odrazil do branky, Kopřiva byl bez šance. Asistence: Milan Gulaš, Martin Tůma
     
    9:36
    A přesně minutu po Vydareného palbě se zkoumá video, zda Langhammer puk nekopl do branky...
     
    8:36
    Kopřiva vytáhnul ramenem nad břevno gólovou střelu Vydareného! Domácí bek si zkušeně počkal, až se mu uvolní prostor ke střelbě a v pravý čas vypustil kotouč na slávistickou oporu. Ten odolal.
     
    7:47
    Rozhodčí Lacina s Hribikem nasadili hodně přísný metr a za podražení je vyloučen Daniel Branda (SLA).
     
    5:48
    Jan Novák (CEB) - 2 min - hákování. Další výhoda a možnost reparátu pro hosty.
     
    3:02
    Václav Pletka (CEB) - 2 min - zdržování hry. Domácí útočník zalehnul puk a dvě minuty tak bude nyní odpočívat na trestné lavici bez možnosti se kotouče znovu dotknout.
     
    1:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA posílá hned ve druhé minutě hostující tým do vedení! Využil perfektní práce mladíka ve slávistické sestavě, Jaškina, který mu z rohu adresoval přesnou přihrávku a Růžička zavěsil puk do sítě. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 10. Langhammer (Gulaš, Tůma), 36. Červený (Mertl, Podlešák), 38. Šimánek (Pletka, Mikeska), 41. Šimánek (Mikeska, Pletka), 46. Martynek (Kašpařík, Pšurný R.) - 2. Růžička (Jaškin)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Snopek, Vydarený, Ptáček, Tůma, Novák, Šulc, Jank - Šimánek, Mikeska, Pšurný R. - Gulaš, Langhammer, Květoň - Pletka, Kašpařík, Martynek - Mertl, Červený, Podlešák - Kuchejda.
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Žižka, Kadlec, Kuboš, Tomica, Jebavý, Vašíček, Holec - Špelda, Svoboda, Vondrka, Jaškin, Štefanka, Krenželok, Branda, Micka, Doležal, Kolařík, Endál, Sklenář, Růžička.

    Rozhodčí: Hribik, Lacina - Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri