Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Vsetín – Litvínov 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:4 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 15.01.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se ještě jednou mění skóre! Po chybě hostujícího beka se k puku dostal TOMÁŠ FRANEK, pro kterého nebyl problém překonat brankáře Moučka! Asistence: Filip Ohera.
     
    57:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté rozehráli rychlou kombinaci a je z toho pátá branka v síti domácího celku! Po přihrávce Žemličky se v prostoru před brankovištěm nejlépe orientoval LUBOŠ BRZÁK, který zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Vojtěch Žemlička.
     
    36:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    S Oceláři to vypadá bledě! Ve vlastním oslabení se po přihrávce Petra Tejrala dokázal prosadit FILIP HLINKA, který poslal puk do odkryté branky domácích! Asistence: Petr Tejral.
     
    33:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia jde do dvougólového trháku! Tentokráte už i Němec kapituluje! Od modré pálil DOMINIK MAŠÍN, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence! Michal Fortelka.
     
    32:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení! Přečíslení dvou na jednoho velmi chytře vyřešil Petr Tejral, který našel zcela nekrytého FILIPA HLINKU, pro kterého nebyl problém zasunout puk podruhé za záda Chvostka! Asistence: Petr Tejral
     
    23:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí vyrovnávají! PAVEL MALYJUREK naznačil kličku do bekhendu a pak střelou pod horní tyčku poslal puk do sítě Slavie!
     
    17:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Rychlou akci na jeden dotek zakončil po přihrávce Luboše Brzáka stál před Chvostek zcela nehlídán VOJTĚCH ŽEMLIČKA, pro kterého nebyl problém usměrnit puk za záda brankáře Třince! Asistence: Luboš Brzák, Prokop Tajovský.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 24. Malyjurek, 59. Franek (Ohera) - 18. Žemlička (Brzák, Tajovský), 33. Hlinka (Tejral), 34. Mašín (Fortelka), 37. Hlinka (Tejral), 58. Brzák (Žemlička)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Chvostek D.) - Pisarik, Kurzok, Blahuta, Valíček, Jonáš, Štencel, Běhal - Ohera, Ižacký, Chvostek M., Samek, Vrabel, Matěj, Pargáč, Slovák, Malyjurek, Franek, Jaroš, Kofroň
    HC Slavia Praha: Mouček (Uhlík) - Jedlička, Novák, Nádvorník, Brzák, Fortelka, Kajka, Červený, Tajovský - Ryzák, Rod, Žemlička, Drahorád, Tejral, Freisler, Hložek, Löbl, Mašín, Hlinka, Hejna
    bahis siteleri