Vítkovice – Motor ČB 4:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 5:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Zlín – Liberec 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 4:3 (po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 03.12.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Martin Falter přichází o čisté konto 26 sekund před koncem. Puk do branky dotlačil PETER FABUŠ. Asistence: Radek Matějovský.
     
    59:21
    Žabka těsně minul.
     
    58:12
    Hosté v šesti!
     
    57:34
    Barney a Treille si to vyříkávají i v boxu trestoměřičů. Barney 2+2 minuty a Treille 4 minuty. Oba hrubost.
     
    56:16
    Látal ujel s Bílkem dva na jednoho. Látal správně přihrál, ale Bílkovi puk hokejku přeskočil!
     
    55:02
    Bahenský nasadil Bickovi několikrát krosček. Rozhodčí si toho nevšímali. To už Bickovi vadilo a po Bahenském se ohnal také. Oba kohouti putují na trestnou a oba za krosček.
     
    54:13
    Knotek se dostal do brejku sám proti Schwarzovi. Puk mu trochu ujel, přesto ale manévr zvládl dobře. Schwarz ale lapačkou udržel naděje Boleslavi.
     
    51:42
    David Růžička nepustil před sebe Divíška. Pomohl si ale držením.
     
    48:34
    Hosté se opět provinili týmovým prohřeškem. Na ledě jich bylo šest a Kladno bude hrát přesilovku.
     
    1707 diváků sleduje dnešní záchranářský souboj.
     
    45:16
    Dvě minuty za hrubost pro Vrbatu. Který se slovně pustil do Látala. Dvě minuty však dostává i Stieler za hrubost. Nejspíš se nechal boleslavskými vyprovokovat.
     
    44:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Když to nejde hokejově, tak se ten puk do branky musí prostě natlačit. Boleslavští na to recept zatím nenašli. Kladno právě teď ano. Kamešovo nahození se odrazilo od klubka těl k tyčce branky. Nikdo ale nevěděl, kde je puk, kromě JIŘÍHO KUCHLERA, který měl nejrychlejší reakce a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    41:17
    Matějovský úplně sám před brankou tečoval mimo!
     
    39:49
    Toman se vydal na útočný výlet. Ztratil puk a hloupě fauloval. Dvě minuty za podražení.
     
    37:31
    Obrovský tlak Kladna, který vyvolal v brankovišti velký rozruch. Schwarz byl na zemi a puk zůstal nejspíš někde pod jeho výstrojí.
     
    35:57
    Boleslavských bylo na ledě šest, Kladno bude hrát přesilovku.
     
    35:53
    Opět výborná akce Kladna. Treille našel krásně před brankou Bílka. Ten tečoval mezi betony, ale opět těsně mimo. Oba týmy dnes střeleckou formu zrovna nemají.
     
    35:13
    Kuchler našel v akci dva na jednoho Bicka. K tomu už se stihl stáhnou obránce. Přesto Bicek vypálil. Kladno dělily od branky snad milimetry.
     
    34:49
    Boleslav neproměňuje šance a tak Kladno mohlo odskočit. Eberleho ránu příklepem bez přípravy krásně chytil lapačkou Schwarz.
     
    30:32
    Upřímně nevím, na co myslel Toman, když zahákoval jednoho z hostů, který nebyl v držení puku a ani by se nedostával do šance.
     
    29:09
    Bělohlavovu střelu Schwarz betonem ztlumil a puk se dostal těsně mimo. Vzápětí se ale Mrázek provinil držením hole. Jako by se Kladno nebránilo málo.
     
    26:43
    Boleslav opět aktivnější. Teď se puk odrazil k Fabušovi. Falter si proti němu vyjel až na kruhy a domácí opět podržel.
     
    22:58
    Kladenští přečíslili hosty. Patera dával pod sebe obránci Růžičkovi. Jeho bombu se štěstím Schwarz lapačkou vyrazil. Možná je škoda, že se k puku dostal Růžička. Na druhé straně byl ještě volný Kuchler.
     
    20:23
    Nádherná kombinace Kladna. Toman nahrál Kallovi, ten přes brankoviště Paterovi. Ochozy se ale radovaly předčasně. Kladenský kapitán branku minul!
     
    Branka podle očekávání neplatí.
     
    20:00
    Kladno ještě branku vstřelilo, ale mám dojem, že to už bylo po siréně. Střelu od modré nechytil Schwarz, ale dokázal jí ztlumit a dorážka Kladna přišla asi pozdě.
     
    19:55
    Dvě minuty pro Matějovského za krosček.
     
    19:55
    Bicek a Kotrla v tísni před Schwarzem nedostali puk do branky. Velká šance Kladna, ale bude se vylučovat.
     
    12:54
    Marušák vypálil od modré. Falter vůbec nic neviděl. Macho se dostal k odraženému kotouči a místo branky trefil jen jednoho ze tří kladenských "brankářů" v brance. Puk čáru nepřešel. Obrovské štěstí mělo Kladno.
     
    12:47
    Patera dostává dvě minuty za hákování.
     
    12:11
    Dvě minuty pro Jindru za hákování. Kladno mělo slibné příležitosti. Největší, když zpoza branky našel Kalla na brusle Treilleho, ten už byl sám před Schwarzem.
     
    10:30
    Macho dojel puk za brankou Kladna a zadovkou ho poslal na Gajovského před branku. Ten však branku, možná s tečí obránce, netrefil!
     
    8:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Technika JIŘÍHO BICKA zaslouží velké uznání. Už to vypadalo, že Kladno se špatnou rozehrávkou opět připraví o šanci. Jenže Mrázek nahrál do rohu, puk v souboji vybojoval Kuchler před branku a slovenský útočník doslova vymíchal Schwarze. Asistence: Jiří Kuchler, Jaroslav Mrázek.
     
    4:54
    Dvě minuty pro Macháčka. Ten vyhodil puk na střídačky.
     
    3:26
    Matějovský se řítil se spoluhráči, po chybě Kladna v pásmu Boleslavi, sám proti jednomu obránci. Matějovský ale pálil mimo!
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 9. Bicek (Kuchler, Mrázek), 45. Kuchler (Kameš) - 60. Fabuš (Matějovský)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Drtina, Kameš, Mrázek, Procházka, Šmach, Toman, Růžička - Kuchler, Patera, Bicek - Bílek, Kalla, Treille - Eberle, Bělohlav, Látal - Valský, Knotek, Stieler.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Žabka, Jindra, Marušák, Macháček, Hay, Čížek, Mikuš, Chaloupka - Boháč, Divíšek, Barney - Macho, Pabiška, Fabuš - Tvrdík, Vrbata, Bahenský - Hrdel, Matějovský, Loskot.

    Rozhodčí: Šindler, Husička - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 1707
    bahis siteleri