Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (po s.n.)
Trenčín – HC Slovan 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (-:-, -:-, -:-)
HK Nitra
sk Neděle 09.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:15
    Čiliak ostáva na striedačke. Nádašdi vyhadzuje puk zbytočne cez všetky čiary, hosťujúci tréner si berie time-out.
     
    55:32
    Do útočného pásma dostal znovu puk aktívny Spilar, jeho akcia však končí pre Nitru nešťastne, keďže Spilar bol odstavený Kledrowtzom a Ručkay bol v následnom súboji príliš agresívny a odchádza pykať za sekanie.
     
    53:15
    Nitra dala gól! Gabriel Spilar je dnes najnebezpečnejším hráčom hostí, akciu založil, dostal puk do pásma, narazil si s Miroslavom Štefankom a prihral na voľného HENRICHA RUČKAYA, ktorý aj so šťastím dostal puk cez betóny Marcela Melicherčíka.
     
    49:14
    Vylúčený Kasík, po súboji v strede klziska pri mantineli ide schladiť hlavu za hrubosť.
     
    48:56
    Nitra dala gól! Prekrásna akcia hostí, konečne Nitrianski útočníci niečo ukázali - prihrávky na jeden dotyk: Tomáš Chrenko, Ladislav Gábriš a skórujúci ERIK ČALÁDI dokonale vyšachovali domácu obranu.
     
    45:00
    Kmiťova formácia zakúrila. Čiliak znovu nevie kam skôr skočiť, Kroták si na pravej strany urobil z bránkoviska záhradku, keď puk pod betónmi okopával, vyrástla mu však len žŕdka, následne doslova chytil Lapšanskému dorážku do prázdnej bránky obetavým zákrokom Fabian.
     
    40:26
    Kasík sa rozhodol pre bodyček na Štefanku, aj keď ten iba stál, zrejme sa ho to trochu dotklo a na trestnú lavicu odchádza Štefanka za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    39:37
    Poprad dal gól! Jednoduchý presilovkový signál, vyšachovanie obrany pri prihrávkach Jaroslava Kmiťa a Emila Lundberga a ARNE KROTÁK mal osamotený more času na spracovanie puku a následne bezpečné prehodenie zúfalého Mareka Čiliaka.
     
    37:18
    Saliji chcel Krotáka zastaviť za každú cenu, jeho tím to bude stáť 4 minúty oslabovky za jeho hákovanie a sekanie.
     
    32:49
    Závar pred Melicherčíkom, druhá formácia hostí si vypracovala peknú strelu aj s dorážkami, tie však prehnal Čaládi a za sekanie si odchádza oddýchnuť na trestnú lavicu.
     
    32:10
    V oslabení sa dostal do voľného priestoru Škovira, napriahol a jeho ranu Čiliak reflexívne chytil do lapačky a ihneď rozohral.
     
    31:48
    Hákovaním pokazil útočnú akciu svojej formácie Rapáč.
     
    26:14
    Poprad dal gól! Puk nahodený do útočného pásma vybojoval Richard Rapáč, prenechal ho MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý ho potiahol do ľavého kruhu a strelou popod vyrážačku prekvapil doteraz pozorného Mareka Čiliaka.
     
    24:14
    Lapšanský teraz dosť nepochopiteľne vo výbornej príležitosti ešte prihrával Kmiťovi, ktorý evidentne čakal na prípadnú možnosť dorážky, pri odrazenom puku si Lapšanský renomé nevylepšil, keďže mieril mimo bránky.
     
    19:45
    Neskutočná kanonáda pred nitrianskou bránkou. Namiesto Paločka nastúpil v štvrtej formácii Lapšanský a Čiliaka môžu teraz hostia nosiť na rukách, keďže pochytal 4-5 dobrých príležitostí.
     
    18:23
    Klouda dobre dorážal zo svojej tradičnej pozície na pravej strane, Čiliak to možno čakal, možno je len taký dobrý, no každopádne ukázal parádny zákrok lapačkou.
     
    16:44
    Čaládi vylúčený za nedovolené bránenie (aspoň mal snahu brániť).
     
    10:43
    Poprad dal gól! Možno to vyzeralo ako nacvičený signál, no obrana Nitry bola tak nedôrazná, že domáci si mohli posielať puk kam chceli a tak zostal Marek Čiliak ležať takmer mimo bránkoviska po prihrávkach Petra Kloudu a Patrika Svitanu, nikým nestrážený strieľal do prázdnej bránky gól spred bránkoviska TOMÁŠ JAŠKO.
     
    09:19
    Rais vylúčený za držanie hokejky v súboji s Lundbergom za Čiliakovou bránkou.
     
    07:11
    Kloudova formácia vyrobila za jedno striedanie dosť zmätkov, po neúspešnom prieniku do pásma zbytočne zahákoval hráča Jaško.
     
    05:00
    Kasík sa zapojil do útočnej kombinácie a vymyslel prekrásnu prihrávku na Škoviru - ten reagoval trošku oneskorene a puk pred odkrytou bránkou Čiliaka netrafil.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 11. Jaško (Svitana, Klouda), 27. Paločko (Rapáč), 40. Kroták (Lundberg, Kmiť) - 49. Čaládi (Gábriš, Chrenko), 54. Ručkay (Spilar, Štefanka)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Kledrowetz, Jasečko, Kramár, Malina, Nádašdi – Svitana, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Jaško – Rapáč, Mlynarovič, Paločko. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HK Nitra: Čiliak (Laco) – Fabian, Kőnig, Gabriš, Hlavačka, Novák, Polák, Rais – Spilar, Štefanka M., Ručkay – Čaládi, Slovák, Saliji – Korhoň, Chrenko T., Šumichrast – Uhnák. Tréneri – Okuliar Branislav, Stantien Roman.

    Rozhodčí: Jonák - Valach, Štefik

    Diváci: 3123
    bahis siteleri