Košice – Trenčín 9:1 (kon.)
konec
HC Košice
9:1 (3:1, 1:0, 5:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.03.2011, 18:00 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:17:41)
     
    59:10
    Košice sa už nikde neponáhľajú, držia puk vo svojej moci a diváci oslavujú ako sa len dá.
     
    58:05
    Necelé dve minúty pred koncom riadneho hracieho času vyhrávajú Košice jednoznačne nad svojím súperom 9:1, diváci oceňujú hru svojho tímu standing ovation.
     
    57:05
    Košice dali gól!
    Deviaty gól Košíc aj s dávkou šťastia, keď MICHAL ŠEDA pálil od modrej, puk si pred vlastnou bránou tečoval jeden z hráčov hostí, asistencia : Jenčík.
     
    56:03
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Erik Bednár za držanie protihráča.
     
    54:25
    Košice sa naďalej snažia ako to len ide, oceliari nepoľavujú ani za stavu 8:1 a určite by najradšej splnili svojim fanúšikom sen o desiatke, hostia by sa mali dať do poriadku ak chcú v tejto sérii uhrať vyrovnanejšiu partiu ako dnes.
     
    53:08
    Reklamná prestávka.
     
    52:38
    Necelých 8 minút pred koncom zápasu je stav v košickej Steel aréne 8:1, diváci si stále pýtajú ešte dva góly čo by bol nádherný začiatok tejto série pre divákov aj samotných hráčov z metropole východu.
     
    51:41
    Opäť striedanie brankárov, Hiadlovský toho už má plné zuby a do brány prichádza znovu Kováč.
     
    51:41
    Košice dali gól!
    OSEM, to je číslo, ktoré momentálne svieti na informačnej kocke v Steel aréne, keď si prvý presný zásah v dnešnom zápase pripisuje MARCEL HAŠČÁK po presnej strele zhruba meter a pol pred trenčianskou bránou.
     
    49:42
    Diváci si necelých 11 minút pred koncom riadneho hracieho času pýtajú desiatku, čo nie je pri dnešnom výkone hostí nemožné.
     
    48:56
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú gól číslo 7, keď Michel Miklík ušiel obrane svojho súpera, tlačil puk po pravej strane a v najlepší možný čas poslal puk pred bránu na hokejku JAROSLAVA KRISTEKA, ktorý ho bez problémov poslal za chrbát trenčianskeho brankára.
     
    48:42
    Steel arénou sa už valí prvá mexická vlna.
     
    47:35
    Košice hrajú v plnom počte, hostia počas tejto presilovej hry veľmi nepotrápili košického brankára.
     
    46:29
    V Steel aréne sa už oslavuje prvý bod v semifinálovej sérii, Trenčín dnes nebol veľmi dobrým súperom pre rozbehnutú útočnú mašinériu domáceho tímu.
     
    45:39
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Grman za hákovanie.
     
    45:06
    Košice dali gól!
    MIROSLAV ZÁLEŚÁK pridáva k trom asistenciám aj prvý gól, keď si v útočnom pásme položil na zem Hiadlovského, obišiel ho a následne do prázdnej brány pridáva šiesty gól svojho tímu v dnešnom zápase, asistencia : Homér.
     
    44:01
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú piaty gól v dnešnom zápase, keď s pukom prešiel do útočného pásma nikým nebránený MAREK VOREL, ktorý prudko vypálil smerom na bránu, Hiadlovský nezachytil jeho strelu a po druhýkrát v dnešnom zápase musí vyťahovať puk zo svojej siete, asistencia : Šterbák.
     
    43:32
    Košice stále hrajú čo potrebujú, hostia sa naopak márne snažia dostať puk pod svoju moc a prebojovať sa až pred košickú bránu.
     
    42:17
    V tretej tretine sa začalo veľmi opatrne a pomaly, ani jedno mužstvo sa neženie do útoku, hlavne domáci hokejisti kontrolujú puk a držia ho ďaleko od vlastnej brány.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 3. Dravecký (Zálešák, Pašek), 16. Kristek (Miklík, Zálešák), 20. Gron (Fabuš), 25. Pašek (Homér, Zálešák), 45. Vorel (Šterbák), 46. Zálešák (Homér), 49. Kristek (Miklík), 52. Haščák, 58. Šeda (Jenčík) - 10. Blatný (Melichárek)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Naurov, Koložváry a Kopecký.

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Kubuš Jozef, Orolin Tomáš, Snášel Vladimír

    Diváci: 7106
    bahis siteleri