Havlíčkův Brod – K. Vary 1:4 (kon.) | Znojmo – Litvínov 5:4 (po pr.) | Opava – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | Jihlava – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:3 (kon.)
Vítkovice – Liberec 1:2 (po pr.) | Havířov – Slavia 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:4, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.11.2010, 10:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:01
    Havlíčkobrodský útočný výpad s sebou přinesl kýžené ovoce v podobě přesilové hry. Na trestnou lavici musel nedobrovolně putovat Sýkora (KVA), jenž se provinil zdržováním hry.
     
    53:40
    Sýkora se nerozpakoval a z levé strany v prostoru levého kruhu okamžitě střílel, přičemž jeho rána zápěstím orazítkovala horní tyčku havlíčkobrodské brány!
     
    53:26
    Schussserova sražená střela se doklouzala do prostoru před brankou, odkud zkoušeli hosté hodně důrazně u gólmana Zvolánka dorážet. Brodský muž s maskou situaci ustál a po přerušení hry se do sebe pustili Ambrož (HBR) a Baar (KVA). Ze souboje vyšel vítezně brodský urostlý bek, ale oba dostávají trest na 4 minuty za hrubost.
     
    53:09
    Na lavici hanby usedl na 2 minuty za podražení obránce Šíma (HBR).
     
    52:00
    M. Novák málem udeřil, když jeho pokus zblízka brankář Habal vyrazil betonem jen do prostoru nad sebou, odkud letící puk málem zapadl za jeho brankovou čáru. Při karlovarském gólmanovi teď stálo štěstí!
     
    46:54
    Andrlík (KVA) dostal 2 minuty za krosček plus osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    45:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dočkali prvního gólu. Puk putoval v útočném pásmu po destinacích Vladimír Szilva - Filip Ondráček - ONDŘEJ ŠÍMA, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu kruhů a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, když se puk zastavil až v karlovarské brance překonaného gólmana Habala! Asistence: Filip Ondráček, Vladimír Szilva.
     
    34:57
    Již při hře pěti proti pěti se dostal do bezprostřední blízkosti karlovarské brány k zakončení J. Milfait, jenže svou ranou jen zazvonil na levou Habalovu tyčku!
     
    32:10
    Na trestnou lavici je vykáhzán hlavním rozhodčím J. Doležal (HBR) za vysokou hůl.
     
    29:17
    Hudák (KVA) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    18:09
    Za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest obránce Ambrož (HBR) a karlovarský hráč se jen s velkými obtížemi zvedá z ledu. Snad nepůjde o nic vážného a bude bez újmy na zdraví pokračovat v dnešním duelu.
     
    14:26
    J. Milfait přesně přihrál těsně před karlovarské brankoviště Hadravovi, jenže ten byl dobře tísněn soupeřovým obráncem a neprobil se k zakončení z výborné pozice!
     
    11:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Rebelové se ocitli pod obrovskou psychickou dekou, jíž ze sebe nemohou setřást. Po přesném pasu Dominika Vaňka z rohu brodského pásma zůstal před bránou úplně volný MICHAL VACHOVEC, jenž rychlou střelou nedal brankáři Zvolánkovi nejmenší šanci! Asistence: Dominik Vaněk.
     
    11:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Tak to je pro havlíčkobrodskou družinu studená sprcha. Po nahrávce Jaromíra Kverky si najel do předbrankového prostoru TOMÁŠ DANIŠKA a ze zdánlivě nemožné pozice ve velkém úhlu překonal u bližší tyčky číhajícího brankáře Krcha! Asistence: Jaromír Kverka.
     
    10:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Karlovy Vary jdou do dvoubrankového vedení. Střelu Josefa Kentoše od modré čáry neudržel gólman Krch ve své výstroji a pohotový MIROSLAV HUDÁK zblízka podruhé skóroval! Asistence: Josef Kentoš, Daniel Záhora.
     
    06:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Západočeši se ujímají vedení. Po obrovské chybě havlíčkobrodské obrany se chopil puku v útočném pásmu MIROSLAV HUDÁK a z bezprostřední blízkosti před brodkou brankou si věděl rady, když pohotově překonal gólmana Krcha! Bez asistence.
     
    05:04
    Z velice nebezpečných míst zakončoval kapitán J. Milfait, jehož ránu z mezikruží vyrazil gólman Habal do rohu karlovarského pásma. Po odpískání dostává 2 minuty za sekání Kverka (KVA).
     
    03:17
    Nejdříve tvrdou Musilovu ránu od modré čáry ukryl gólman Habal v nastavené lapačce, poté zahrozili hosté, když samostatný únik Baara vychytal pozorný brankář Krch, za nímž vzápětí zazvonila po Šikově ráně od modré tyčka!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 46. Šíma (Ondráček, Szilva) - 7. Hudák, 11. Hudák (Kentoš, Záhora), 12. Daniška (Kverka), 12. Vachovec (Vaněk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Energie Karlovy Vary:
    bahis siteleri