Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HK Skalica
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 28.11.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:26
    Zvolen dal gól! CHovan si povykorčuľoval z rohu, nabil na modrú Juraškovi, jeho ideálnu strelu po ľade sa podarilo tečovať KOVÁŘOVI, Lakosil bol bezmcný.
     
    51:25
    Skalica dala gól! Zálešík teraz naservíroval spomedzi kruhov gól na hokejku VIŠŇOVSKÉHO, ten jeho prihrávku do prázdnej brány hravo zúžitkoval.
     
    42:40
    Skalica dala gól! René Školiak sa natlačil pred Škrečka spoza brány, tomu ešte gólman puk vypichol, bohužiaľ pre neho priamo k ZÁLEŠÁKOVI, ten sa z blízky nemýlil.
     
    25:24
    Skalica dala gól! René Školiak nabil rozbehnutému Višňovskému, ktorý to napálil do Škrečka, k odrazenému puku sa dostal ZÁLEŠÁK a dopraviť puk do prázdnej brány už bola hračka.
     
    24:45
    Skalica dala gól! Jurík si našliapol do pásma, zadovkou našiel LUŠŇÁKA a ten bekendom zasunul puk medzi nohy Škrečka. Asistuje aj Jaborník
     
    20:19
    Skalica dala gól! Domáci hneď v úvode druhej tretiny vyrovnávajú. Po prihrávke Reného Školiaka ZÁLEŠÁKOVI na modrú čiaru, ten iba tak plácol do puku, ale Škrečko mal zakrytý výhľad.
     
    19:45
    Zvolen dal gól! Chovan zaviezol puk za bránu Lakosila, našiel pred bránou LUKÁŠA JURÍKA, ktorý strielal a odrazený puk od domáceho obráncu napokon končí v sieti.

    David Bellay

    Branky a nahrávky: 21. Zálešák (René Školiak, Višňovský), 25. Lušňák (Juraj Jurík, Jaborník), 26. Zálešák (Višňovský, René Školiak), 43. Zálešák (René Školiak), 52. Višňovský (Zálešák) - 20. Lukáš Jurík (Chovan), 58. Kovář (Juraško, Chovan)


    HK Skalica:
    HKM Zvolen:
    bahis siteleri