Sparta – Vítkovice 1:4 (kon.) | Třinec – Plzeň 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:0 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 3:2 (po pr.) | Litvínov – Liberec 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:3 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 28.11.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:00
    V závěru třetiny byl vyloučen ještě jeden plzeňský hráč za už zbytečný faul za třineckou bránou. Je to Jan Kovář, jenž dostává dvouminutový trest za napadení.
     
    35:18
    Ale bude mít možnost vrátit se do zápasu. Rozhodčí jí nabíjezí přesilovou hru. Proti pravidlům hřešil Jiří Polanský. Dostává menší trest za sekání.
     
    33:30
    Plzeň hrála asi 20 vteřin evidentně v šesti. Chyba ve střídání nemohla uniknout ani rozhodčímu a Třinec čeká další přesilovka.
     
    28:16
    Polanský byl posléze zasažen hokejkou do obličeje Dvořákem. Dvouminutová přesilovka pro Třinec.
     
    26:01
    Polanský půjde ven. Krosčekem totiž natlačil do brány Martina Heřmana. Plzeň čeká čtvrtá přesilovka. Zatím se i její obávaná zbraň v dnešním zápase moc nedaří, třeba teď...
     
    22:16
    Radek Duda nezvládl rozehrávku a ještě z vlastní třetiny trefil kostku nad ledem. Zdržování hry, dvouminutový trest a stejně dlouhá přesilovka pro Třinec.
     
    19:24
    Plzeň má ale v závěru třetiny ještě jednu velkou šanci vyrovnat. K Hamplovi si totiž na trestnou lavici sedne Radek Bonk. 14 vteřin dlouhá dvojnásobná početní výhoda pro Indiány! Třinecký kapitán osekával některého z protihráčů.
     
    14:38
    Stránský otřeseně za podpory obou týmových lékařů vstává z ledu. Mezitím sudí Homola neúprostně trestá Zíba. Jeho ruka míří do šaten. Lukáš Zíb dostává za vražení na hrazení pětiminutový trest a kvůli následnému osobáku si v dnešním zápase dále nezahraje.
     
    9:14
    Polanský se dotkl puku a za katr míří Lukáš Krajíček, dvě minuty - napadení.
     
    8:04
    Oceláři se probouzejí. Aktivní Orsava si navíc vykoledoval faul. Na pravém křídle jeho rychlost zastavoval hokekou Pitule.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 9. Lojek (Varaďa, Polák), 35. Krajíček (Kohn, Růžička), 46. Seman (Kohn), 48. Růžička (Květoň)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček - McGregor, Peterek, Orsava - Květoň, Kohn, Růžička - Varaďa, Bonk, Polák - Adamský, Polanský, Hrňa - Hampl.
    HC Škoda Plzeň: Přikryl - Dresler, Jeřábek, Hanzlík, Benák, Frolo, Slaney, Petruška, Modrý – Vostřák, Vlasák, Kovář – Johnson, Straka, Duda – Lammers, Dvořák, Heřman M. – Pitule, Stránský, Heřman J.

    Rozhodčí: Homola, Lacina – Bejček, Charvát
    bahis siteleri