Třinec – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 6:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:3 (kon.) | Liberec – Zlín 7:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 14.01.2011, 17:30 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:17
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MILAN GULAŠ zůstal při dorážce nikým neatakován a Málek neměl šanci. Květoň vypálil z mezikruží a jeho útočný kolega dokonal dílo. Asistence: Lukáš Květoň.
     
    38:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je asi po zápase, Vítkovice by musely ve třetí třetině zvýšit obrátky o sto procent, aby stáhly čtyřbrankový náskok soupeře. Gulašova přihrávka skrz houštinu těl propadla až k LUKÁŠI KVĚTOŇOVI, který pověsil puk do odkryté brány. Asistence: Milan Gulaš, Jakub Langhammer.
     
    31:11
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Další zaváhání hostujícího gólmana trestá TOMÁŠ MERTL. Ten vrazil do útočného pásma, všiml si chybného postavení Šindeláře a vypálil přesně. Asistence: David Kuchejda.
     
    25:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠIMÁNEK se opřel do puku, bomba letěla směrem k Šindelářovi a zdálo se, že jen těžko projde do sítě. Gólman Vítkovic si ovšem srazil puk vyrážečkou mezi betony a kotouč si našel cestičku za brankovou čáru. Asistence: Michal Mikeska
     
    15:18
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MICHAL MIKESKA obstarává svému týmu vedení. Centr vyhrál buly na Šimánka, útočník předal puk Vydarenému, ten chvíli počkal, nahodil puk do ohně před bránu a Mikeska usměrnil puk mimo dosah Filipa Šindeláře. Asistence: René Vydarený, Jiří Šimánek.
     
    7:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Mertlovi se při vstupu na led z trestné lavice nenaskytl příjemný pohled. Pohl předal puk VIKTORU UJČÍKOVI a zkušený střelec už si věděl rady. Kovářovi prošel přesně vypuštěný puk kolem betonu. Asistence: Petr Pohl
     
    1:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí tým udeřil ze své první akce! Pletka křížným pasem vyslal do úniku Martynka, ten ale nevystřelil, potáhl si puk do bekhendu a všiml si u druhé tyče volného PAVLA KAŠPAŘÍKA. Ten už mohl svému kolegovi jenom slušně poděkovat. Asistence: Rostislav Martynek, Václav Pletka.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 2. Kašpařík (Martynek, Pletka), 16. Mikeska (Vydarený, Šimánek), 26. Šimánek (Mikeska), 32. Mertl (Kuchejda), 39. Květoň (Gulaš, Langhammer), 46. Gulaš (Květoň) - 8. Ujčík (Pohl)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Ptáček, Kolarz, Kotaška, Novák, Šulc, Snopek, Vydarený - Pletka, Martynek, Mikeska, Pšurný R., Šimánek, Kuchejda, Kašpařík, Podlešák, Květoň, Červený, Langhammer, Mertl, Gulaš.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Trnka, Ovčačík, Punčochář, Voráček, Rehák, Dudáš - Burger, Húževka, Klimek, Ujčík, Šedivý, Pohl, Svačina, Sýkora, Tomas, Szturc, Káňa, Huna, Strapáč.

    Rozhodčí: Jeřábek, Massy - Bláha, Kostka.
    bahis siteleri