Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 22.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je krutá rána pro Hanáky! Rebelové se nastěhovali při rychlém útoku do útočného pásma, kde Marian Morava našel svým přesným pasem hůl najíždějícího VOJTĚCHA NĚMCE, který při svém individuálním průniku obešel hned několik protihráčů a po ledě za pomoci nešťastné teče olomouckého hráče dopravil puk do Pruskovy svatyně! Asistence: Marian Morava.
     
    38:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Miroslav Holec při kombinaci v útočném pásmu našel z prostoru za brankou volného MARIANA MORAVU, který z pozice beka v neobvyklé pozici před soupeřovým gólmanem povedenou ranou nedal brankáři Pruskovi šanci! Asistence: Miroslav Holec, Václav Meidl.
     
    14:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovskou chybu při olomoucké rozehrávce poblíž gólmana Pruska využil LUKÁŠ ENDÁL, který po dokonalém námazu mezi kruhy zblízka propálil střelou zápěstím podél těle maskovaného muže v olomouckém brankovišti! Bez asistence.
     
    08:34
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Rebelové si vytvořili obrovský tlak a při mohutném závaru neprostrčili ze skrumáže před brankou puk za brankovu čáru. Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš je ztrestalo hned z brejku. Petr Polodna našel v přečíslení 2 na 1 před brankou osamoceného MICHALA ČERNÉHO, který zblízka přesnou ranou po ledě překonal ležícího gólmana Suchana! Asistence: Petr Polodna.
     
    07:13
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Kohouti svou hru v početní převaze bleskově využívají. Nahrávka Milana Ministra našla v předbrankovém prostoru MARTINA VYRŮBALÍKA, který se rychle zorientoval a přesnou ranou zápěstím z mezikruží skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Milan Ministr, Radim Kucharczyk.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Endál, 39. Morava (Holec, Meidl), 60. Voj. Němec (Morava) - 8. Vyrůbalík (Ministr, Kucharczyk), 9. Černý (Polodna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, M. Hlinka, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Tomáš Horák, Petr Přikryl - Jiří Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1893
    bahis siteleri