Olomouc – Vsetín 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 6:14 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:3 (0:0, 2:3, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 28.11.2010, 11:15 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Domácí si tak po dnešním vítěsztví nad Vsetínem připisují na své konto další tři body. Z Olomouce je to pro dnešek vše, u dalšího on-line přenosu napočtenou. (13:30:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. ŠIMON BETÁK se dostal do samostatného nájezdu a střelou do opuštěné klece definitivně rozhodl o dnešním vítězi. Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    59:30
    Vsetín zkouší power-play.
     
    59:13
    Hostů se ale nedaří přechod do útočného pásma - icing.
     
    59:00
    Domácí měli kotouč na svých hokejkách a teprve teď jej odevzdali soupeři.
     
    58:23
    V přečíslení tři na dva si hosté nepohlídali ofsajdovou pozici a čárový sudí přerušil hru. Nicméně mají hosté ještě možnost s výsledkem něco udělat. Na trestnou lavici odchází Alex Rašner, který inkasuje dvě minuty za hrubost.
     
    57:37
    Do konce utkání zbývá něco málo přes dvě minuty a hosté se marně pokoušejí dostat s kotoučem před Motálka.
     
    55:51
    Snížit na rozdíl jediné branky mohl Grygar. Tváří v tvář Motálkovi ale poslal puk jen do výstroje domácího gólmana.
     
    54:47
    V obrovské šanci se z ničeho nic objevil Christov, Z blízka ale nedokázal přesně trefit kotouč.
     
    53:05
    Momentálně na ledě existuje jen jedno mužstvo. A to domácí, kteří mají převážně kotouč na svých hokejkách. Vsetínští jsou po třech obdržených brankách hodně zničení.
     
    51:16
    Ve vlastním obranném pásmu se zbavil protihráče a po levé straně unikal na Vlacha. Do tandemu mu ještě najížděl spoluhráč, ale František Minařík se rozhodl zakončit sám. Tvrdou ránu poslal mimo. tři tyče.
     
    50:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku. V přečíslení tři na dva přenechal František Minařík na modré kotouč dojíždějícímu TOMÁŠI MARKLOVI, kterému se otevřel prostor a prudkou střelou k pravé tyči vsítil pátou branku Kohoutů. Asistence: Marek Vrána, František Minařík.
     
    49:02
    Vsetínští poprvé v utkání musí dotahovat bepříznivý výsledek a na jejich hře je to znát. Domácí ale dobře brání a podnikají útoky do pásma soupeře.
     
    47:20
    Tvrdá rána Žabčíka skončila ve výstroji domácího gólmana.
     
    46:44
    Valaši jsou pod obrovským tlakem Kohoutů. Gólman hostů tak raději přerušuje hru.
     
    44:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci otáčejí během čtyřiceti sekund stav utkání. FRANTIŠEK MINAŘÍK vyslal z levého kruhu puk na hostující klec, kde kotouč proletěl Vlachovi mezi rukou a tělem. Asistence: Tomáš Markl, Marek Vrána.
     
    44:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti podruhé v zápase srovnávají. Tentokrát jim k tomu pomohla přesilová hra. Tvrdý projektil z hole Alexe Rašnera vyrazil Vlach jen na hůl VOJTĚCHA AUGUSTINA, který jej dorazil do odkryté klece. Asistence: Alex Rašner.
     
    43:46
    Kohoutům se nedaří usadit v útočném pásmu.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 38. Konečný (Beták), 39. Beták (Konečný), 45. Augustin (Rašner), 45. Minařík (Markl, Vrána), 51. Markl (Minařík, Vrána), 60. Beták (Augustin) - 26. Helešic (Malý), 34. Abdul (Grygar, Motloch), 40. Abdul (Motloch)


    HC Olomouc: Motálek (Málek) – Kropáč, Nesvadba, Rašner, Zbořilák, Majer, Horák R., Brandýs, Pokora – Vrána, Konečný, Augustin, Minařík, Markl, Pavlovský, Němčák, Horák J, Dittrich, Galeta, Beták.
    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Svoboda) – Ščotka, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Skalák, Hajda, Svozílek – Grygar, Motloch, Forch, Abdul, Kuchařík, Tydlačka, Děrkas, Malý, Helešic, Christov.
    bahis siteleri