Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 22.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Hosté hrají power-play. olman Prusek zůstal na střídačce Olomouce a hosté hrají v šesti s prázdnou bránou.
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je krutá rána pro Hanáky! Rebelové se nastěhovali při rychlém útoku do útočného pásma, kde Marian Morava našel svým přesným pasem hůl najíždějícího VOJTĚCHA NĚMCE, který při svém individuálním průniku obešel hned několik protihráčů a po ledě za pomoci nešťastné teče olomouckého hráče dopravil puk do Pruskovy svatyně! Asistence: Marian Morava.
     
    51:00
    Na trestnou lavici vykázal rozhodčí Šenkeříka (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil držením protihráče.
     
    48:29
    Po vyražené Komově ráně od modré čáry se chopil puku Voj. Němec, který vysunul do úniku Endála, jenž se svým bekhendovým blafákem ztroskotal na Pruskovu betonu. Byl však faulován a Rebelové jedou nájezd!
     
    47:01
    Ministr dojížděl puk v rohu brodského pásma a zezadu byl faulován Vošmikem (HBR), který vyfasoval 2 minuty za krosček.
     
    43:03
    Zábranský obdržel puk do prostoru mezi kruhy, jenže z dobré palebné pozice nevyzrál na betony připraveného gólmana Pruska. Následně ještě zkoušel štěstí Pavlík, jenže na vrcholu kruhů napálil odražený puk mimo olomouckou svatyni!
     
    38:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Miroslav Holec při kombinaci v útočném pásmu našel z prostoru za brankou volného MARIANA MORAVU, který z pozice beka v neobvyklé pozici před soupeřovým gólmanem povedenou ranou nedal brankáři Pruskovi šanci! Asistence: Miroslav Holec, Václav Meidl.
     
    38:30
    Obrovský nápor si vynutili Rebelové a pálili opět ze všech možných koutů pásma, jenže nevyzráli na gólmana Pruska. Na druhé straně po chybě při rozehrávce pálil po Zbořilově nahrávce zpoza brány Černý, ale napálil jen betony ležícího brankáře Suchana!
     
    37:50
    Obrovský nápor vyvinuli Rebelové na svého soupeře, když se usaidli v útočném pásmu a ze všech možných pozic ostřelovali Pruskovu svatyni, přičemž olomoucký strážc e svatyně předvedl několik povedených zákroků a nepustil puk za svá záda. Po odpískání Kucharczyk (OLO) održel 2 minuty za sekání.
     
    29:57
    Obrovskou přípležitost nevyužili Rebelové k vyrovnání. Kolem gólmana Pruska svištěla jedna nepříjemná rána za druhou, přičemž se do zakončení v předbrankového prostoru tlačili snad všichni domácí hráči. Dlouhou tlačenici, jež je typická spíše pro amatérská klání na rybníce, nakonec vyhráli hosté, když gólman Prusek ukryl puk ve výstroji. Současně jsou vyloučeni za hrubost Kucharczyk (OLO) a knotek (HBR), který se do sebe pustili po odpískání.
     
    29:17
    Voj. Němec se po obdržení nahrávky prezentoval dokonalým zpracováním, když puk ve středním pásmu doslova přilepil na svou hůl a rychlou kličkou se snažil o prosmýknutí kolem Zbořila (OLO), který ho nedovoleně zastavil a dostal 2 minuty za podražení.
     
    24:37
    Po souboji v rohu olomouckého pásma putují současně na lavici hanby Mikel (OLO) za krosček a Voj. Němec (HBR) za nafilmovaný pád.
     
    23:40
    Brankář Prusek v těžkém okamžiku podržel svůj tým. Od modré čáře nepřesně vypálil Pavlík, na což se puk odrazil od zadního mantinelu na hůl u tyčky řčíhajícího Knotka, který bez přípravy napálil betony zkušeného brankáře. Následně neuspěl ani prvně jmenovaný z brodského tábora, jehož střela z vrcholu kruhů skončila v nastavené náruči!
     
    22:17
    Při souboji u pravého mantinelu v olomouckém pásmu si vyšlápl na hráče Rebelů Domin (OLO), který vyfasoval dvouminutový trest za krosček.
     
    21:15
    Havlíčkův Brod stále držel hru v útočném pásmu a postupnou kombinací se snažil překonat pevnou olomouckou obranu neúspěšně, když Kohouti vyvezli puk do středu hřiště. Zde se ho ale ujal Holec, nabral rychlost a v samostatném úniku se svou střelou zblízka ztroskotal na připravených betonech gólmana Pruska!
     
    14:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovskou chybu při olomoucké rozehrávce poblíž gólmana Pruska využil LUKÁŠ ENDÁL, který po dokonalém námazu mezi kruhy zblízka propálil střelou zápěstím podél těle maskovaného muže v olomouckém brankovišti! Bez asistence.
     
    12:32
    Havlíčkobrodská družina odrazila olomoucký útok a založila rychlý protiútok, na jehož konci měl v situaci 2 na 1 Voj. Němec po pravé ruce ještě volného V. Meidla, ale rozhodl se pro individuální zakončení a zblízka minul pravou Pruskovu tyčku!
     
    08:34
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Rebelové si vytvořili obrovský tlak a při mohutném závaru neprostrčili ze skrumáže před brankou puk za brankovu čáru. Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš je ztrestalo hned z brejku. Petr Polodna našel v přečíslení 2 na 1 před brankou osamoceného MICHALA ČERNÉHO, který zblízka přesnou ranou po ledě překonal ležícího gólmana Suchana! Asistence: Petr Polodna.
     
    07:13
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A Kohouti svou hru v početní převaze bleskově využívají. Nahrávka Milana Ministra našla v předbrankovém prostoru MARTINA VYRŮBALÍKA, který se rychle zorientoval a přesnou ranou zápěstím z mezikruží skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Milan Ministr, Radim Kucharczyk.
     
    06:42
    Rebelové vyhodili po zisku puku na zakázané uvolnění a měli potom velké štěstí, když zpoza branky adresoval Bartoň přesný pas na hůl Nebálka, který z mezikruží nastřelil jen Suchanovy betony. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty za držení hole Soldán (HBR).
     
    01:55
    V samostatném úniku se ocitl V. Meidl, který zblízka vypálil, jenže gólman Prusek se předem nepohnul a lapil letící puk do nastavené náruče, po čemž přerušil hru!
     
    00:28
    Na útočné modré čáře vybojoval puk Voj. Němec, který ho vypíchnul olomoucké obraně a tlačil se do předbrankového prostoru. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Tesařík (OLO) a dostal 2 minuty za držení protihráče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Endál, 39. Morava (Holec, Meidl), 60. Voj. Němec (Morava) - 8. Vyrůbalík (Ministr, Kucharczyk), 9. Černý (Polodna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, M. Hlinka, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Tomáš Horák, Petr Přikryl - Jiří Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1893
    bahis siteleri