Kadaň – Olomouc 3:0 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 1:4 (kon.) | Třebíč – Písek 3:4 (po s.n.) | Tábor – Ústí n/L 2:3 (po pr.)
Vrchlabí – Chomutov 3:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 06.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod opět potvrdil, že Kotlina je pro něj nedobytnou tvrzí. Benátky nad Jizerou odjíždějí domů s porážkou 2:5. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. (19:31:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    M. Hlinka se ocitl v situaci 2 na 1, najel si k benátecké brance a hledal křížnou přihrávkou na druhé straně volného M. Ondráčka, jenže byl už příliš blízko gólmanu Nedvídkovi, jenž ukryl puk pod svým tělem a přerušil hru.
     
    59:00
    Kolmann přiťukl kotouč na modré čáře spoluhráči Pavlů, jenž střelou zápěstím z pravé strany nechal vyniknout u bližší tyčky včas připraveného gólmana Suchana, jenž ukryl kotouč v náruči a přerušil hru.
     
    58:14
    Přesně uprostřed levého kruhu zůstal ležet otřesený Voj. Němec a za doprovodu spoluhráčů odjíždí na střídačku. Rozhodčí vylučovat nebude, pokračuje se stále ve hře 5 proti 5.
     
    57:35
    Rebelové zaujali postavení v útočném pásmu a po několika přihrávkách na sebe upozornil obránce Kempný, jehož rána od modré čáry skončila na Nedvídkovu betonu, od něhož se odrazila mimo branku do rohu pásma.
     
    56:18
    Na hřišti zaplály vášně. Za Nedvídkovou brankou se do sebe pustili Kajínek (BEN) a M. Ondráček. Oba si odnesli dvouminutové tresty za hrubost.
     
    55:57
    Krejčík se vymanil hbitým pohybem z obležení havlíčkobrodských hráčů a z vrcholu úpravého kruhu zápěstím vypálil, ztroskotal však na pozorném brankáři Suchanovi, který stál uprostřed brankoviště a ukryl puk v nachystané náruči.
     
    55:24
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na trestnou lavici poslal sudí Mrkvičku (BEN), který se provinil vysokou holí.
     
    55:00
    J. Ondráček vyvezl z obranného pásma puk a probil se přes benáteckou přesilu až do útočného pásma, kde chvilku zdržel hru a ušetřil cenné vteřinky ze Sovova trestu.
     
    54:25
    Rebelům se podařilo vytlačit hru až do středního pásma. Hosté si budou hledat přes zkonsolidovaný obranný val Havlíčkova Brodu cestu zpět do útočných pozic.
     
    53:47
    Obránce Sova (HBR) musel zatáhnout proti rozjetému útočníkovi hostů za záchrannou brzdu. Dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    53:37
    Ihned po vyhrané buly v útočném pásmu střílel z levého kruhu útočník Sedlák, který mířil k bližší tyčce, kde číhal připravený gólman Nedvídek a puk ukryl ve své náruči.
     
    53:00
    Nevyhoštěného střelu od pravého mantinelu ještě mezi kruhy lehce tečoval Pabiška, ale puk z jeho hole zamířil těsně vedle vzdálenější branky gólmana Suchana.
     
    52:05
    V brankovišti hostů došlo ke změně, gólmana Jiřího Stejskala nahradil jeho kolega Michal Nedvídek.
     
    52:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Střelu Vojtěcha Němce vyrazil gólman Stejskal jen do prostoru vedle sebe, kam dojel VÁCLAV MEIDL a kotouč ležící na hranici brankoviště pohotově doklepl do sítě! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    52:00
    Hostům se nepodařil přechod do ofenzivní fáze, když vyhodili přes všechny čáry puk až na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude v benáteckém pásmu.
     
    51:35
    Utkání přihlíží 1200 diváků.
     
    50:56
    Děj hry se rychle přesunul na opačnou stranu ledového kolbiště, kde se Rebelové vehementně snažili dostrkat puk za záda rozhýbaného gólmana Stejskala, ale střážce benátecké branky odolal.
     
    50:20
    Rebelové už jsou v plném počtu, ale stále musejí čelit neúnavnému náporu svému soupeře, které vytrvává v obléhání gólmana Suchana.
     
    49:20
    J. Ondráček se málem stal dalším střelcem v oslabení, když zkoušel potrestat daleký Stejskalův výjezd z brankoviště, ale o kousek minul vzdálenější tyčku.
     
    48:48
    Po Kolmannovu přiťuknutí pálil od modré čáry Pavlů, ale nesešteloval si přesně mířidla a poslal kotouč daleko od branky.
     
    47:45
    Středočeši si vynutili neuvěřitelný tlak v útočném pásmu a s vypětím všech sil bránící Rebelové nestačili včas pokrývat jejich střelce. Gólman Suchan měl proto plné ruce práce, ale obstál v této zkoušce výborně. Na 2 minuty je po odpískání za sekání vyloučen Soldán (HBR).
     
    47:19
    Dlouhý a urputný souboj v rohu havlíčkobrodského pásma ukončil až hvizd hlavního sudího. Vhazování proběhne v pásmu Rebelů po pravé ruce gólmana Suchana.
     
    45:55
    J. Ondráček obkroužil soupeřovu branku a snažil se u pravé tyčky propasírovat kotouč za záda gólmana Stejskala, který však uzavřel prostor v těchto místech a nepustil puk za svá záda.
     
    45:45
    Oba dnešní soupeři jsou v plném počtu hráčů na ledové ploše. Více prostoru a času pro kombinaci nebo vznik vážnější situace u sokova brankáře ani jeden z nich nevyužil.
     
    45:11
    Rychlonohý mladík Hlinka se natlačil z pravé strany až do předbrankového prostoru, odkud nechal svým zakončením dvakrát vyniknout brankáře Stejskala, jenž přerušil hru.
     
    44:47
    Mrkvička pálil v pravém kruhu z tísně a brankář Suchan musel proti jeho projektilu zasahovat, když kotouč hrudí vyrazil do rohu pásma.
     
    44:04
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se rychlým pohybem uvolnil havlíčkobrodský kapitán Morava a tvrdou ranou z pravého kruhu našel u bližší tyčky čekajícího gólmana Stejskala, jenž ukryl puk ve své náruči.
     
    43:45
    Bárta se uvolňoval do zakončení, ale obránce Šenkeřík jeho projektil zblokoval do ochranné sítě. Po odpískání zaujal nepopulární místo na lavici hanby Pavlík (HBR) za nedovolené bránění.
     
    43:35
    Ve středním pásmu zůstal ležet otřesený Kempný, na terého si vyšlápl Urban (BEN), jenž dostal vzápětí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    42:48
    Stále se pokračuje v oboustranně vyrovnaném a útočném hokeji. Nyní hosté vyhodili do brodského pásma a odjeli střídat. Rebelové mohou založit další útok.
     
    41:36
    Dlouho pozadu nezůstavají ani hokejisté od řeky Jizery, kteří se usídlili poblíž hájemství, kde stojí na stráži gólman Suchan, ale přes aktivně bránícího soupeře se neprobili do zakončení.
     
    40:46
    Při obléhání hostující branky zkusil štěstí svou střelou zápěstím z levého kruhu M. Ondráček, gólman Stejskal si u bližší tyčky na letící kotouč počíhal a betony ho vyrazil do prostoru za svou bránou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část skončila nerozhodně 1:1. Z pohledu Benátek nad Jizerou snížil na 2:3 Tomáš Urban, ale poslední slovo znovu patřilo Rebelům, kteří si vydobyli zpět dvoubrankový náskok po trefě Vojtěcha Němce. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:50, vedou domácí nad Středočechy 4:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Puk se chvilku rychle stěhoval po všech možných koutech hřiště, když střídavě pobýval na havlíčkobrodských a benáteckých holích. Nakonec se přerušuje hra po zblokované střele hostů, jež skončila v ochranné síti.
     
    38:41
    Bártův tvrdý projektil od modré čáry, jenž mířil k pravé tyčce, gólman Suchan zlikvidoval, když vymrštil vzhůru svou lapačku a puk od ní vytěsnil zpět k modré čáře.
     
    37:58
    Středočeši si hledají cestu přes havlíčkobrodský obranný val ve středním pásmu a chtějí se usadit v útočném pásmu, zatím neúspěšně.
     
    36:52
    Bojovníci z Kotliny zamkli Benátky v jejich obranném pásmu a brankář Stejskal se měl ve svém brankovišti proti jejich dorážkám z bezprostřední blízkosti co ohánět. Nakonec ale situaci ustál a přerušil hru.
     
    36:22
    Pabiška si nabruslil s pukem na holi na vrchol levého kruhu a razantní střelou zápěstím mířil těsně vedle vzdálenějšího horního rohu branky.
     
    35:00
    Ve hře se začínají objevovat nepřenosti, které se utěšeně lepí hokejistům obou táborů na hole a zabraňují ve vzniku souvislejšího tlaku v soupeřovu pásmu nebo nebezpečnější šance.
     
    33:58
    M. Ondráček se chopil puku v rohu benáteckého pásma a nahazoval kotouč před branku, gólman Stejskal si povyjel k bližší tyčce a letící puk zachytil ve své výstroji. Následně ho ale rychle vyklepal a rozehrál ho na své beky.
     
    32:52
    Havlíčkův Brod je kompletní a stejně jako jeho soupeř se dokázal prosadit při vlastní početní nevýhodě. Pokračuje se ve hře s plným počtem hráčů na ledové ploše.
     
    32:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté tlačili na konci přesilovky Rebely v hloubi jejich obranného pásma, jenže ti založili rychlý protiútok, při němž sice přišli o puk, ale po zaváhání Středočechů se ho znovu ujal VOJTĚCH NĚMEC, úplně sám před brankou si položil gólmana Stejskala na led a po ledě skóroval! Bez asistence.
     
    31:43
    Překvapivou nahrávku obdržel do pravého kruhu osamocený Jech a bez přípravy tvrdě vypálil, ale gólman Suchan se rychle přesunul a betony zmařil jeho nebezpečný projektil!
     
    30:52
    Rozjetý Kica obdržel nahrávku ze středního pásma a okamžitě hledal z levého kruhu najetého Steinera, jenže domácí se vrátili včas a jeho nahrávku zblokovali. Po odpískání je na 2 minuty za sekání vyloučen Šenkeřík (HBR).
     
    30:05
    Hosté se nastěhovali do útočných pozic a kolem Suchanovy brány způsobili pořádný zmatek, jenže k nebezpečnějšímu ohrožení havlíčkobrodského muže s maskou se nakonec neprotlačili.
     
    28:42
    Skořepův tvrdý projektil z pravého kruhu vytěsnil brankář Suchan do bezpečí svou vyrážečkou a Rebelové záhy založili bleskový protiútok, na jehož konci nahozený puk mezi kruhy neměl kdo dorazit za benáteckého gólmana.
     
    28:11
    Rebelové si neporozuměli při přechodu do ofenzivní fáze a vyhodili puk přes všechny čáry. I přes protesty domácích se píská jejich zakázané uvolnění.
     
    27:39
    Šenkeřík s Třetinou stříleli z dobrých pozic v útočném pásmu přes rozhozenou benáteckou obranu a gólman Stejskal měl plné ruce práce. Nejdříve zasahovat nemusel, když tvrdá rána prosvištěla kolem jeho branky, ale vzápětí vytěsnil letící kotouč ve spolupráci se svým bekem.
     
    26:29
    Urban rychle objel brodskou branku a snažil se zasunout puk k bližší tyčce, jenže tam se gólman Suchan přesunul a prostor zde benáteckému fovardovi uzavřel. Puk se ale vzápětí odrazil od jeho betonů do volného prostoru, kde naštěstí nečíhal nikdo z hostů, protože by měl před sebou odkrytou polovinu brány.
     
    25:28
    Havlíčkův Brod stále tahá za delší konec pomyslného provazu. Pokouší se získat zpět dvoubrankové vedení, o které zbytečnou obdrženou brankou v oslabení přišel.
     
    24:24
    Nejdříve střílel z ostrého úhlu k bližší tyčce obránce Šenkeřík, ale nastřelil jen betony dobře postaveného gólmana Stejskala. Následně bleskově obkroužil branku M. Ondráček a střílel, ale hosté jeho ránu zblokovali nad Stejskalovu svatyni.
     
    23:45
    Středočeši se ubránili a jsou kompletní. Rebelům se přesilovka vůbec nepovedla, když při ní inkasovali dnes už druhý gól v oslabení.
     
    23:18
    Hosté pokračují v oslqbení, v němž se zatím velice úspěšně brání. Nyní vybojovali v obranném pásmu puk a vyhodili ho až k brankáři Suchanovi.
     
    22:37
    Benátky právě vstřelily branku!

    Havlíčkobrodští hokejisté neuvěřitelně zaváhali ve středním pásmu a darovali kotouč TOMÁŠI URBANOVI, jenž nabral rychlost, v samostatném úniku si položil brankáře Suchana na led a poslal puk po ledě do pravého dolního koutu branky! Bez asistence.
     
    21:45
    Ne však dlouho. Obránce Mrkvička (BEN) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    21:31
    Benátky nad Jizerou jsou v plném počtu hráčů na ledové ploše, když se ubránily bez úhony. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    21:15
    Domácí dlouho drželi hru v útočných pozicích, v nichž se jim dařilo rychle kombinovat, ale hosté se nakonec osvobodili dlouhým vyhozením.
     
    20:08
    Rebelové pokračují ve zbytku své přesilovky, jíž si vynutili na konci úvodní dvacetiminutovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce nám nabídli hokejisté obou táborů hned od samotného začátku pestré hokejové menu okořeněné čtyřmi vstřelenými brankami. Na trefu havlíčkobrodského útočníka Meidla odpověděl Petr Kica, ale Rebelové kontrovali góly z holí Jana Pavlíka a Vojtěcha Němce. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 17:57, vede Havlíčkův Brod nad Benátkami nad Jizerou 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Hosté se zmocnili kotouče a dlouhým vyhozením ho odstřelili z obranného pásma až do hájemství gólmana Suchana, kde se zřejmě úvodní dvacetiminutovka dohraje.
     
    19:31
    Falším potrestaným hráčem se stal Skořepa (BEN), který je za podražení vykázán na 2 minuty ze hry.
     
    19:02
    J. Ondráček našel zpoza branky po zranění uzdraveného Sedláka, jenže ten zblízka bez přípravy nastřelil jen dobře postaveného gólmana Stejskala, od kterého se odrazil puk do bezpečí.
     
    18:42
    Dlouhý souboj v rohu havlíčkobrodského pásma vyzněl vítězně pro hosty a hned z toho bylo nebezpečí, když od modré čáry našel svou střelou Suchanovu lapačku obránce Kolmann.
     
    17:42
    Nepřesná nahrávka na Fiedlera skončila na benáteckých holích, hosté následně přenesli hru bleskově do útočného pásma, ale tam pálil nepřesně obránce Tondr, od kterého se puk dostal do rohu pásma.
     
    16:36
    Hosté už jsou v plném počtu. Rebelové si sice vynutili územní převahu a několik nebezpečných zakončení, ale na gólmana Stejskala účinný recept nenašli. Pokračuje se 5 na 5.
     
    16:20
    Po sérii přesných nahrávek mohutně napřáhl na mkodré čáře obránce Pavlík a tvrdou ranou prověřil pevnost Stejskalových betonů. Havlíčkobrodští útočníci se k následným dorážkám neprobili.
     
    15:44
    Bojovníci z Kotlinyjiž kombinují v postavení velkého čtverce, rozmístěni kolem gólmana Stejskala, kterého se snaží co nejčastěji ohrožovat.
     
    14:57
    Rebelvoé si neporozuměli při přechodu do útočné fáze a jejich nepřesnost končí na odpískaném zakázaném uvolnění, po němž proběhne buly před suchanovou svatyní.
     
    14:54
    Hosté vyhráli vhazování ve svém obranném pásmu a bez většího otálení odpálili kotouč do uctivé vzdálenosti od svého gólmana Stejskala.
     
    14:36
    Hrálo se dlouho bez přerušení, ale nyní hlavní sudí zadul do píšťalky a na trestnou lavici vykázal za hru vysokou holí Steinera (BEN).
     
    13:41
    Sledujeme útočný hokej ve strhujícím tempu. Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, přičemž bleskově mění svého majitele. Chvilku dirigují hru Rebelové, jindy naopak jejich středočeský sok.
     
    12:45
    Karta se obrátila, nyní dobývají soupeřovu branku Havlíčkobrodští, kteří drží hru v útočných pozicicíh a rychlou kombinací se zatím neúspěšně snaží o vyšachování hostující obrany.
     
    11:55
    Hosté vytvořili kolem brodské branky pořádný závar, na jehož konci stál z ideální palebné pozice mezi kruhy zakončující Jech, jehož rána mířící do horní poloviny brány skončila v Suchanově lapačce, jíž brodský gólman vymrštil vzhůru a zabránil pohromě!
     
    11:35
    J. ondráček nabral v soupřiovu pásmu rychlost, velkým obloukem se prosmýkl kolem benáteckého beka a zkoušel překvapit brankáře Stejskala střelou k bližší tyčce, jenže hostující gólman byl pozorný.
     
    11:15
    V závěru přesilové hry si ještě Středočeši vynutili územní převahu, ale z kombinace v útočném pásmu nevytěžili nic. Rebelové jsou už kompletní a pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    10:32
    Tlak hostů teď výrazně polevil, protože Rebelům se podařilo ho několika dlouhými vyhozeními rozkouskovat. Navíc na souvislý časový úsek zdrželi hru v útočném pásmu.
     
    9:37
    V okolí gólmana Suchana to teď vypadalo doslova jako na střelnici, když Středočeši posílali na havlíčkobrodskou branku jeden nebezpečný projektil za druhým. Brodský muž s maskou ale náporu na svou osobu odolal.
     
    9:15
    Fiedler (HBR) se provinil proti hokejovým pravidlům nedovoleným bráněním, za které si odnesl dvouminutový trest.
     
    8:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět rozvinuli v útočném pásmu svůj úderný kolotoč a radují se ze třetího gólu. Václav Meidl přihrál VOJTĚCHU NĚMCOVI, jenž z úhlu vystřelil a nedal gólmanu Stejskalovi u bližší tyčky žádnou šanci! Asistence: Václav Meidl, Michal Kempný.
     
    8:03
    Domcáí hráči nejdříve sebrali Benátkám nad JIzerou puk, nadýchli se k rychlému protiútoku, při němž J. Ondráček našel krásnou křížnou nahrávkou v levém kruhu volného Meidla, jehož následná rána z mezikruží zaduněla na Stejskalovy betony. Byl však faulován a dvouminutový trest za nedovolené bránění si odnesl Klimt (BEN).
     
    7:22
    Postup Rebelů do útočného pásma byl zastaven na modré čáře, kde se s pukem dostali do odpískaného postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    6:34
    Kajínek lehce zaváhal na obranné modré čáře a kotouč mu málem uzmula útočná dvojice M. Hlinka - Zohorna. Středočeši se v defenzivní fázi nakonec zformovali včas a potencionální nebezpečí zažehnali.
     
    5:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se po chvíli marného dobývání přesilovkových pozic přece jen ocitli v útočném pásmu, kde puk putoval po ose Martin Ondráček - Ladislav Rytnauer - JAN PAVLÍK a posledně jmenovaný po mohutném nápřahu tvrdou dělovkou našel mezeru mezi Stejskalovými betony! Asistence: Ladislav Rytnauer, Martin Ondráček.
     
    4:46
    Benátky právě vstřelily branku!

    Gólman Suchan nejdříve vyrazil máchnutím lapačky tvrdou ránu Michala Bárty do prostoru před sebou, kde číhal PETR KICA a z bezprostřední blízkosti vyrovnal! Asistence: Michal Bárta.
     
    4:09
    Faulovaným hráčem byl Aleš Jelínek, který už za doprovodu lékaře a svých spoluhráčů míří do kabin. Doufejme, že se nebude jednat o nic vážného a havlíčkobrodský bek bude pokračovat v zápase bez zdravotní újmy.
     
    4:09
    Skořepa (BEN) zbytečně dohrál u mantinelu za havlíčkobrodskou brankou tvrdý souboj a dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    3:30
    Rebelové vytrvale tlučou do obranného bloku Benátek nad Jizerou, které se brání s vypětím všech sil. Nyní přerušily brodský tlak jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    2:36
    Tandem Meidl - Třetina teď pořádně provětral benáteckou obranu, když prvně jmenovaný přihrávkou zpoza branky vybídl svého parťáka ke skórování, jenže ten místo odkrytého koutu branky trefil přesouvajícího se brankáře Stejskala. Třetina se snažil ještě překonat strážce benátecké svatyně z dalších střel, ale ztroskotal vždy na betonech!
     
    0:58
    Rebelové jsou při chuti a pokračují v útočném snažení, jenže v útočném pásmu přišli o puk a hosté založili rychlý brejk, na jehož konci se ocitl úplně sám před brodskou svatyní Nevyhoštěný, ale ztroskotal na Suchanově lapačce!
     
    0:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po vyhraném vhazování adresoval Michal Kempný nahrávku VÁCLAVU MEIDLOVI, jenž nabral ve středním pásmu rychlost, najel si mezi kruhy a mezi protihráči prostřelil gólmana Stejskala, od jehož betonu se puk odrazil až za brankovou čáru! Asitence: Michal Kempný.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) – Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Pavlík, A. Jelínek, Vošmik, Soldán – Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", M. Ondráček, Fiedler, Rytnauer, Sedlák, Zábranský, J. Ondráček, M. Hlinka, Stromko, Zohorna.

    HC Benátky nad Jizerou:
    Stejskal (Nedvídek) – Pavlů, Kolmann, Kajínek, Mrkvička, Vála "C", Tondr, Drábek – Klimt "A", Urban, Krejčík, Kica, Steiner, Bárta, Jech, Skořepa "A", Nevyhoštěný, Kopic, Pabiška, Weiss, Divíšek.

    Rozhodčí:
    Petr Lacina – Tomáš Klein, Přemysl Skopal.
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Benátky nad Jizerou v rámci 16. kola první hokejové ligy. Havlíčkobrodští Rebelové zatím v Kotlině září, když po základní hrací době ještě nenašli přemožitele. Naposledy pokořili v derby Vysočiny Duklu Jihlava 3:1. To Benátkám nad Jizerou se venku nedaří, v minulém kole si odvezly první vítězství v sezoně ze soupeřova ledu, když vyhráli v Třebíči 4:3 po samostatných nájezdech. Jak dnes dopadne vzájemné měření sil? Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Meidl (Kempný), 6. Pavlík (Rytnauer, M. Ondráček), 9. Voj. Němec (Meidl, Kempný), 33. Voj. Němec, 53. Meidl (Voj. Němec) - 5. Kica (Bárta), 23. Urban


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Benátky nad Jizerou:

    Diváci: 1200
    bahis siteleri