K. Vary – Sparta 1:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Plzeň – Slavia 4:3 (po s.n.) | Opava – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 3:6 (kon.)
Havířov – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:3, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:38
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté využívájí power-play domácích k dalšímu přesnému zásahu. Po nahrávce Tomáše Vondráčka se chopil puku volný MARTIN DOČEKAL, nabruslil si ze středního pásma s pukem na holi až k brance a zblízka ho bekhendem pohodlně dopravil do opuštěné brány! Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    57:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod ještě koriguje nepříznivý stav. Po přiťuknutí Martina Hadravy se prezentoval svou typicjou akcí zpoza branky HYNEK ZOHORNA, který obkroužil Landsmanovu svatyni a nstřelil jen tyčku, ale brodský střelec vyvinul tlak na obránce, který si pod tlakem srazil puk do brány! Asistence: Martin Hadrava.
     
    29:55
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice se ujímají znovu tříbrankového náskoku. Po špatné rozehrávce brodské obrany v blízkosti se dostal k puku lacino MARTIN DOČEKAL, z prostoru levého kruhu si sjel pohodlně až před brankáře Peška, počkal si na jeho pohyb a poslal puk přesně k tyčce! Bez asistence.
     
    41:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dotahuje již na o poznání veselejší odstup dvou branek. Filip Ondráček vybídl ke skórování JANA MILFAITA, který se po přesné nahrávce ocitl za pardubickou obranou tváří v tvář brankáři Landsmanovi, kterého se zkušeností ostřelíného mazáka obelstil povedeným blafákem! Asistence: Filip Ondráček.
     
    36:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dočkal zasloužené korekce stavu. Filip Ondráček po přiťuknutí Jana Milfaita adresoval napříč předbrankovým prostorem přesnou nahrávku na hůl PAVLA BLAŽKA, jenž nikým neatakovaný zblízka překonal střelou k tyčce bez přípravy gólmana Landsmana! Asistence: Filip Ondráček, Jan Milfait.
     
    28:43
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Perníkáři ještě navyšují svůj komfortní náskok. Kotouč opět putoval po ose Marek Hemský - Jiří Půhoný - TOMÁŠ NOSEK, přičemž posledně jmenovaný byl opět na konci povedené a rychlé akce, když zblízka po ideální nahrávce překonal střelou po ledě přesouvajícího se gólmana Zvolánka! Asistence: Jiří Půhoný, Marek Hemský.
     
    27:09
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši ještě navyšují svůj náskok. Po nahrávce Filipa Stoklasy napříč předbrankovým prostorem si sjel k pravé peškově tyčce JAROSLAV MOUČKA a zblízka pohtrovou ranou skóroval za bezmocného havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Filip Stoklasa.
     
    26:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice odskakují Rebelům na dvoubrankový rozdíl. Marek Hemský poslal puk na modrou čáru k Jiřímu Půhonému, jehož tvrdou ránu vyrazil gólman Pešek betony jen do volného prostoru vedle sebe, odkud dorážel po ledě přesně nikým neatakovaný TOMÁŠ NOSEK! Asistence: Jiří Půhoný, Marek Hemský.
     
    14:31
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice bleskově přesilovku využívají. Jan Zdráhal si s JIŘÍM PŮHONÝM v útočném pásmu několiktát vyměnili puk na modré čáře, po čemž druhý jmenovaný vypálil a trefil přesně horní roh Peškovy branky! Asistence: Jan Zdráhal.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. P. Blažek (Ondráček, J. Milfait), 42. J. Milfait (Ondráček), 58. Zohorna (Hadrava) - 15. Půhoný (Zdráhal), 27. Nosek (Půhoný, Hemský), 28. Moučka (Stoklasa), 29. Nosek (Půhoný, Hemský ), 30. Dočekal, 59. Dočekal (Vondráček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:

    Diváci: 85
    bahis siteleri