Kladno – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 2:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 0:6 (kon.) | Opava – Chomutov 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 7:4 (kon.)
Znojmo – Třinec 5:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (po pr.) | Havířov – Pardubice 3:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 24.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí v domácím prostředí Kotliny nad brněnskou Kometou 5:3 a připisuje si cenné tři body do extraligové skupiny C. Rebelové se prezentovali výborným kolektivním výkonem, ale přesto musíme vyzdvihnout jeho dva hráče. Martina Hadravu, který vstřelil dvě branky a připsal si jednu asistenci, s gólmanem Jiřím Zvolánkem, který předvedl spolehlivý výkon a povedenými zákroky podržel v těžkých okamžicích svůj tým. Teď ještě sledujeme havlíčkobrodskou oslavu vítězství, při níž si kapitán Radek Novotný sundal helmu a poslal ji mezi své spoluhráče ve středním pásmu, kteří popadali kolektivně na led. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (20:04:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Rebelové opět sevřeli svého soupeře pod tlak a vytvořili kolem brankáře Strmeně obrovský zmatek, jehož využil VLADIMÍR SZILVA, který mezi kruhy plácl do puku a ten skončil v brněnské síti! Asistence: Martin Hadrava.
     
    58:52
    Rebelové stále drželi hru v útočném pásmu a od Wasserbauera si na modré čáře hlasitým pokřikem vynutil přihrávku J. milfait, který si počkal na pád protihráče a trefil potom jen nastrčenou hůl.
     
    58:04
    Havlíčkův Brod vyvinul na svého soupeře z Moravy enormní nápor a znovu se snažil uspět se svým důrazem v předbrankovém prostoru, jenže z nepřehledné skrumáže nedotlačil puk za Strmeňova záda.
     
    57:50
    Brno ustálo ošemetnou situaci a ustálo nepříjemné oslabení bez úhony, při němž Rebely k ničemu zajímavějšímu poblíž gólmana Strmeně nepustilo. Teď vyhodilo na zakázané uvolnění a pustilo na led čerstvé síly.
     
    57:17
    Stále sledujeme trápení havlíčkobrodského souboru, který si pořád neví rady s propracovanou brněnskou defenzívou. Havlíčkovu Brodu se nedá upřít snaha, jenže to je tak vše.
     
    56:38
    Rebelové sice drží puk ve své moci a pokoušejí se projít do přesilovkového postavení, jenže dobře bruslící a aktivní obrana Komety jim nedopřává vůbec žádný prostor.
     
    55:42
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Jankovičovi (KOM) za držení prothráče. Brněnský hráč výrazně zkomplikoval touto cestou svému týmu cestu za vyrováním.
     
    54:55
    Kometa se vehementně a nedočkavě hnala do útočného pásma za vyrovnáním a málem za to krutě pykala, když zapomněla na zadní vrátka a po přesné nahrávce zakončoval z bezprostřední blízkosti Szilva, který netrefil zblízka Strmeňovu branku, když se ocitl až příliš blízko brněnského brankáře.
     
    53:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Záverečné drama nás zřejmě v Kotlině nemine. Po přiťuknutí Jakuba Fúzika napřáhl na modré čáře Lukáš Hnilička, jehož ránu ještě tečoval v předbrankovém prostoru ŠTĚPÁN KOUKAL a usměrnil puk přesně, mimo dosah gólmana Zvolánka, který měl zakrytý výhled! Asistence: Lukáš Hniulička, Jakub Fúzik.
     
    53:11
    Kometa se seskupila v přesilovkových pozicích kolem gólmana Zvolánka a snažila se zakončit, jenže Rebelové jí nedopřáli ani centimetr ledu zadarmo a po zblokované střele znovu vyhodili.
     
    52:34
    Havlíčkův Brod chvilku po prohraném vhazování ve svém obranném poli přečetl brněnské úmysly a po zisku kotouče se okamžitě osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    52:19
    Kozlík (HBR) to přehnal v útočném pásmu s agresivitou a vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    51:55
    Kulhánek napřáhl ke střele mezi modrou čárou a vrcholem pravého kruhu, jenže jeho projektil si cestu mezi tři tyče Strmeňovy branky nenašel a orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    51:20
    Brno si neporozumělo po zisku kotouče při přechodu do útočného fáze a vyhodilo puk jen na zakázané uvolnění, jímž zadarmo darovalo Rebelům buly ve svém pásmu.
     
    50:45
    Ondráček nabral rychlost v útočném pásmu a se svou ranou mu nechybělo mnoho, aby překonal gólmana Strmeně, který vyrazil puk do horní poloviny branky a puk se nebezpečně potuloval kolem jeho horní tyčky. Nakonec ale pro Moravany vše dobře dopadlo.
     
    49:55
    Hra se nám hodně vyrovnala a již nesledujeme takovou územní převahu Brna, jako tomu bylo v úvodu závěrečného dějství. Naopak, Rebelové mají teď navrch.
     
    48:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je důležitý moment pro havlíčkobrodské Rebely. Václav Pecen vyusunul svou nahrávkou do úniku MARTINA HADRAVU, který nabral rychlost a v útočném pásmu střelou z mírného úhlu na pravé straně vyzrál na gólmana Strmeně, který klečel u své levé tyčky! Asistence: Václav Pecen, Jan Wasserbauer.
     
    47:55
    Rebelové odrazili brněnský útok jako hustá síť a okamžitě se vydali v hojném počtu k založení rychlého protiútoku, jímž se dostali do útočného pásma.
     
    46:30
    Kometa sevřela havlíčkobrodský soubor znovu do pevného objetí snaží se trpělivou kombinací vyšachovat obranu Rebelů, čímž by měla mnohem snadnější úkol v podobě překonání gólmana Zvolánka, jenže zatím její počínání nedopadlo na úspěšnou půdu.
     
    45:55
    Také brankář Strmeň musel po krátké pauze předvést v brněnském brankovišti své schopnosti, když zneškodnil Wasserbauerovu nepříjemnou ránu zápěstím z úhlu na pravé straně.
     
    45:28
    Havlíčkobrodská družina se opět naplno opřela o svého bgrankářže Zvolánka, který nejdříve skvěle vychytal zblízka zakončujícího Popolanského, který nastřelil jeho betony, a potom zneškodnil i Zemánkův pokus, který schoval v náruči.
     
    44:43
    brno naskočilo do závěrečného dějství přece jen s větší agrasivitou a útočnou chutí. Brankář Zvolánek měl ale zatím minimum práce, když se Moravané probíjejí k jeho ohrožení sporadicky.
     
    43:55
    Kometa čelila dalšímu útočku za havlíčkobrodské dílny, ale přečetla úmysl Rebelů a po zisku kotouče se nastěhovala do zZolánkovy blízkosti, v tomto prostoru ji však nechali domácí kombinovat jen chvilku a znovu ji připravili o puk černé gumy.
     
    42:55
    Juráň po vyhraném vhazování v útočném pásmu nebezpečně zahrozil, když trefil Zvolánkovy betony, jenže potom zatopil svým spoluhráčům když ve středním pásmu přišel o puk a gólman Strmeň musel před brodskými dravci ukrývat puk pod lapačkou.
     
    41:34
    Útočná akce Rebelů měla znovu jepičí život a opět sledujeme ofenzivní snažené Moravanů, kteří drží Havlíčkův Brod pod pevným zámkem, jenže zatím se njim nepovedlo zakončit.
     
    40:53
    Po neúspěšné útočné snaze Rebelů se podívali do ofenzívy také hosté z Brna a připsali si na konto nebezpečný střelecký poklus, když se na modré čáře bez přípravy opřel do puku Hnilička a nastřelil Zvolánkovy betony.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyzněla lépe pro brněnskou Kometu, které se podařilo umazat dvoubrankový náskok a srovnat se svým soupeřem krok, když se zapsali do střelecké listiny Branilav Jankovič a Roman sJurák. Jenže hosté totálně propadli při signalitované výhodě a dopravili puk do vlastní branky. Šťastným střelcem se nakonec stal z brodských řad David kozlík. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 19:33, vede Havlíčkův Brod nad Moravany 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Kolem brankáře Zvolánka teď bylo pořádně dusno, když se hosté tlačili ze všech možných koutů pásma k nebezpečnému zakončení, což ještě podporovali velkým důrazem v předbrankovém prostoru. Rebelové ovšem dokázali vyhodit. Poté ještě střílel z levého kruhu Dufek, jenže gólman Zvolánek vytáhl jeho ránu do ochranné sítě.
     
    38:45
    Po několika zblokovaných ranách se probil k nebezpečné ráně z bezprostřední blízkosti Jankovič, ale ztroskotal na Zvolánkových betonech. Hosté zůstavají v útočném pásmu u puku.
     
    38:13
    Kometa se nastěhovala po několika brodských vyhozeních do útočného postavení, ze kterého teď hodně nebezpečně doráží na gólmana Zvolánka.
     
    37:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné! Hosté při signalizované výhodě vyloučeného Pecna (HBR) za nedovolené bránění dopravili puk do vlastní branky, když totálně pokazili svou rozehrávku. Gól je nakonec připsán DAVIDU KOZLÍKOVI! Bez asistence.
     
    35:26
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří tahali za delší konec pomyslného provazu a neustále bušili do brněnské defenzívy. V útočném pásmu putoval puk po ose Tomáš Popolanský - Branislav Jankovič - ROMAN JURÁK, přičemž posledně jmenovaný využil rozhozené brodské defenzívy a po sjetí do předbrankového prostoru zblízka usměrnil nahrávku z rohu pásma za záda bezmocného gólmana Zvolánka! Asistence: Branislav jankoviš, Tomáš Popolanský.
     
    34:28
    Bojovníci z Kotliny mají na své straně stále obrovský tlak a Kometa se stále nemůže vymanit z hodně pevného objetí. Od modré čáry nejdříve nebezpečně pálil do Strměnových betonů Pecen a se svou troškou do mlýna přispěchal takjé J. Milfait, jenž sám v mírném úhlu na levé straně pohotovou ranou ztroskotal na vystrčeném betonu brněnsného muže s maskou!
     
    33:39
    Stále sledujeme vehementní nápor Rebelů, kteří trpělivě buší do brněnského obranného bloku, který zatím pracuje poblíž gólmana Strměně hodně spolehlivě.
     
    32:50
    Havlíčkovu Brodu se daří pronikat do přesilovkového postavení a kombinovat ve Strmeňově blízkosti, jenže pravidelně přichází o kotouče a Kometa je ihned odpaluje do bezpečí.
     
    31:43
    Rittich (KOM) obdržel 2 minuty az zdržování hry.
     
    31:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    A Brno se dostává zaslouženě na dostřel havlíčkobrodské družiny. Petr Štindl místo očekávané střely adresoval od modré čáry přesný pas do pravého kruhu BRANISLAVU JANKOVIČOVI, jehož rána bez přípravy propálila u bližší tyčky Zvolánkovy betony! Asistence: Petr Štindl.
     
    31:15
    Juráň pálil z bezprostřední blízkosti a o kousek minul svou střelou po ledě vzdálenější tyčku Zvolánkovy svatyně. Brno však zůstává u puku a pkračuje v tlaku.
     
    30:10
    Kometa nepolevuje ve svém urputném a trpělivém snažení. Stále se snaží proklouznout do Zvolánkovy blízkosti a zaměstnat brodského gólmana nebezpečným projektilem, jenže zatím naráží na brodskou defenzívu.
     
    29:28
    Jurák se chopil puku při novém útoku Komety, jíž rebelové vyhnali aktivní obranou ze svého obranného pole, a z velké rychlosti pálil na levé straně do připravené Zvolánkovy vástroje, jež číhala u bližší tyčky.
     
    28:48
    Opět se dostal do akce Jankovič, který při brněnském tlaku pálil z bezprostřední blízkosti, jenže gólman Zvolánek se před ním roztáhl ve svém brankovišti a uzavřel mu betony pozemní palebný prostor. Kometa stále drží útočné pásmo.
     
    28:08
    Jankovič klepl do nahozeného puku poblíž brodské branky a vysoký oblouček, který vypadal hodně nepříjemně, musel chytat do své lapačky připravený brankář Zvolánek, který přerušil hru.
     
    27:50
    Hra se nám rychle přelévala ze strany na stranu a svým vzezřením nápadně připomínala přesýpací hodiny. Více ze hry měla havlíčkobrodská družina, jejíž útočné snažení přerušuje nedovolený zákrok. Na lavici hanby je vykázán Zdražil (HBR) na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod dokázal otupit útočnou snahu Motravanů, jež s sebou přinášela stále větší hrozbu pro brankáře Zvolánka, jenž měl spoustu práce. Nyní bojovníci z Kotliny usilovně buší do brněnského obranného valu na modré čáře.
     
    25:55
    Hosté opět důkladně provětrali havlíčkobrodskou obranu, za níž opět musel zaskakovat zatím bezchybný gólman Zvolánek, který likvidoval několik nebezpečných projektilů z brněnských holí. Kometa má na své straně stále značný tlak.
     
    24:48
    Další dvě skvělé zákroky brodského muže s maskou. Nejdříve vyrazil ostrou ránu Dlapy od modré čáry a následně fantasticky zmařil Jurákovu ránu z bezprostřední blízkosti, který střílel bez přípravy po přiťukunutí zpoza branky a nastřelil Zvolánkovu vyrážečku. Rebelové vyhodili.
     
    23:43
    Havlíčkův Brod se dokázal dvakrát v krátkém časovém sledu zmocnit puku ve svém obranném pásmu a po zmařeném útoku Komety se bez rozpaků osvobodit dlouhými vyhozeními.
     
    22:50
    Výtečným zákrokem zabránil jisté pohromě gólman Zvolánek, který se po vyražené střele od modré čáry rychle přesunul ve svém brankovišti a vyrazil nepříjemnou dorážku zblízka, o níž se postaral útočník Komety. Zřejmě to byl Fúzik!
     
    22:36
    Plný počet hráčů na ledové ploše nám dlouho nevydržel, prootže za katr vykázal sudí Šímu (HBR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    21:30
    Jurák nejdříve zahrozil z prosotoru od modré čáry a o kousek minul levou tyčku brodské branky. Poté ještě střílel z pravého kruhu, jenže vylámal si zuby na u bližší tyčky připravených betonech brankáře Zvolánka.
     
    20:39
    Ostrou ránu z vrcholu kruhů měl na svědomí Štindl a trefil uprostřed brankoviště připraveného gólmana Zvolánka, kterého zřejmě zasáhl puk do nechráněného místa. Otřesený brankář Rebelů by ale měl být už v pořádku a pokračovat v duelu.
     
    20:08
    Brno pokračuje ve své přesilovce 4 na 3, jíž si do prostřední části přeneslo z úvodního dějství dnešního zápasu. Teď kombinuje v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro havlíčkobrodské barvy, které se ujaly po trefách z holí Jana Milfaita a Martina Hadravy dvoubrankové vedení. Také Brno si vytvořilo slibné šance, jenže v cestě mu stál zatím spolehlivě chytající gólman Zvolánek a trochu nervóznější koncovka. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:48, vede Havlíčkův Brod nad Kometou 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Kometa si vynutila po vyhraném vhazování značnou územní převahu, jíž korunovala hned dvěma nebezpečnými projektily, které vyslala na brodskou branku. Nejdříve pálil z vrcholu kruhů do tyčky Hnilička, po čemž neuspěl ze stejného prosotru ani Dlapa, jenž poslal puk do zvolánkových betonů. Po odpískání usedá na lavici hanby za nedovolené bránění Jankovič (KOM).
     
    19:21
    Tak to je nepříjemná situace pro havlíčkobrodské barvy. Za zdržování hry vyfasoval dvouminutový trest Kulhánek (HBR) a Rebelové se budou bránit ve třech.
     
    19:05
    Na lavici hanby usedá ke dvěma minutám za podražení Pecen (HBR).
     
    18:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svou hubený náskok a opět jim k tomu hodně pomohl důraz před brankou. Nejdříve ostrou ránu Ondřeje Šímy vyrazil gólman Strmeň betony a poradil si i s následnou dorážkou z pravé strany, jíž měl na svědomí Filip Ondráček. Puk se však vrátil před branku a MARTIN HADRAVA se zde rychle zorientoval, po čemž zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    17:41
    Hra se náím přelévá ze strany na stranu, přičemž oba gólmani se ve svých brankách stali spíše nezúčastněnými diváky. O něco více ze hry mají domácí Rebelové, kterým se nedaří překonat hradbu Komety na obranné modré čáře.
     
    16:30
    Hosté z moravské metrpoole se usadili v útočných pozicích, v nichž si hledají skulinku v obranném bloku Rebelů, který zatím kolem Zvolánkovy svatyně operuje spolehlivě. Dobře pokrývá brněnské střelce a nedává jim prostor k zakončení.
     
    15:41
    Havlíčkův Brod si vynutil chvilkovou územní převahu, ovšem výraznější příležitost si z ní vypracovat nedokázal. Brno získalo puk a nadechlo se k rychlému protiútoku, jenže na útočné modré čáře ho zastavilo postavení mimo hru.
     
    14:45
    Na opačné straně ledového ringu ujel po pravém křídle J. Milfait a ostrou střelou nechal vyniknout u bližší tyčky připravenou Strmeňovu náruč, po čemž přerušil brněnský střážce svatyně hru.
     
    14:00
    Ihned po vhazování se dostal opět do akce brankář Zvolánek, který nepříjemnou ránu zápěstím dobře viděl a rychle letící puk schoval v nastavené náruči, po čemž přerušil hru.
     
    13:54
    Kometa je již v plném počtu a okamžitě začala pošilhávat po brankáři Zvolánkovi, který si brzy musel připsat další úspěšný zákrok. Z vrcholu levého kruhu mířil k tyčce Horehleď, jenže brodský muž s maskou lapil jeho ránu do nastavené lapačky, jíž měl nad betonem.
     
    13:07
    Hostům z jižní Moravy se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodit puk až do Zvolánkovy blízkosti. Rebelům se nedaří sevřít svého soupeře pod mohutnější tlak a nebezpečněji zakončit.
     
    12:00
    Po ostré ráně Novotného od modré čáry, jíž gólman Strmeň neudržel ve své náruči, dorážel zblízka Hadrava, jenže netrefil z dobré pozice branku.
     
    11:52
    Zdražil pálil po kombinaci v útočném pásmu z pravého kruhu, jenže nepropálil hradbu těl před brněnskou brankou. Rebelové ale zůstavají u puku a ve Strmeňově blízkosti.
     
    11:24
    Bojovníci z Kotliny založili útok a postupnými krůčky se probili do útočného pásma, kde se provinil nedovoleným zákokem Štindl (KOM), který dostal 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    10:40
    Kometa založila rychlý útok a přesnou nahrávku obdržel na levou stranu volný Horehleď, jenž měl dostatek času a prostoru k zakončení. Jeho ostrou ránu z kruhu zápěstím gólman Zvolánek zneškodnil u bližší tyčky, když letící puk schoval v náruči.
     
    09:54
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu na ledové ploše a sluší se dodat, že oslabení sehrál na jedničku, když Moravany prakticky k ničemu vážnějšímu ve Zvolánkově blízkosti nepustil.
     
    09:23
    Kometě se nedaří vyvinout na brodského muže s maskou výraznější nápor a když už se nastěhují do útočného pásma, brankář Zvolánek jejich projektily zneškodňuje a Rebelové se ihned osvobozují dlouhými vyhozeními.
     
    08:37
    Rebelům se podařilo po vyhraném vhazování vyhodit puk do uctivé vzdálenosti od své branky a zdržet ve Strmeňově hájemství napadáním rozehrávky hru.
     
    08:06
    Od modré čáry po několika přesných nahrávkách, v jejichž rámci si hosté vyměnili puk, zahrozil od modré čáry tvrdou ranou Jankovič, jehož projektil lapil brankář Zvolánek do připravené náruče.
     
    07:54
    Dvouminutový trest za sekání obdržel Kulhánek (HBR).
     
    07:29
    Na druhé straně ledové plochy se pokoušel při rychlé kombianci Komety vyrovnat Hnilička, který si vybruslil z rostoru za brankou a tvrdou ranou z pravého kruhu nechal vyniknout u bližší tyčky postaveného gólmana Zvolánka, jenžukryl puk v nastavené náruči.
     
    06:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod se nakonec chopil vedení, když nejdříve JAN MILFAIT nastřelil z mezikruží Strmeňovy betony a stejnou část výstroje trefil i vzápětí dorážející Vojtěch Varga. Rebelové ale udrželi postavení v útočném pámu a vytvořili před brněnskou brankou obrovský závar, v němž se rychle zorientoval právě prvně jmenovaný útočník domácích a prostřelil zblízka gólmana Strmeně! Asistence: Václav Pecen.
     
    05:51
    V závěru hry v početní převaze se Rebelové přece jen nastěhovali do útočného pásma a ránu Ambrože z vrcholu levého kruhu musel likdividovat brankář Strmeň svými betony.
     
    05:19
    Kometa stále drží aktivním bráněním a neustávajícím napadáním brodské rozehrávky svého soupeře z Vysočiny daleko od gólmana Strmeně.
     
    04:42
    Hostům se pdoařilo rychle vyhodit puk do bezpečí a Rebelům se nedaří přesunout hru do Strmeňovy blízkosti, odkud by mohli nebezpečněji zahrozit.
     
    03:51
    Havlíčkův Brod měl k dispozici dlouhou výhodu, v níž pálil od modré čáry do Strmeňovy připravené náruče u tyčky Ambrož. Po odpískání dostal 2 minuty za podražení Horehleď (KOM).
     
    02:52
    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a dvakrát nebezpečně zahrozili. První střelecký pokus z hole J. Milfaita z mezikruží prověřil pevnost Strmeňových betonů, po čemž následná rána z levého kruhu přeletěla horní tyčku brněnské svatyně.
     
    02:02
    Brno vyhrálo vhazování v útočném pásmu a ihned z kruhu zahrozilo, když ze skrumáže vyletěl puk jen k připravenému brankáři Zvolánkovi, který puk raději přikryl před dojíždějícími útočníky pod lapačkou a přerušil hru.
     
    01:15
    Kometa se po zisku kotouče ve středním pásmu rychle hrnula do útočných pozic, jenže její bleskový postup zastavil hvizd rozhodčího kvůli postavení mimo hru.
     
    00:55
    J. Milfait se probil ke střele z pravého kruhu a ostrou ranou nechal vyniknout lapačku gólmana Strmeně, který touto částí výstroje zaúřadoval u bližší tyčky.
     
    00:20
    Novotný se chopil puku za brodskou brankou, jíž dnes hájí Jiří Zvolánek, a hledal dlouhým pasem napříč ledovým kluziště J. Milfaita, jenže ten byl dobře pokryt protihráči a k puku se nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Již i Moravané brázdí plochu ledového kolbiště a chystají se na úvodní vhazování.
     
    Do Kotliny přijela podpořit brněnské mladíky také čtyřčlenná skupinka fanoušků, kteří ale zatím čekají na hráče své oblíbené Komety marně. Na ledové ploše jsou pouze Rebelové.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Pecen, Šulák, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný "C" - Wasserbauer, Varga "A", Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait "A", O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

    HC Kometa Brno:
    Strmeň (Vodička) - Štindl, Dufek, Koukal, Dlapa "C", Dittrich, Bilčík, Jaroch - Fúzik, Hnilička, Juráň, Jurák, Horehleď, Zemánek, Pospíšil, Jankovič, Popolanský, Stehlík.

    Rozhodčí:
    Jaromír Vampola - Václav Guth, David Rittich.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. J. MIlfait (Pecen), 19. Hadrava (Šíma), 38. Kozlík, 49. Hadrava (Pecen, Wasserbauer), 60. Szilva (Hadrava) - 32. Jankovič (Štindl), 36. Jurák (Jankovič, Popolanský), 54. Koukal (Hnilička, Fúzik)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Krch (Zvolánek) - Pecen, Šulák, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait (A), O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    HC Kometa Brno: Strmeň (Vodička) - Štindl, Dufek, Koukal, Dlapa (C), Dittrich, Bilčík, Jaroch - Fúzik, Hnilička, Juráň, Jurák, Horehleď, Zemánek, Pospíšil, Jankovič, Popolanský, Stehlík.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Václav Guth, David Rittich.
    bahis siteleri