Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Vsetín – Litvínov 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:4 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 15.01.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod se raduje ze zaslouženého triumfu 4:2 a tříbodového zisku, který se mu do vyrovnané extraligové tabulky určitě hodí. Pardubice jedou domů s prázdnou. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu a z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím. Za necelé dvě hodinky se vám ale znovu ozvu, protože A-mužstvo Havlíčkova Brodu hostí v rámci prvoligového souboje silný Chomutov. (15:16:40)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Za vzájemnou potyčku jsou na 2 minuty za hrubost vyloučeni Chmelař (PCE) s Němcem (HBR).
     
    59:09
    Havlíčkobrodská útočná snaha výraznější ohlas nesklidila, protože kromě nepřesné střely od modré čáry se Rebelové k ničemu vážnějšímu poblíž gólmana Langhamra neprobili.
     
    58:10
    Již při hře pěti proti pěti si vynutili Rebelové tlak, při němž nebezpečně zahrozil útočný tandem Kuchta - Vosyka, který se snažil důraznými dorážkami propasírovat puk přes tělo klečícího gólmana Langhamra k bližší tyčce neúspěšně. Hosté vyhodili na icing.
     
    57:30
    Východodčeši nakonec narušili brodskou kombinaci, když zachytili za brankou puk a vyhodili ho přes všechny čáry až do hájemství gólmana Dolejše.
     
    56:42
    Z mezikruží pálil nikým neatakovaný bek Kulhánek, ale jeho střelu tahem vyrazil gólman Langhamer svými betony do rohu pardubického pásma. Rebelové zůstávájí i nadále v držení kotouče.
     
    56:05
    Rebelové jsou kompletní a začíná jim zkrácená dvojnásobná přesilovka, jíž zahajují havlíčkobrodští mladíci pobytem v útočném pásmu na dostřel gólmana Langhamra.
     
    55:49
    Mládek (PCE) dostává trest na 2 plus 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:30
    Na druhé straně kluziště střílel z vrcholu levého kruhu Poulíček, jenže havlíčkobrodská obrana mu vlastním tělem zatarasila prostor ke střele a jeho střelu zblokovala zpět k modré čáře.
     
    55:17
    Kulhánek se ujal při kombinaci ve středním pásmu puku a odvážně si to namířil mezi přesilu protihráčů, mezi kterými se proháčkoval, jenže kotouč si přiťukl daleko před sebe a už ho nestihl v útočném pásmu dojet.
     
    54:30
    Hostům přesilová hra moc dlouho nevydržela. Rebelové v obranném pásmu uzmuli pardubické družině kotouč a ta se dopustila faulu. Dvouminutový trest za hákování si odpyká Havel (PCE).
     
    54:05
    Na útočné modré čáře zakročil nedovoleně Kozlík (HBR), kterému rozhodčí udělil 2 minuty za faul kolenem.
     
    53:40
    Uprostřed středového kruhu zůstal na chvíli na ledě ležet otřesený pardubický hráč Chvojka, ale píšťalka sudího zůstala i přes protesty hostů němá, vylučovat se nebude.
     
    52:30
    Hra má neuvěřitelně strhující tempo, když se do zakončení tlačí s obrovskou zarputilostí a vervou oba tábory, ale zatím narážejí na skvělé gólmany, pardubického Langhamra a havlíčkobrodského Dolejše.
     
    51:50
    Další obrovský nápor Rebelů na osobu pardubického brankáře Langhamera, jenž se musel s dalšími mohutnými rozkleky a pohotovými zásahy betony několikrát vytasit proti zblízka zakončujícím forvardům.
     
    50:50
    Špringl při dobývání pardubické branky zachytil na dlouhou hůl nahozený puk a z prostoru u pravé tyčky nachystal skvělou palebnou pozici pro své spoluhráče, kteří po nahození před brankou doráželi, zejména zásluhou Kozléka, ale gólman Langhamer skvěle zasáhl svými betony a nadvakrát zabránil pohromě!
     
    50:16
    Mladí Výchidočeši drží Rebely stále pdo mohutným tlakem a gólamen Dolejš se má ve svém brankovšti proti pardubickým střelcům co ohánět. Naposledy musel vytáhnout betony tvrdou ránu Chmelaře z vrcholu levého kruhu.
     
    49:23
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice nakonec početní výhodu přece jen využívají a snižují na dvoubrankový rozdíl. Jakub Řezníček adresoval zpoza branky přesný pas na hůl ADAMA CHMELAŘE, který číhal u bližší tyčky a bez přípravy obstřelil brankáře Dolejše! Asistence: Jakub Řezníček.
     
    49:05
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    49:02
    Havlíčkův Brod čelí neuvěřitelnému tlaku Pardubic, který jako kdyby s každou sekundou ještě nabíral na své intenzitě. Hosté rozvinuli kolem brodské branky rychlou a přesnou kombinaci, jíž doprovázejí střelbou, jenže zatím bez výsledku. Rebelové se v čele s gólmanem Dolejšem brání úspěšně.
     
    48:03
    Za podražení dostává 2 minuty obránce Kulhánek (HBR).
     
    47:38
    Východočeši se rozestavili do postavení velkého čtverce a semkli Rebely okamžitě pod narůstající tlak, přičemž se postupnou kombinací snažili vyšachoval celou defenzívu Havlíčkova Brodu, ale neúspěšně. Domácí jejich úmysl vystihli, zachytili kotouč a vyhodili ho až do Langhamerova hájemství.
     
    46:56
    Od modré čáry vyslal nepříjemný projektil Řezníček, který brankář Dolejš i přes zakrytý výhled vyrazil ramenem do bezpečí v rohu pásma. Po odpískání dostává 2 minuty za zdržování hry Křesťan (HBR) a domácí se budou bránit se třemi bruslaři v poli.
     
    46:38
    Pardubický rostoucí tlak přerušil až Kuchta (PCE), který s nevyvaroval faulu a vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    45:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí soubor nabídnutou přesilovku s chutí využívá. Rebelové se okamžitě seskupili kolem pardubické brány jako supi na svou kořist, nahozený puk se odrazil od dvojice hráčů v předbrankovém prostoru před Langhamerovo brankoviště a šťastný odraz pomohl DAVIDU KOZLÍKOVI, který si do těchto míst nabruslil a nechytatelnou střelou k tyči navýšil havlíčkobrodské vedení! Asistence: Petr Kuchta.
     
    45:18
    Bojovníci z Kotliny zavezli puk do útočného pásma a hodně důrazná dvojice Špringl - Hynek zkoušela zblízka dorážet. Nakonec musel faulovat Petira (PCE), který dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    44:54
    Po zbokované pardubické střele skončil puk v ochranné síti za Dolejšovou svatyní, po čemž Rebelové zvládli lépe následné vhazování před brodskou bránou, ovšem opět si neporozuměli při zakládání útočné akce, když poslali puk jen na zakázané uvolnění.
     
    44:35
    Dlouhé obléhání brodské brány vyústilo v zakončení Řezníčka, jenž z těžké pozice v levém kruhu nastřelil jen připravené Dolejšovy betony, které vyrazily po ledě letící puk do rohu pásma.
     
    43:50
    Mladí Východočeši teď předvzali iniciativu do svých rukou a snaží se proklestit si cestičku přes brodskou obrannou hráz do Dolejšovy blízkosti zatím neúspěšně. Rebelové získali puk, ale znovu vyhpodili jen na icing.
     
    43:23
    Havlíčkobrodská defenzíva zachytila útok Pardubvic jako hustá síť, jenže rozehrávka teď mladým Rebelům pořádně zaskřípala, když nahozený kotouč doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    42:39
    Havlíčkův Brod má stále navrch a režíruje hru, přičemž drží puk na svých holích a po většinu času pobývá v blízkosti gólmana Langhamera, kde se ale zatím hosté úspěšně brání.
     
    41:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš rychle potrestalo hostující tým. Z pravého kruhu zkusil nejdříve štěstí se svou střelou Martin Hynek, jenž nastřelil Langhamerovy betony, po čemž Rebelové se ihned tlačili k dorážkám a DAVID KOZL.ÍK zblízka prostřelil betony pardubického gólmana! Asistence: Martin hynek, Radek Špringl.
     
    40:29
    Rebelové pokračují ve zbytku přesilovky, jíž si do závěrečného dějství přenesli z předchozí třetiny. Po jejich zaváhání v útočném pásmu se dostal do úniku Chmelař, jehož tvrdou ránu z mezikruží vyrazil gólman Dolejš hrudí do rohu pásma!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyzněla o něco příznivěji pro hosty z Pardubic, kteří umazali přesným zásahem Jana Schneidera část havlíčkobrodského náskoku. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba ve 14:40, vede Havlíčkův Brod nad Východočechy 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Dostatek času a prostoru měl k dispozici Kuchta v prostoru pravého kruhu a odtud také nebezpečně vypálil. Jeho střelu brankář Langhamer i přes hodně zakrytý výhled vyrazil betony do bezpečí.
     
    39:43
    Havlíčkův Brod zaujal pozice v útočném pásmu a tlačil se po vyražené střele k dorážkám z bezprostřední blízkosti, ale jeho důraz skončil neúspěchem, protože si útočníci pomohli před gólmanem Langhamrem hrou vysokou holí.
     
    39:21
    Bude se znovu vylučovat. Hlavní sudí poslal hosty do čtyř za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odpyká Fridrich (PCE).
     
    39:13
    Kozlík vybojoval puk a podél pravého mantinelu se protáhl do útočného pásma, kde se snažil rychlým pohybem na vrcholu kruhů zbavit clonícího obránce neúspěšně. Kotouč mu utekl z hole a hrát mohou hosté.
     
    38:14
    Kompletní už jsou také oslabení Rebelové, jejichž obránce Pavlas naskočil z trestné lavice na led a hned se může podílet na zakládání havlíčkobrodského útoku z obranného pásma.
     
    37:07
    Východočeši jsou kompletní a začíná jim zkrácená přesilovka pěti proti čtyřem. Při hře 4 na 4 nedokázal ani jeden z týmů využít více prostoru na ledové ploše k založení nebezpečnější akce.
     
    37:10
    Kozlík dlouho držel vybojovaný puk na své holi, když vyvezl kotouč ze středního pásma po obehrání protihráče až do útočného pásma za branku Langhamera, jenže zde ho tísnili hráči Pardubic a vyhnali brodského útočníka zpět do středu hřiště.
     
    36:14
    Postupující útočníky Pardubic zastavil na modré čáře Pavlas (HBR), ale neobešlo se to bez nedovoleného zákroku. Brodský obránce dostal 2 minuty za faul loktem.
     
    35:53
    hHavlíčkův Brod se nakonec probil přes zkonsolidovanou pardubickou obranu do přesilovkových pozic, jenže zde neudržel na dlouho puk a hosté ho vyhnali vyhozením zpět k brankáři Dolejšovi.
     
    35:26
    Východočeši dokázali po vhazování vyhodit kotouč až do pásma Rebelů, kteří po zisku kotouče nezaložili úspěšnou akci a jen vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    35:07
    Za napadaní vyfasoval od sudího dvouminutový trest Řezníček (PCE).
     
    34:50
    Na druhé straně kluziště se probil přes pardubickou přesilu k zakončení z vrcholu kruhů Špringl, který svou ranou po ledě prověřil pevnost připravených Langhamerových betonů.
     
    34:34
    Pardubice jsou při chuti a tlačí se neustále do zakončení. Naposledy hodně nebezpečně vypálil z mezikruží Poulíček, ale z dobré palebné pozice netrefil branku.
     
    33:54
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A pardubvice snižují na rozdíl jediného gólu. Po nahrávce Adama Chmelaře střílel bez přípravy v předbrankovém prostoru JAN SCHNEIDER a přesnou střelou po ledě nedal brankáři Dolejšovi šanci! Asistence: Adam Chmelař.
     
    33:48
    Havlíčkův Brod je v plném poštu a oslabení sehrál na jedničku podtrženou, když svého soka z Pardubic k ničemu vážnějšímu nepustil a ubránil se bez úhony.
     
    32:51
    Pardubicím se nedaří zaujmout na souvislejší časový úsek pozice kolem svatyně gólmana Dolejše, odkud je Rebelové vždy hodně rychle vyženou vyhozením. Teď drží brodská družina hru v útočném pásmu, kde nahozený puk ukryl před dojíždějícím Němcem gólman Langhamer puk v lapačce.
     
    41:48
    Meloun (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu proti zakončujícímu Zellingerovi z mezikruží, kterého podrazil. Střelu pardubického útočníka poté lapil gólman Dolejš v připravené náruči.
     
    31:31
    Pardubický útok úspěch nesklidil, když mu havlíčkobroská obrana vystavila ve svém pásmu brzy stopku. Uspět ale nedokázali ani Rebelové, jejichž nahozený puk ukryl ve svém brankovišti před dojíždějciími útočníky gólman Langhamer.
     
    30:22
    Nejdříve zkoušel štěstí ihned po vhazování Mejtský, jehož střelu gólman Dolejš vyrazil betonem a následně ji ukryl od lapačkou, poté zahrozil na druhé straně rozjetý Chlubna, jehož projektil prosvištěl kolem Langhamerovy branky a při své cestě možná ještě trochu olízl pardubickou tyčku!
     
    29:43
    V situaci 2 na 1 se ocitla dvojice Chmelař - Poulíček, přičemž druhý jmenovaný obdržel nahrávku mezi kruhy a střelou zápěstím po ledě nastřelil jen Dolejšovy připravené betony, které byly postavený na správném místě brankoviště včas.
     
    28:31
    Gólman Dolejš si připsal tři úspěšné zákroky. Nejdříve vychytal u bližší tyčky Zellingerovu střelu z pravého kruhu, poté si poradil s Voženílkovým pokusem z mezikruží a do třetice všeho dobrého ho nezaskočila ani střela od modré čáry, jíž vyrazil betony.
     
    27:50
    Do útoku se po odmlce tlačí také mladí Východočeši, kteří drží puk na svých holích a momentálně diktují tempo hry, přičemž zaměstnávají důkladně brodské zadní řady.
     
    26:30
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu a při rovnovážném počtu hráčů na ledové ploše se okamžitě dere s obrovskou vervou do útoku. Pardubická obrana má plné ruce práce, pořičemž gólman Langhamer pravidelně zasahuje proti nepříjemným projektilům. Štěstí zkoušel například Špringl, který těsně minul z legvého kruhu branku.
     
    25:30
    Obrovskou šanci teď hokejisté z východních Čech nevyužili ve svůj prospěch. Po závaru před brankou obdržel puk před brankoviště Voženílek, ale gólman Dolejš se bleskově přesunul ke své levé tyčce a kotouč betonem vyrazil do bezpečí!
     
    24:50
    Moravec zkusil štěstí střelou z bvrcholu kruhů, ale gólman Dolejš uprostřed svého brankoviště skvěle zasáhl, když puk ukryl v nastavené náruči.
     
    24:28
    Havlíčkovu Brodu se podařilo vyhodit puk ze svého pásma a teď drží aktivním napadáním Pardubice na uzdě, když je nepouští zpět do Dolejšovy blízkosti.
     
    24:04
    Chmelař nabral v útpočném pásmu rychlost a hnal se kolem havlíčkobrodských obránců před brankáře Dolejše, ale utekl mu puk na poslední chvíli a strážce brodské svatyně ho zalehl před svým brankovištěm.
     
    23:44
    Na trestnou lavici je vykázán Němec (HBR), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil nedovoleným bráněním.
     
    22:58
    Pardubice jsou v plném poštu a oslabení s jim podařilo sehrát znamenitě, když Rebely často držely daleko od své brány a nepouštěly je příliš k zakončení.
     
    22:30
    Po pardubickém vyhození se Rebelové nastěhovali zpět k Langhamerově brance, kde pálil z levého kruhu jen do výstroje maskovaného muže Kulhánek.
     
    21:50
    Nedjříve střílel od modré čáry Pavlas, jehož ránu zblokovala pardubické obrana v předbrankovém prostoru jen do rohu pásma a odtud dokázala vyhodit.
     
    21:30
    Východočechům se podařilo vyhodit kotouč brzy ze svého obranného pásma a daří se jim držet hru v blízkosti gólmana Dolejše, kde se zatím nevede Rebelům vůbec rozehrávka.
     
    20:58
    Rebelové založili rychlý útok, ze kterého vytěžili faul. Na trestnou lavici usedl za hákování Schneider (PCE).
     
    20:21
    Zahaluk se snažil z rohu pásma najít před brankou své spoluhráče, ale jeho první přihrávku havlíčkobrodská obrana zblokovala a ke druhému pokusu už se pardubický forvard přes důkladnou péči domácích vůbec nedostal, když mu utekl puk z hole a gólman Dolejš ho okamžitě před svým brankovištěm zalehl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce byli aktivnější domácí Rebelové, čemuž také odpovídá průběžný stav utkání. Havlíčkův Brod vede po trefách z holí Marka Němce a Radka Špringla. Před 2. třetinou, jež začne zhruba ve 13:51, prohrávají Pardubice v Kotlině 0:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Na druhé straně kluzitě zahrozil střelou od modré čáry Divecký, ale nepropálil skrumáž hráčů před sebou. Trefil jen výstroj havlíčkobrodského hráče, od kterého se puk odrazil do rohu pásma mimo Dolejšovu svatyni.
     
    18:48
    Se svou troškou do mlýna přispěchal také útočník Němec, jenž nabral rychlost a z pravého kruhu hledal volné místo u bližší tyčky, ale našel jen přípravené betony gólmana Langhamera, jenž přerušil hru.
     
    18:28
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu, přičemž má teď velmi svižné tempo. Oba soupeři se tlačí do zakončení, což s sebou přináší šance na obou stranách. Naposledy zkoušel štěstí z mezikruží střelou po ledě Kuchta, ale netrefil branku.
     
    17:03
    Zakončení na obou stranách kluziště. Nejdříve si poradil se Zellingerovou ranou z mezikruží brankář Dolejš, jenž ukryl puk v náruči. Poté zahrozil na druhé straně jeden z Rebelů, zřejmě Kozlík, který tečoval nahozený puk před brankou, ale gólman Langhamer zasáhl svým vystrčeným betonem. Hosté následně vyhodili na icing.
     
    16:26
    Havlíčkobrodští mladíci teď drželi svého soupeře pod tlakem a hosté vyhodili po zisku kotouče puk přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    15:51
    Havlíčkův Brod je kompletní a oslabení se mu povedlo, když se hosté neprobili do nebezpečnější šance. Pokračuje se ve hře s plným počtem hráčů na ledovém kolbišti.
     
    15:28
    Východočeši nakonec získali kotouč, ale vyhodili ho jen na zakázané uvolnění. Po buly se však ujali puku a založili rychlý útok, který skončil střelou z prostoru pravého kruhu, s níž si gólman Dolejš u bližščí tyčky poradil, když zakročil svou náručí, v níž ukryl puk.
     
    14:55
    Bojovníci z Kotliny drží hru v útočném pásmu, kde odvádí obrovský kus práce zejména střelec úvodní branky Němec, jenž s pukem na holi kličkuje kolem pardubických beků a v rohu pásma šetří čas.
     
    14:21
    Pardubice sice zvládly lépe vhazování, ale s pukem se musejí vracet až do středního pásma, odkud si budou hledat znovu cestu přes havlíčkobrodskou obranu do blízkosti gólmana Dolejše.
     
    14:17
    Mladí Východočeši udrželi po vhazování kotouč v přesilovkových pozicích, ale urputně bránící Rebelové dostali hru do rohu pásma, kde dlouhý a nerozhodný souboj přerušil až hvizd rozhodčího. Vhazovat se bude po pravé ruce gólmana Dolejše.
     
    13:51
    Pardubická územní převaha vyústila v havlíčkobrodské vyloučení. Na trestnou lavici míří Křesťan (HBR) za vražení zezadu.
     
    13:20
    Do levého kruhu obdržel nahrávku Moravec a pohotovou střelou bez přípravy důkladně prověřil pozornost gólmana Dolejše, jenž střelu po ledě likvidoval pomocí svých betonů, jimiž vyrazil puk do rohu brodského pásma.
     
    12:50
    Po krátké časové odmlce se dostaly do útočného postavení také Pardubice, jejichž útok ale zastavil na modré čáře hvizd hlavního sudího kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    12:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská útočná snaha s sebou nakonec přinesla zaslouženou odměnu v podobě druhé vstřelené branky. Martin Hynek s RADKEM ŠPRINGLEM vyvinuli na gólmana Langhamera obrovský tlak a jejich důraz u brankoviště slavil úspěch, když druhý jmenovaný zblízka propasíroval po ledě puk do sítě! Asistence: Martin Hynek.
     
    11:40
    Havlíčkobrodský soubor stále tahá za delší konec pomyslného provazu, když trpělivě a vehemetně buší do obranného bloku hostů z Pardubic. Naposledy se dostal k zakončení Šulák, jehož střelu zápěstím z vrcholu kruhů lapil připravený brankář Langhamer do náruče a přerušil hru.
     
    10:40
    Pardubice vyvezly puk z blízkosti svého gólmana Langhamera a Rebelům nevyšla rozehrávka, když pokus o dlouhý pas na najíždějícího útočníka skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    09:43
    Havlíčkův Brod je rázem na koni a nepolevuje ze svého útočného snažení, což činí pardubické obraně velké problémy. Brankář Langhamer musí být ve svém brankovišti pořád ve střehu, protože Rebelové se často dostávají do dobrých palebných pozic.
     
    08:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do těsného vedení. Kotouč putoval po ose Libor Šulák - Martin Jelínek - MAREK NĚMEC, přičemž posledně jmenovaný se nerozpakoval a z prostoru mezi kruhy, zřejmě i za pomoci teče pardubického beka, poslal kotouč podél Langhamerova těla do sítě! Asistence: Martin Jelínek, Libor Šulák.
     
    08:28
    Nejdříve nevyužili obrovskou šanci Rebelové, když proti jejich nahození vyjel daleko ze svého brankoviště gólman Langhamer a nedokázal zalehnout puk, z čehož mohli brodští útiočníci profitovat, ale netrefili odkrytou branku. Na druhé straně poté střílel z levého kruhu Schneider, ale nastřelil jen připravenou Dolejšovu lapačku.
     
    07:55
    Pardubice teď dkouho dobývaly havlíčkobrodský obranný blok, přičemž se dostali ven z útočného pásma a při pokusu o rychlý návrat zpět do Dolejšovy blízkosti se provinili postavením mimo hru.
     
    07:00
    Mladíci z města populárního perníku se nastěhovali do útočných pozic a protlačili se k zakončení, gólman Dolejš byl u bližší tyčky ale včas připravený a projektil z ostrého úhlu lapil do připravené náruče, čímž přerušil hru.
     
    06:31
    U obou branek ted bylo pořádně rušno. Nejdříve ostrá rána Špringla z vrcholu levého kruhu o kousek minula Langhamerovu svatyni, po čemž ujel do brejku Chvojka, ale tísněn vracejícím se obráncem nestihl z mezikruží zakončit. Nakonec ještě zahrozil brodský Kuchta, jehož projektil z prostoru mezi kruhy efektivně ukryl gólman Langhamer ve vymrštěné lapačce.
     
    05:51
    Havlíčkův Brod se nakonec přece jen usadil v přesilvokových pozicích, v nichž ale kombinoval jen chvilku. Hosté se totiž zmocnili kotouče a opět vyhodili.
     
    05:11
    Pardubice okamžitě vyhodily puk ze svého pásma a Rebelové při návratu zpět do útočných pozic nepřešli přes modrou čáru, když kotouč opustil ledovou plochu. Buly ve středním pásmu.
     
    04:41
    Rebelové se sice v útočném pásmu k zakončení neprobili, ale vynutili si faul. Na trestnou lavici usedl k dvouminutovému trestu za podražení Zellinger (PCE).
     
    04:12
    Střelou ze strany zkoušel štěstí Voženílek, ale z velkého úhlu a v tísni našel u bližší tyčky jen roztažené betony gólmana Dolejše, který vzápětí raději přerušil hru ukrytím puku v lapačce.
     
    03:52
    Hosté se usadili v útočném pásmu a protlačili se i k ohrožení brodské branky, když Poulíčkovu střelu z prostoru mezi kruhy ztlumil betonem brankář Dolejš betony a puk před dorážejícími protihráči ukryl pod svou lapačkou.
     
    03:01
    Havlíčkobrodský soubor sehrál oslabení hodně dobře, když svého soupeře prakticky k ničemu hodně nebezpečnějšímu vůbec nepustil. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    01:45
    Nahrávku do levého kruhu obdržel úplně volný Divecký a střelou bez přípravy o kousek minul pravou Dolejšovu tyčku. Havlíčkův Brod se následně zmocnil kotouče a dokázal se znovu osvobodit vyhozením až do Langhamerova hájemství.
     
    01:23
    Moravec pálil od modré čáry, ale gólman Dolejš měl dobrý vhýled a letící kotouč lapil ve svém brankovišti do nastavené náruče,. Následné vhazování zvládli lépe domácí a vyhodili puk až do pardubického pásma.
     
    01:01
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do soupeřova pásma, ale zde se provinil útočný faulem. Dvouminutový trest za faul kolenem dostává Chlubna (HBR).
     
    00:40
    Útočný výpad havlíčkobrodské družiny sice Východočeši odrazili, jenže po zisku kotouče si neporozuměli při přechodu do útočné fáze a vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    00:27
    Pardubice vystihly rozhrávku Rebelů a v těchto chvílích kombinují v blízkosti gólmana Dolejše, ale přes brodskou obranu se k jeho ohrožení zatím neprobily.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Novák) - Vala, Šulák "A", Pavlas, Kulhánek, Meloun, Novotný - Kuchta, Vosyka, Křesťan, Špringl, Chlubna, Hynek "C", Dundáček, Jelínek, Turek, Kozlík "A", Němec.

    HC Eaton Pardubice:
    Langhamer (M. Veselý) - Fridrich, Poulíček, Mládek, Havel, Chmelař "C", Chvojka, Divecký, Moravec, Zellinger, Pilný, Zahaluk, Schneider, Petira, Řezníček, Mejtský, Voženílek.

    Rozhodčí:
    Z. Paulík - M. Klouda, Ja. Novák.
     
    Dobrý den, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Eaton Pardubice v rámci 36. kola extraligy staršího dorostu. Pojďme se v krátkosti podívat na počínání obou dnešních soupeřů v uplynulém kole. Rebelové se představili v domácím prostředí, kde prohráli s Hradcem Králové 2:4. Pardubice pro změnu nestačily na České Budějovice, na jejichž ledě podlehly místnímu Mountfieldu 2:6. Utkání začíná v 13:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Němec (Jelínek, Šulák), 13. Špringl (Hynek), 42. Kozlík (Hynek, Špringl), 46. Kozlík (Kuchta) - 34. Schneider (Chmelař), 50. Chmelař (Řezníček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:
    bahis siteleri