Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 22.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:00
    Na trestnou lavici vykázal rozhodčí Šenkeříka (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil držením protihráče.
     
    47:01
    Ministr dojížděl puk v rohu brodského pásma a zezadu byl faulován Vošmikem (HBR), který vyfasoval 2 minuty za krosček.
     
    37:50
    Obrovský nápor vyvinuli Rebelové na svého soupeře, když se usaidli v útočném pásmu a ze všech možných pozic ostřelovali Pruskovu svatyni, přičemž olomoucký strážc e svatyně předvedl několik povedených zákroků a nepustil puk za svá záda. Po odpískání Kucharczyk (OLO) održel 2 minuty za sekání.
     
    29:57
    Obrovskou přípležitost nevyužili Rebelové k vyrovnání. Kolem gólmana Pruska svištěla jedna nepříjemná rána za druhou, přičemž se do zakončení v předbrankového prostoru tlačili snad všichni domácí hráči. Dlouhou tlačenici, jež je typická spíše pro amatérská klání na rybníce, nakonec vyhráli hosté, když gólman Prusek ukryl puk ve výstroji. Současně jsou vyloučeni za hrubost Kucharczyk (OLO) a knotek (HBR), který se do sebe pustili po odpískání.
     
    29:17
    Voj. Němec se po obdržení nahrávky prezentoval dokonalým zpracováním, když puk ve středním pásmu doslova přilepil na svou hůl a rychlou kličkou se snažil o prosmýknutí kolem Zbořila (OLO), který ho nedovoleně zastavil a dostal 2 minuty za podražení.
     
    24:37
    Po souboji v rohu olomouckého pásma putují současně na lavici hanby Mikel (OLO) za krosček a Voj. Němec (HBR) za nafilmovaný pád.
     
    22:17
    Při souboji u pravého mantinelu v olomouckém pásmu si vyšlápl na hráče Rebelů Domin (OLO), který vyfasoval dvouminutový trest za krosček.
     
    06:42
    Rebelové vyhodili po zisku puku na zakázané uvolnění a měli potom velké štěstí, když zpoza branky adresoval Bartoň přesný pas na hůl Nebálka, který z mezikruží nastřelil jen Suchanovy betony. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty za držení hole Soldán (HBR).
     
    00:28
    Na útočné modré čáře vybojoval puk Voj. Němec, který ho vypíchnul olomoucké obraně a tlačil se do předbrankového prostoru. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Tesařík (OLO) a dostal 2 minuty za držení protihráče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Endál, 39. Morava (Holec, Meidl), 60. Voj. Němec (Morava) - 8. Vyrůbalík (Ministr, Kucharczyk), 9. Černý (Polodna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, M. Hlinka, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Tomáš Horák, Petr Přikryl - Jiří Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1893
    bahis siteleri