Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 28.11.2010, 17:30 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:02)
     
    59:12
    Arne Kroták dostáva 10 minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    58:45
    Košičania posielajú puk cez všetky čiary a dnes už zrejme nepripustí takú drámu ako v zápase proti Slovanu.
     
    58:14
    Poprad sa usadil v útočnom pásme no hostia sa nevedia dostať k strele a Hudáček má momentálne minimum práce.
     
    57:28
    Nepríjemné vylúčenie Košíc pár minút pred koncom riadneho hracieho času, keď si proti prieniku Nagyho musel Martin Frolík poradiť nedovoleným zákrokom a už odchádza na trestnú lavicu.
     
    55:02
    Michel Miklík pálil z podobnej situácie ako dal tretí gól svojho tímu, tentoraz sa však popradský brankár stihol vrátiť včas a zmaril tak šancu košickému útočníkovi.
     
    53:43
    Poprad v šanci, Nádašdi prihrával pred bránu dobre postavenému Kloudovi no ten vo vynikajúcej príležitosti nedokázal zoči-voči Hudáčkovi uspieť.
     
    52:00
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia, keď spoza brány nahrával presne na hokejku dobre postavenému MIKLÍKOVI a jeho prudká strela prešla až za chrbát popradského brankára.
     
    50:43
    Košice bez väčších problémov držia puk v útočnom pásme, stále je to však veľmi statické a absentuje početnejšia streľba.
     
    49:52
    Vylúčenie popradského tímu, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Ľuboš Bartečko za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:34
    Obraz hry je naďalej veľmi podobný, zápas má rýchly spád nakoľko hlavný rozhodca poslednú dobu prakticky neprerušuje hru, výnimky tvoria väčšiu len vylúčenia.
     
    48:02
    Prepáčte menší výpadok spojenia, domáci hokejisti momentálne kontrolujú priebeh stretnutia, nikde sa zbytočne neplašia a je to práve ich súper, ktorý musí dať gól, otvoriť hru čo by mohli oceliari rýchlymi protiútokmi využiť.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Huba - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Jenčík, Dravecký - Andrašovský, Frolík, Haščák - Pašek a Baláž

    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Brejčák, Kledrowetz, Brejčák, Nádašdi, Takáč - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič a Svitana

    Rozhodca: Gašparík Martin, Gajan Rastislav, Valach Miroslav.
     
    45:10
    Vylúčenie Popradu, Patrik Svitana si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    44:42
    Hrá sa teraz z jednej strany na druhú, puk sa aspoň na pár sekúnd momentálne dostal do útočného pásma Košíc, kde sa však oceliari nevedia odlepiť od mantinelu.
     
    43:20
    Domáci hráči to teraz zbytočne prekombinovali, nakoniec strácajú puk a musia sa po neho vrátiť až k Hudáčkovi.
     
    42:59
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    42:14
    Vylúčenie hostí, keď si po zlom striedaní odchádza sadnúť na trestnú lavicu (príliš veľa hráčov na ľadovej ploche) Miroslav Škovira + 10 minút za nešportové správanie.
     
    41:34
    Košičania sú pri chuti, Melicherčík mal pred svojou bránou opäť robotu, keď jeho pozornosť zamestnal po prudkej strele Vladimír Dravecký, v tomto prípade však bol úspešnejší brankár.
     
    40:54
    Košice dali gól! Už som chcel napísať, že sa začalo opäť veľmi opatrne, keď po nenápadnej strele krátko po buly prekvapil svojim pokusom HAŠČÁK popradského brankára, ktorý hlavne v druhej tretine ničil nádeje košických útočníkov, asistencia : Dušan Andrašovský.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 36. Pašek (Baláž), 41. Haščák (Andrašovský), 52. Miklík (Vorel) - 3. Brejčák (Klouda, Kopecký)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Huba - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Jenčík, Dravecký - Andrašovský, Frolík, Haščák - Pašek a Baláž
    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Brejčák, Kledrowetz, Brejčák, Nádašdi, Takáč - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič a Svitana

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Gajan Rastislav, Valach Miroslav

    Diváci: 7058
    bahis siteleri