K. Vary – Sparta 1:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Plzeň – Slavia 4:3 (po s.n.) | Opava – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 3:6 (kon.)
Havířov – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:3, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:38
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté využívájí power-play domácích k dalšímu přesnému zásahu. Po nahrávce Tomáše Vondráčka se chopil puku volný MARTIN DOČEKAL, nabruslil si ze středního pásma s pukem na holi až k brance a zblízka ho bekhendem pohodlně dopravil do opuštěné brány! Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod hraje power-play, gólman Pešek zůstal po oddechovém čase na střídačce a Rebelové jsou v šesti hráčích v poli!
     
    57:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod ještě koriguje nepříznivý stav. Po přiťuknutí Martina Hadravy se prezentoval svou typicjou akcí zpoza branky HYNEK ZOHORNA, který obkroužil Landsmanovu svatyni a nstřelil jen tyčku, ale brodský střelec vyvinul tlak na obránce, který si pod tlakem srazil puk do brány! Asistence: Martin Hadrava.
     
    54:30
    Pecen napřáhl na modré čáře k tvrdé střele, jíž brankář Landsman s velkým úsilím vyrazil betony do prostoru vedle sebe, kde číhal na odražený kotouč J. Milfait, ale přes hole pardubických hráčů se nakonec neprobil k hodně nebezpečné dorážce!
     
    50:38
    Mladí bojovníci z Kotliny ale sympaticky neskládají předčasně zbraně a pořád se snaží o útočný hokej, který jim přináší spoustu šancí. Naposledy střílel z levého kruhu po ledě dobře postavený Szilva a brankář Landsman musel jeho projektil vytěsnit koncem svého levého betonu pryč od vzdálenější tyčky!
     
    29:55
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice se ujímají znovu tříbrankového náskoku. Po špatné rozehrávce brodské obrany v blízkosti se dostal k puku lacino MARTIN DOČEKAL, z prostoru levého kruhu si sjel pohodlně až před brankáře Peška, počkal si na jeho pohyb a poslal puk přesně k tyčce! Bez asistence.
     
    42:46
    Pokračuje se ve strhujícím tempu, oba týmy se snaží o aktivní pojetí hry, což s sebou přináší vzruch před oběma brankami. Stoklasa pálil z pravého kruhu a zazvonil razantním projektilem na Peškovu horní tyčku!
     
    41:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dotahuje již na o poznání veselejší odstup dvou branek. Filip Ondráček vybídl ke skórování JANA MILFAITA, který se po přesné nahrávce ocitl za pardubickou obranou tváří v tvář brankáři Landsmanovi, kterého se zkušeností ostřelíného mazáka obelstil povedeným blafákem! Asistence: Filip Ondráček.
     
    38:48
    Nosek (PCE) dostává trest na 2 plus 10 minut za vražení zezadu.
     
    38:25
    Nosek se chopil puku a v levém kruhu vymyslel ideální nahrávku prostorem před Peškovým brankovištěm na Půhoného, jenž bez přípravy netrefil prostoru u bližší tyčky!
     
    37:20
    Varga vysunul krásnou nahrávkou na modrou čáru Szilvu, který se touto cestou dostal za záda pardubických zadáků a zblízka tvrdou a dobře umístěnou střelou zazvonil na Landsmanovu tyčku!
     
    36:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dočkal zasloužené korekce stavu. Filip Ondráček po přiťuknutí Jana Milfaita adresoval napříč předbrankovým prostorem přesnou nahrávku na hůl PAVLA BLAŽKA, jenž nikým neatakovaný zblízka překonal střelou k tyčce bez přípravy gólmana Landsmana! Asistence: Filip Ondráček, Jan Milfait.
     
    35:54
    Územní převaha Rebelů vyústila v pardubické vyloučení, když brankář Landsman (PCE) je potrestán 2 minutami za vysokou hůl. Trest odpykává Moučka (PCE).
     
    34:52
    Ondráček nejdříve prověřil pevnost Landsmanových betonů, chopil se poté znovu puku, obkroužil branku a zkoušel zasunout kotouč do brány, jenže trefil jen tyčku přesouvajícího se gólmana Landsmana!
     
    32:22
    V obranném pásmu fauloval Zdráhal (PCE) a odnesl si 2 minuty za držení protihráče.
     
    31:07
    Po nahrávce Stoklasy z rohu pásma střílel na levém kruhu osamocený Moučka, který ztroskotal se svou razantní ranou na připravené Peškově vyrážečce.Vzápětí se situace skoro opakovala, když po Kapcově nahrávce pálil znovu Moučka, ale opět nenašel ze stejné pozice recept na brankáře Peška!
     
    28:43
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Perníkáři ještě navyšují svůj komfortní náskok. Kotouč opět putoval po ose Marek Hemský - Jiří Půhoný - TOMÁŠ NOSEK, přičemž posledně jmenovaný byl opět na konci povedené a rychlé akce, když zblízka po ideální nahrávce překonal střelou po ledě přesouvajícího se gólmana Zvolánka! Asistence: Jiří Půhoný, Marek Hemský.
     
    27:09
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši ještě navyšují svůj náskok. Po nahrávce Filipa Stoklasy napříč předbrankovým prostorem si sjel k pravé peškově tyčce JAROSLAV MOUČKA a zblízka pohtrovou ranou skóroval za bezmocného havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Filip Stoklasa.
     
    26:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice odskakují Rebelům na dvoubrankový rozdíl. Marek Hemský poslal puk na modrou čáru k Jiřímu Půhonému, jehož tvrdou ránu vyrazil gólman Pešek betony jen do volného prostoru vedle sebe, odkud dorážel po ledě přesně nikým neatakovaný TOMÁŠ NOSEK! Asistence: Jiří Půhoný, Marek Hemský.
     
    22:41
    Lenoch (PCE) se provinil proti hokejovým pravidlům vražením na hrazení a dostává 2 minuty.
     
    19:50
    V závěru úvodní dvacetimintuovky se objevil v dobré palebné pozici Dočekal, jehož rána z prostoru levého kruhu postrádala větší přesnost a prosvištěla kousek od pravé Peškovy tyčky!
     
    19:00
    Nosek se ocitl za zády havlíčkobrodských obránců a v samostatném úniku ho vychytal skvělým zákrokem gólman Pešek, který ho vybruslil a jeho střelu zblízka vyrazil do bezpečí!
     
    18:20
    Nejdříve zkoušel štěstí se svou střelou od modré čáry Krejnus, jehož ostrá rána nepřekvapila pozorného gólmana Peška. Následně zamíchal s pukem na holi ve středu hřiště Blažek a byl zastaven Stoklasou (PCE), jenž dostává 2 minuty za podražení. Při signalizované výhodě vytvořili Rebelové před brankářem Landsmanem obrovský závar, ale nikdo nedoklepl puk za brankovou čáru.
     
    15:19
    Poměr sil na ledové ploše se nám rychle vyrovnal, ujíždějícího Dočekala, který vpádu zakončil jen do Peškova betonu, musel na poslední chvíli zastavit vracející se Novotný (HBR) a dostal 2 minuty za podražení.
     
    15:03
    Za záchrannou brzdu zatáhl v obranném pásmu Krejnus (PCE) a vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    14:31
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice bleskově přesilovku využívají. Jan Zdráhal si s JIŘÍM PŮHONÝM v útočném pásmu několiktát vyměnili puk na modré čáře, po čemž druhý jmenovaný vypálil a trefil přesně horní roh Peškovy branky! Asistence: Jan Zdráhal.
     
    14:19
    Lenoch si nabruslil do útočného pásma, z levého kruhu tvrdě vypálil a brankář Pešek jeho projektil vyrazil do bezpečí, ale po odpískání dostává 2 minuty za podražení Musil (HBR).
     
    09:50
    Milfait našel z levého kruhu před brankou osamoceného Havla, jenž nadvakrát ztroskotal na připraveným betonech výborného gólmana Landsmana, který si poradil i s nálednou dorážkou Šímy z ostrého úhlu na pravé straně!
     
    02:50
    Vondráček ujížděl v situaci 2 na 1 společně s Dočekalem, jemuž adresoval přesnou přihrávku, ale brodský forvard Szilva vložil do jeho pasu hůl a zabránil případné pohromě!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. P. Blažek (Ondráček, J. Milfait), 42. J. Milfait (Ondráček), 58. Zohorna (Hadrava) - 15. Půhoný (Zdráhal), 27. Nosek (Půhoný, Hemský), 28. Moučka (Stoklasa), 29. Nosek (Půhoný, Hemský ), 30. Dočekal, 59. Dočekal (Vondráček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:

    Diváci: 85
    bahis siteleri