Rusko – Česko 3:1 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:6 (kon.)
konec
Finsko
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Švédsko
Sobota 18.12.2010, 16:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Hm, Kilpelianen nebude mít dnes dobré spaní. Lehké nahození MAGNUSE JOHANSSONA si totiž srazil vyrážečkou do brány. Bez asistence.
     
    41:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tak tohle si brankář Kilpelainen za rámeček nedá. Čekal za bránou na puk, který klouzal podél mantinelu, ten se však odrazil jinak než finský gólman čekal. K puku se dostal Sjogren, který přihrál před prázdnou bránu NICKLASI DANIELSSONOVI. Asistence: Mattias Sjogren.
     
    36:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Jalasvaara chyboval a Švédové šli do přečíslení dva na jednoho. Brodin nahrál MATTIASI SJOGRENOVI a ten se trefil skvěle, puk poslal nechytatelně pod břevno. Švédové skórují v oslabení. Asistence: Daniel Brodin.
     
    28:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Švédové využívají přesilovou hru a opět ta bylo oblíbené zakončení dnešního dne - dorážka. Persson si najel před bránu a zakončoval do betonů Larssona, odražený puk pak dostal do sítě pozorný JOAKIM LINDSTROM. Asistence: Niklas Persson.
     
    18:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tak to byla rychlá odpověď Švédů. SEBASTIAN ERIXON, který se prodral kolem mantinelu a nezastavilo ho ani bránění Ahtoly. Erixon se natlačil až před bránu a nadvakrát překonal Larssona. Bez asistence.
     
    16:16
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Tak trochu podobný gól jako v případě Švédů, tedy nepokrytí hráčů před brankou. Pyorala nahazoval puk od pravého mantinelu před bránu, kde puk šikovně tečoval Vitaluoma, Larrsona puk vyrazil a k dorážce se nejrychleji prodral JANNE PESSONEN. Asistence: Ville Vitaluoma, Mika Pyorala.
     
    08:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Ekholm projel po levé straně jako nůž máslem, dostal se až k bráně, kde přihrávku našel volného Sjogrena, kterého sice ještě Larsson vychytal, ale na dorážku DANIELA BRODINA už nestačil. Velmi nedůsledná hra Finů před vlastní bránou. Asistence: Mattias Sjogren Mattias Ekholm.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 17. Pesonen (Vitaluoma, Pyorala) - 9. Brodin (Sjogren, Ekholm), 19. Erixon, 29. Lindstrom (Persson), 37. Sjogren (Brodin), 42. Danielsson (Sjogren), 47. Johansson


    Finsko: Kilpelainen (Tarkki) - Hietanen, Nordlund, Karalahti, Jalasvaara, Latvala, Uusitalo, Jaakola, Korpikari - Pyorala, Viitaluoma, Pesonen - Lehtonen, Lindgren, Lahti - Louhivaara, Hytonen, Komarov - Tyrvainen, Wirtanen, Ahtola
    Švédsko: Larsson (Liv) - Petrasek, Fernholm, Johansson, Ekholm, Rundblad, Kronwall, Erixon - Brodin, Sjogren, Zackrisson - Nilsson, Persson, Lindstrom - Danielsson, Kruger, Ericsson - Thornberg, Warg, Melin - Axelsson

    Rozhodčí: Bulanov, Zacharov - Birin, Putulin (všichni Rus.)
    bahis siteleri