Kladno – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 2:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 0:6 (kon.) | Opava – Chomutov 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 7:4 (kon.)
Znojmo – Třinec 5:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (po pr.) | Havířov – Pardubice 3:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 24.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Rebelové opět sevřeli svého soupeře pod tlak a vytvořili kolem brankáře Strmeně obrovský zmatek, jehož využil VLADIMÍR SZILVA, který mezi kruhy plácl do puku a ten skončil v brněnské síti! Asistence: Martin Hadrava.
     
    55:42
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Jankovičovi (KOM) za držení prothráče. Brněnský hráč výrazně zkomplikoval touto cestou svému týmu cestu za vyrováním.
     
    53:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Záverečné drama nás zřejmě v Kotlině nemine. Po přiťuknutí Jakuba Fúzika napřáhl na modré čáře Lukáš Hnilička, jehož ránu ještě tečoval v předbrankovém prostoru ŠTĚPÁN KOUKAL a usměrnil puk přesně, mimo dosah gólmana Zvolánka, který měl zakrytý výhled! Asistence: Lukáš Hniulička, Jakub Fúzik.
     
    52:19
    Kozlík (HBR) to přehnal v útočném pásmu s agresivitou a vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    48:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je důležitý moment pro havlíčkobrodské Rebely. Václav Pecen vyusunul svou nahrávkou do úniku MARTINA HADRAVU, který nabral rychlost a v útočném pásmu střelou z mírného úhlu na pravé straně vyzrál na gólmana Strmeně, který klečel u své levé tyčky! Asistence: Václav Pecen, Jan Wasserbauer.
     
    37:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné! Hosté při signalizované výhodě vyloučeného Pecna (HBR) za nedovolené bránění dopravili puk do vlastní branky, když totálně pokazili svou rozehrávku. Gól je nakonec připsán DAVIDU KOZLÍKOVI! Bez asistence.
     
    35:26
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří tahali za delší konec pomyslného provazu a neustále bušili do brněnské defenzívy. V útočném pásmu putoval puk po ose Tomáš Popolanský - Branislav Jankovič - ROMAN JURÁK, přičemž posledně jmenovaný využil rozhozené brodské defenzívy a po sjetí do předbrankového prostoru zblízka usměrnil nahrávku z rohu pásma za záda bezmocného gólmana Zvolánka! Asistence: Branislav jankoviš, Tomáš Popolanský.
     
    34:28
    Bojovníci z Kotliny mají na své straně stále obrovský tlak a Kometa se stále nemůže vymanit z hodně pevného objetí. Od modré čáry nejdříve nebezpečně pálil do Strměnových betonů Pecen a se svou troškou do mlýna přispěchal takjé J. Milfait, jenž sám v mírném úhlu na levé straně pohotovou ranou ztroskotal na vystrčeném betonu brněnsného muže s maskou!
     
    31:43
    Rittich (KOM) obdržel 2 minuty az zdržování hry.
     
    31:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    A Brno se dostává zaslouženě na dostřel havlíčkobrodské družiny. Petr Štindl místo očekávané střely adresoval od modré čáry přesný pas do pravého kruhu BRANISLAVU JANKOVIČOVI, jehož rána bez přípravy propálila u bližší tyčky Zvolánkovy betony! Asistence: Petr Štindl.
     
    27:50
    Hra se nám rychle přelévala ze strany na stranu a svým vzezřením nápadně připomínala přesýpací hodiny. Více ze hry měla havlíčkobrodská družina, jejíž útočné snažení přerušuje nedovolený zákrok. Na lavici hanby je vykázán Zdražil (HBR) na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    22:50
    Výtečným zákrokem zabránil jisté pohromě gólman Zvolánek, který se po vyražené střele od modré čáry rychle přesunul ve svém brankovišti a vyrazil nepříjemnou dorážku zblízka, o níž se postaral útočník Komety. Zřejmě to byl Fúzik!
     
    22:36
    Plný počet hráčů na ledové ploše nám dlouho nevydržel, prootže za katr vykázal sudí Šímu (HBR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    19:57
    Kometa si vynutila po vyhraném vhazování značnou územní převahu, jíž korunovala hned dvěma nebezpečnými projektily, které vyslala na brodskou branku. Nejdříve pálil z vrcholu kruhů do tyčky Hnilička, po čemž neuspěl ze stejného prosotru ani Dlapa, jenž poslal puk do zvolánkových betonů. Po odpískání usedá na lavici hanby za nedovolené bránění Jankovič (KOM).
     
    19:05
    Na lavici hanby usedá ke dvěma minutám za podražení Pecen (HBR).
     
    18:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svou hubený náskok a opět jim k tomu hodně pomohl důraz před brankou. Nejdříve ostrou ránu Ondřeje Šímy vyrazil gólman Strmeň betony a poradil si i s následnou dorážkou z pravé strany, jíž měl na svědomí Filip Ondráček. Puk se však vrátil před branku a MARTIN HADRAVA se zde rychle zorientoval, po čemž zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    11:24
    Bojovníci z Kotliny založili útok a postupnými krůčky se probili do útočného pásma, kde se provinil nedovoleným zákokem Štindl (KOM), který dostal 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    07:54
    Dvouminutový trest za sekání obdržel Kulhánek (HBR).
     
    06:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod se nakonec chopil vedení, když nejdříve JAN MILFAIT nastřelil z mezikruží Strmeňovy betony a stejnou část výstroje trefil i vzápětí dorážející Vojtěch Varga. Rebelové ale udrželi postavení v útočném pámu a vytvořili před brněnskou brankou obrovský závar, v němž se rychle zorientoval právě prvně jmenovaný útočník domácích a prostřelil zblízka gólmana Strmeně! Asistence: Václav Pecen.
     
    03:51
    Havlíčkův Brod měl k dispozici dlouhou výhodu, v níž pálil od modré čáry do Strmeňovy připravené náruče u tyčky Ambrož. Po odpískání dostal 2 minuty za podražení Horehleď (KOM).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. J. MIlfait (Pecen), 19. Hadrava (Šíma), 38. Kozlík, 49. Hadrava (Pecen, Wasserbauer), 60. Szilva (Hadrava) - 32. Jankovič (Štindl), 36. Jurák (Jankovič, Popolanský), 54. Koukal (Hnilička, Fúzik)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Krch (Zvolánek) - Pecen, Šulák, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait (A), O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    HC Kometa Brno: Strmeň (Vodička) - Štindl, Dufek, Koukal, Dlapa (C), Dittrich, Bilčík, Jaroch - Fúzik, Hnilička, Juráň, Jurák, Horehleď, Zemánek, Pospíšil, Jankovič, Popolanský, Stehlík.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Václav Guth, David Rittich.
    bahis siteleri