Vítkovice – Motor ČB 4:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 5:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Zlín – Liberec 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 4:3 (po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 03.12.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Martin Falter přichází o čisté konto 26 sekund před koncem. Puk do branky dotlačil PETER FABUŠ. Asistence: Radek Matějovský.
     
    44:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Když to nejde hokejově, tak se ten puk do branky musí prostě natlačit. Boleslavští na to recept zatím nenašli. Kladno právě teď ano. Kamešovo nahození se odrazilo od klubka těl k tyčce branky. Nikdo ale nevěděl, kde je puk, kromě JIŘÍHO KUCHLERA, který měl nejrychlejší reakce a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    8:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Technika JIŘÍHO BICKA zaslouží velké uznání. Už to vypadalo, že Kladno se špatnou rozehrávkou opět připraví o šanci. Jenže Mrázek nahrál do rohu, puk v souboji vybojoval Kuchler před branku a slovenský útočník doslova vymíchal Schwarze. Asistence: Jiří Kuchler, Jaroslav Mrázek.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 9. Bicek (Kuchler, Mrázek), 45. Kuchler (Kameš) - 60. Fabuš (Matějovský)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Drtina, Kameš, Mrázek, Procházka, Šmach, Toman, Růžička - Kuchler, Patera, Bicek - Bílek, Kalla, Treille - Eberle, Bělohlav, Látal - Valský, Knotek, Stieler.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Žabka, Jindra, Marušák, Macháček, Hay, Čížek, Mikuš, Chaloupka - Boháč, Divíšek, Barney - Macho, Pabiška, Fabuš - Tvrdík, Vrbata, Bahenský - Hrdel, Matějovský, Loskot.

    Rozhodčí: Šindler, Husička - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 1707
    bahis siteleri