Kadaň – Olomouc 3:0 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 1:4 (kon.) | Třebíč – Písek 3:4 (po s.n.) | Tábor – Ústí n/L 2:3 (po pr.)
Vrchlabí – Chomutov 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC Stadion Vrchlabí
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 06.11.2010, 18:00 • Vrchlabí • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    MICHAL BEZOUŠKA ukončil nekonečnou sérii nájezdu a zajistil tak svému týmu nečekané dva body proti favoritovi z Chomutova.
     
    57:53
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno! ONDŘEJ POŽIVIL se dnes trefuje podruhé, nyní ale do správné branky. Jeho střela od modré propadla až za záda Hanuljaka, který měl zakrytý výhled. Asistence: Patrik Beck.
     
    50:37
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Krkonošští snižují! LADISLAV KUBEŠ se kličkou zbavil jednoho obránce hostí a byl sám před Hanuljakem, jehož překonal přesnou střelou bekhendem mezi betony. Asistence: Jan Bendík, Tomáš Bláha.
     
    47:31
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A hostující celek odskakuje na rozdíl dvou branek. I druhá jeho branka padla v početní výhodě. Zasloužil se o to přesnou tečí PETR JÍRA, jenž šikovně vložil hůl do střely svého spoluhráče. Asistence: Lukáš Pulpán, František Bombic.
     
    20:52
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A hosté jdou do vedení! Vrchlabí má v poslední době smůlu na vlastní góly. Další trefu do vlastní sítě zasadil Poživil, který nešťastně tečoval přihrávku JAROSLAVA KŮSE až za záda Koutského. Asistence: Pavel Selingr.
    Marken.cz

    Patrik Huber

    Branky a nahrávky: 51. Kubeš (Bendík, Bláha), 58. Poživil (Beck), 0. Bezouška - 21. Kůs (Selingr), 48. Jíra (Půlpán, Bombic)


    HC Stadion Vrchlabí: Koutský (Ševčík) - Matějíček, Pácal, Poživil, Chaloupka, Čížek, Bendík, Zukal, Hanzl - Drábek, Filip, Rusnák - Kubeš, Bláha, Látal - Gengel, Hubáček, Beck - Urban, Zíma, Bezouška.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Jarina) - Dóczy, Mudroch, Havíř, Rutta, Mucha, Benda, Pulpán, Bombic - Kuběna, Skořepa, Radulay, Seman, Sikora, Davídek, Selingr, Kůs, Duda, Procházka, Kraft, Jíra.

    Rozhodčí: Kubičík - Dřínovský, Chocholouš.

    Diváci: 1325
    bahis siteleri