Německo – Švýcarsko 3:4 (kon.) | Rusko – Kanada 3:6 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:7 (kon.)
konec
Rusko
3:6 (1:1, 2:2, 0:3)
Kanada
Neděle 26.12.2010, 22:00 • HSBC Arena, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Okamžitě po buly vypálil CURTIS HAMILTON a Bobkov si vybral slabší chvilku, když puk pouze vyrazil nad sebe, a ten se snesl za jeho záda. Asistence: Brayden Shenn.
     
    51:42
    Třetí třetina patří Ryanu Johansenovi! Kanadský útočník narýsoval perfektní pas mezi dvěma beky na rozjetého Eakina, toho ale v nájezdu vychytal vyrážečkou Bobkov.
     
    49:35
    Eakin (CAN) přehnal důraz ve středním pásmu a odsedí si menší trest za sekání.
     
    46:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už ani Bobkov situaci zachránit nedokázal. V podobné pozici jako před chvílí Johansen se ocitl BRAYDEN SCHENN a přestože dorážku netrefil ideálně, obloučkem letící kotouč nakonec zapadl do sítě. Asistence: Zack Kassian a Jaden Schwartz.
     
    45:32
    Nikdo v hale teď nechápe, jak Igor Bobkov dokázal sebrat Johansenovi druhý gól v krátkém rozmezí. Ruský brankář padal k ledu po předchozím zákroku, přesto jeho švihnutí lapačkou ve vzduchu stačilo k tomu, aby tečovalo puk letící do odkryté brány mimo!
     
    44:51
    Za ztrátu puku ve středním pásmu budou Rusové pykat. Burdasov (RUS) vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    43:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rusové měli puk na holi, ovšem nedokázali vyhodit, Cizikasův bekhend ještě fantastickým zákrokem zastavil Bobkov, následně ale dorážel ještě Kassian a RYAN JOHANSEN, který ve skrumáži nakonec dotlačil kotouč za čáru. Asistemce: Jayden Schwartz.
     
    43:13
    Kalinin (RUS) podsekl unikajícího protihráče a odsedí 2 minuty za podražení.
     
    36:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka a je znovu vyrovnáno. DANIL SOBČENKO aktivně clonil před brankou a když mu na holi přistála vyražená střela Tarasenka, věděl co s pukem. Ležící Roy neměl nárok zasáhnout. Asistence: Vladimir Tarasenko a Jurij Uričev.
     
    36:31
    Kassian (CAN) za zákrok mimo hru inkasuje 2 minuty za sekání.
     
    35:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorovým listům vrací vedení jednoduchá kombinace. Dva hráči si na modré čáře vyměnili puk a ERIK GUDBRANSON bez přípravy trefuje k pravé tyči nad beton brankáře. Asistence: Quinton Howden a Sean Couturier.
     
    31:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je bleskově vyrovnáno. Za kanadskou obranu si najel NIKITA DVUREČENSKIJ a svůj únik dotáhl do gólového konce přesným zásahem mezi betony brankáře. Asistence: Arťom Voronin a Dmitrij Orlov.
     
    30:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rusové působí tak nebezpečně, že se nyní gólově prosadil dokonce brankář Bobkov. Byl v tom ale poměrně nevinně. Na modré napřáhl RYAN ELLIS, rána se od zadního mantinelu odrazila zpět do brankoviště a couvající Bobkov si ji betonem srazil za čáru.
     
    27:29
    Tarasenko s Orlovem postupovali dopředu a nejspíš sami nevěřili, kolik prostoru a času jim kanadská defenziva dopřála. Dvojice beků se rozestoupila jako Rudé moře a Orlov měl ideální pozici mezi kruhy, Roy však tentokrát vytáhl dobrý zákrok a srazil kotouč těsně mimo své levé tyče.
     
    23:01
    Aktivní napadání přehnal Golubjov (RUS), jenž odsedí 2 minuty za sekání.
     
    20:55
    Sražená kanadská střela se odrazila přímo na volného Kassiana číhajícího před odkrytou brankou, výbornou práci ale odvedl obránce Zajcev a nedovolil soupeři zakončit.
     
    19:55
    Ukázkovou minelu předvedl Berďukov, jenž před vlastním brankářem při snaze rozehrát zcela minul. Volný puk okamžitě pálil na bránu Johansen, ale z bezprostřední blízkosti trefil jen zaskočeného Bobkova!
     
    17:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už ale tribuny propukají ve velký jásot, poté co rostoucí nápor přetavil v gólovou dorážku u pravé tyče číhající MARCUS FOLIGNO. Ruská čtveřice byla zcela mimo ideální postavení a před Bobkovem zůstala dvojice neobsazených hráčů. Asistence: Louis Leblanc a Calvin de Haan.
     
    17:32
    Obrovský tlak Kanady! Schenn nejprve spálil stoprocentní šanci u levé tyče, když křížnou přihrávku netrefil ideálně a puk odskákal vedle, následně Foligno zcela sám v mezikruží trestuhodně minul.
     
    16:34
    Dvě minuty za nedovolené bránění odsedí Valujskij (RUS).
     
    15:07
    Howden se ve středním pásmu dobrým pohybem uvolnil a postupoval z levého křídla sám na Bobkova, ruský gólman ale velmi dobrým zákrokem betony podržel svůj celek.
     
    11:36
    Navíc si zahrají přesilovku. Hamilton (CAN) vyloučen za sekání.
     
    08:01
    Schenn vybojoval alespoň faul a první přesilovku. Sobčenko (RUS) vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    03:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pozor, je tu studená sprcha na kanadské nadšení na ledě i v hledišti. Aktivní napadání Kanaďané přehnali, sjeli se v rohu u kotouče a nechali na druhé straně pásma volného MAXIMA KICYNA, jenž příklepem pod vyrážečku brankáře skóruje! Asistence: Jurij Uričev a Dmitrij Orlov.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 4. Kicyn (Uryčev, Orlov), 32. Dvurečenskij (Voronin, Orlov), 37. Sobčenko (Tarasenko, Uryčev) - 18. Foligno (Leblanc, de Haan), 31. Ellis, 36. Gudbranson (Howden, Couturier), 44. Johansen (Schwartz), 47. Schenn (Kassian, Schwartz), 60. Hamilton (Shenn)


    Rusko: Bobkov (Šikin) - Orlov, Uryčev, Zajcev, Berezin, Pivcakin, Berďukov, Ignatovič, Sergejev - Tarasenko, Kicyn, Sobčenko - Valujskij, Kalinin, Kuzněcov - Voronin, Dvurečenskij, Bočarov - Burdasov, Panarin, Golubjov
    Kanada: Roy (Visentin) - Olsen, Ellis, Cowen, de Haan, Despres, Gudbranson, Barrie - Schwartz, Schenn, Leblanc - Cizikas, Eakin, Ashton - Kassian, Foligno, Johansen - Howden, Hamilton, Connolly - Couturier

    Rozhodčí: Konc (SVK), Levonen (FIN) - Kicha (UKR), Winnekens (GER)
    bahis siteleri