Košice – Trenčín 9:1 (kon.)
konec
HC Košice
9:1 (3:1, 1:0, 5:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.03.2011, 18:00 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:17:41)
     
    59:10
    Košice sa už nikde neponáhľajú, držia puk vo svojej moci a diváci oslavujú ako sa len dá.
     
    58:05
    Necelé dve minúty pred koncom riadneho hracieho času vyhrávajú Košice jednoznačne nad svojím súperom 9:1, diváci oceňujú hru svojho tímu standing ovation.
     
    57:05
    Košice dali gól!
    Deviaty gól Košíc aj s dávkou šťastia, keď MICHAL ŠEDA pálil od modrej, puk si pred vlastnou bránou tečoval jeden z hráčov hostí, asistencia : Jenčík.
     
    56:03
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Erik Bednár za držanie protihráča.
     
    54:25
    Košice sa naďalej snažia ako to len ide, oceliari nepoľavujú ani za stavu 8:1 a určite by najradšej splnili svojim fanúšikom sen o desiatke, hostia by sa mali dať do poriadku ak chcú v tejto sérii uhrať vyrovnanejšiu partiu ako dnes.
     
    53:08
    Reklamná prestávka.
     
    52:38
    Necelých 8 minút pred koncom zápasu je stav v košickej Steel aréne 8:1, diváci si stále pýtajú ešte dva góly čo by bol nádherný začiatok tejto série pre divákov aj samotných hráčov z metropole východu.
     
    51:41
    Opäť striedanie brankárov, Hiadlovský toho už má plné zuby a do brány prichádza znovu Kováč.
     
    51:41
    Košice dali gól!
    OSEM, to je číslo, ktoré momentálne svieti na informačnej kocke v Steel aréne, keď si prvý presný zásah v dnešnom zápase pripisuje MARCEL HAŠČÁK po presnej strele zhruba meter a pol pred trenčianskou bránou.
     
    49:42
    Diváci si necelých 11 minút pred koncom riadneho hracieho času pýtajú desiatku, čo nie je pri dnešnom výkone hostí nemožné.
     
    48:56
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú gól číslo 7, keď Michel Miklík ušiel obrane svojho súpera, tlačil puk po pravej strane a v najlepší možný čas poslal puk pred bránu na hokejku JAROSLAVA KRISTEKA, ktorý ho bez problémov poslal za chrbát trenčianskeho brankára.
     
    48:42
    Steel arénou sa už valí prvá mexická vlna.
     
    47:35
    Košice hrajú v plnom počte, hostia počas tejto presilovej hry veľmi nepotrápili košického brankára.
     
    46:29
    V Steel aréne sa už oslavuje prvý bod v semifinálovej sérii, Trenčín dnes nebol veľmi dobrým súperom pre rozbehnutú útočnú mašinériu domáceho tímu.
     
    45:39
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Grman za hákovanie.
     
    45:06
    Košice dali gól!
    MIROSLAV ZÁLEŚÁK pridáva k trom asistenciám aj prvý gól, keď si v útočnom pásme položil na zem Hiadlovského, obišiel ho a následne do prázdnej brány pridáva šiesty gól svojho tímu v dnešnom zápase, asistencia : Homér.
     
    44:01
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú piaty gól v dnešnom zápase, keď s pukom prešiel do útočného pásma nikým nebránený MAREK VOREL, ktorý prudko vypálil smerom na bránu, Hiadlovský nezachytil jeho strelu a po druhýkrát v dnešnom zápase musí vyťahovať puk zo svojej siete, asistencia : Šterbák.
     
    43:32
    Košice stále hrajú čo potrebujú, hostia sa naopak márne snažia dostať puk pod svoju moc a prebojovať sa až pred košickú bránu.
     
    42:17
    V tretej tretine sa začalo veľmi opatrne a pomaly, ani jedno mužstvo sa neženie do útoku, hlavne domáci hokejisti kontrolujú puk a držia ho ďaleko od vlastnej brány.
     
    40:40
    Trenčín nastupuje na tretiu tretinu s trojgólovým mankom, hostia to budú mať veľmi veľmi ťažké ak sa budú chcieť dotiahnuť tento náskok domáceho tímu.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:24
    Zmätok pred bránou hostí, Hiadlovský už bol na zemi no Kristekovi sa nepodarilo spracovať puk a následne vystreliť do odkrytej brány.
     
    38:39
    Trenčín už hrá v plnom počte, domácim hokejistom sa počas dvojnásobnej presilovej hre veľmi nepodarilo potrápiť svojho súpera.
     
    37:45
    Trenčín teraz takticky zdržuje počas striedania, hlavný rozhodca už navštívil striedačku hostí, ďalšie takéto "manévre" zrejme už tolerovať nebude.
     
    37:24
    Dukla Trenčín ubránila jedného muža, hrá už vo štvorici no stále sa musí brániť početnej výhode hokejistov z metropole východu.
     
    36:20
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    35:52
    Vladimír Dravecký sa teraz s veľkou verbou pokúšal zasunúť puk, Zdeňek Blatný však prehnal svoje úsilie a taktiež si odchádza sadnúť na trestnú lavicu, domáci hokejisti si tak zahrajú presilovú hru 5 na 3.
     
    35:15
    Alexander Naurov si odchádza sadnúť na trestnú lavicu, keď sa previnil v obrannom pásme držaním protihráča a teraz na dve minúty oslabí svojich spoluhráčov.
     
    35:06
    Marcel Šterbák sa teraz až príliš veľmi ponáhľal, poslal puk cez všetky čiary a po zbytočnom zakázanom uvoľnení sa hra vráti na vhadzovanie pred Hudáčka.
     
    34:28
    Trenčín bez väčších problémov prežil poslednú početnú nevýhodu, hostia sa ešte nevzdávajú no prehrávať 4:1 s úradujúcim majstrom na jeho vlastnom ľade nie je veľmi povzbudzujúce.
     
    33:38
    Richard Jenčík prešiel s pukom do útočného pásma po pravej strane, vypálil na bránu no pozorný Hiadlovský si dal na jeho pokus pozor, 14 sekúnd pred návratom Trefného sa bude vhadzovať pred bránou hostí.
     
    33:07
    Trenčín opäť vyhadzuje puk cez všetky čiary a oceliarom sa počas tejto početnej výhody nepodarilo vystreliť smerom na bránu svojho dnešného súpera.
     
    32:35
    Trenčín sa 100 sekúnd pred návratom Trefného zbavil puku vo svojom obrannom pásme, Július Hudáček tak musí založiť novú akciu svojho tímu.
     
    31:52
    Vylúčenie Dukly Trenčín, na trestnú lavicu si odchádza na 2 minúty oddýchnuť Radoslan Trefný za podrazenie.
     
    30:57
    Obrovská šanca domáceho tímu, keď sa pred bránou dostal k puku z ničoho nič Dušan Pašek, košický útočník sa však pokúsil efektne zakončiť, no jeho koncovka chrbtom k bráne skončila na tyčke Trenčianskej brány.
     
    30:02
    Šanca hostí, strela Jána Pardavého však smerovala tesne vedľa pravej konštrukcie košickej brány, hra pokračuje v strednom pásme.
     
    28:58
    Dnešné stretnutie sleduje 7106 platiacich divákov.
     
    28:38
    Ofsajd domáceho tímu, po prerušení hry sa ešte strhla menšia trma-vrma za bránou hostí, nebude sa však vylučovať a o pár sekúnd sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    27:54
    Trenčín sa momentálne nevie prepracovať s pukom do útočného pásma, posledné minúty sa hrá väčšinou v strednej časti hracej plochy.
     
    26:24
    Domáci hokejisti vedú jednoznačne 4:1, oceliari držia s pokojom puk vo svojej moci a zatiaľ nenasvedčuje zo strany hostí nič, že sa udeje dnes ešte väčšia dráma.
     
    25:23
    Dvojnásobná príležitosť pred bránou Košíc, Július Hudáček však potvrdil prečo je jednička v domácom mužstve a s rozvahou zneškodnil obidve príležitosti svojho dnešného súpera.
     
    24:42
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú štvrtý gól v zápase, keď sa pred bránou dostal k dorážke nikým nebránený DUŠAN PAŠEK, asistencie : Homér, Zálešák
     
    23:29
    Počas prestávky sa udiala zmena na poste brankárskom, Kováč sa vymenil v bráne s čerstvým Hiadlovským.
     
    22:25
    Trenčín začal dobre počas oslabenia, vypracoval si na začiatku šancu, minútu držal svojho súpera ďalej od vlastnej brány, záver však patril domácim hokejistom, ktorý budú momentálne bojovať o puk po buly v útočnom pásme.
     
    21:34
    Košičania sa usadili v útočnom pásme, diváci si teraz pýtali faul na zakončujúceho domáceho hráča, píšťalka hlavného rozhodcu však mlčí.
     
    21:07
    Prečíslenie hostí dvaja na jedného, dobrú prácu si však v obrannom pásme vypracoval Ján Tabaček, ktorý dokázal zmariť šancu svojho súpera počas vlastného oslabenia.
     
    20:24
    Vylúčenie hostí krátko po začiatku druhej tretiny, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Pardavý za nedovolené bránenie v hre.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:42
    Košice dali gól!
    Pekná individuálna akcia STANISLAVA GRONA, ktorý prešiel s pukom cez celé klzisko, v útočnom pásme sa odhodlal vystreliť a jeho pokus dokonale vymietol všetko čo bolo v ľavom hornom rohu Kováčovej brány.
     
    19:12
    Šanca Košíc krátko po buly, prudkú strelu však dokázal Kováč vyraziť pred seba, hra však pokračuje v útočnom pásme oceliarov.
     
    18:59
    Vylúčenie hostí, keď v obrannom pásme svojho tímu ešte dohrával nedovoleným spôsobom Slavomír Tomko a za držanie protihráča už sedí na trestnej lavici.
     
    18:54
    Šanca Košíc pred bránou, dvojica oceliarov však nakoniec nedokázala prepasírovať puk ponad ležiaceho trenčianskeho brankára.
     
    17:36
    Reklamná prestávka.
     
    16:54
    Diváci v Steel aréne momentálne ženú svojich miláčikov dopredu, zatiaľ sa môžeme pozerať na dobrý hokej okorenený už troma gólmi.
     
    15:40
    Menšia nervozita na hokejke hosťujúceho tímu, oceliari to využívajú ako sa len dá a momentálne tlačia na svojho súpera v útočnom pásme.
     
    15:03
    Košice dali gól!
    Miroslav Zálešák síce nevyhral vhadzovanie v útočnom pásme, puk sa však nakoniec dostal na hokejku JAROSLAVA KRISTEKA a ten pohotovou strelou zvyšuje skóre dnešného stretnutia na 2:1, využitá presilová hra Košíc, hra bude pokračovať 5 na 5.
     
    14:58
    O 4 sekundy budú hrať domáci hokejisti krátku 40 sekundovú presilovú hru, zápas bude pokračovať po vhadzovaní pred Kováčovou bránou.
     
    14:08
    Pekná strela Dušana Pašeka v útočnom pásme, Kováč na poslednú chvíľu zasahoval pravým betónom, hra pokračuje v útočnom pásme oceliarov.
     
    13:42
    Sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú, keď si za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Radovan Trefný, hra sa presúva na vhadzovanie do útočného pásma Košíc.
     
    13:02
    Vylúčenie Košíc, keď po svojej strele ešte dohrával osobný súboj v útočnom pásme Stanislav Gron a kvôli nedovolenému bráneniu si odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    12:56
    Stanislav Gron v dobrej príležitosti, košický útočník strieľal spoza obrancu, jeho jedovatá strela poriadne potrápila Kováča, ktorý však nakoniec dokázal jeho pokus zneškodniť.
     
    12:19
    Pred bránou sa už už dostával do dobrej šance Zálešák, chýbalo mu však pár centimentrov a pár sekúnd aby z tejto akcie vyťažil útočník košického tímu viac.
     
    11:46
    Na štadióne sa prebrali aj fanúšikovia hostí, ktorí sú momentálne hlasnejší ako zvyšok košického hokejového stánku.
     
    10:24
    Trenčín, ktorý v prvej polovici úvodnej tretiny nepodával ideálny výkon v útočnom pásma dokázal zúžitkovať svoju najväčšiu príležitosť a vyrovnáva na 1:1, hostia sú momentálne na koni a držia puk v útočnom pásme.
     
    9:14
    Trenčín dal gól!
    Hokejistom z Trenčína sa podarilo vyrovnať, keď v strednom pásme vyhral buly Melichárek, ktorý následne prešiel s pukom do útočného pásma kde nahrával na voľného BLATNÉHO, jeho strela mala príchuť gólovú a aj preto je na začiatku desiatej minúty v Steel aréne 1:1.
     
    9:08
    Trenčín sa opäť nedokázal usadiť v útočnom pásme, tentoraz ich hlavný rozhodca vykázal do stredného pásma kvôli prihrávke rukou.
     
    8:09
    Ofsajd hosťujúceho tímu, jeden z vojakov sa až príliš ponáhľal do útočného pásma a tak sa bude pokračovať po vhadzovaní v strednom pásme.
     
    7:59
    Richard Jenčík to skúsil pred bránou strelou z otočky, Kováč na chvíľu nevedel kde má puk no nakoniec ho dokázal udržať pod svojou výstrojou, po Jenčíkovej strele nasleduje reklamná prestávka.
     
    7:23
    Košice už za chvíľu budú hrať v pätici, hostia počas svojej početnej výhody ani len nevystrelili smerom na košickú bránu.
     
    6:36
    50 sekúnd pred návratom Slimáka na ľadovú plochu puk do tretice letí cez všetky čiary až ku Kováčovi, hostia sa momentálne trápia na útočnej polovici.
     
    6:03
    A puk opäť letí až ku Kováčovi, hostia sa v tejto fáze stretnutia nevedia usadiť pred košickým brankárom.
     
    5:41
    Košiciam sa na začiatku početnej nevýhody podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary, získali tak pár drahocenných sekúnd naviac.
     
    5:24
    Prvé vylúčenie v zápase, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť za držanie hráč s číslom 15 - Peter Slimák.
     
    4:53
    Po ľavej strane teraz do útočného pásma svojho súpera prešiel rozbehnutý Vladimír Dravecký, ktorý mierne zaváhal s koncovkou, vyšiel z ideálneho streleckého uhla a jeho strela už nemala potrebnú silu aby prešla za chrbát trenčianskeho brankára.
     
    4:10
    Väčšina divákov v Steel aréne môže byť s úvodom zápasu nad mieru spokojná, tribúny nie sú zaplnené do posledné miesta, môj odhad tak 7500 až 8000 divákov.
     
    3:42
    Šanca na opačnej strane, Július Hudáček sa však pochlapil dobrým zákrokom za ktorý bol rázne odmenení mohutným potleskom v Steel aréne.
     
    2:27
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia, keď si v útočnom pásme narazil puk Pašek s VLADIMÍROM DRAVECKÝM, druhému menovanému sa podarilo aj s dávkou šťastia pretlačiť puk medzi betóny trenčianskeho brankára.
     
    1:31
    V obrovskej šanci sa pred bránou po dobrej prihrávke od Stanislava Grona dostal kapitán košického tímu Peter Bartoš, jeho zakončenie malo oči no nakoniec neprešlo cez pozorného Kováča v bráne Dukly Trenčín.
     
    1:17
    Zakázané uvoľnenie domáceho tímu, hra sa o pár sekúnd vráti na vhadzovanie pred Júliusa Hudáčka, ktorý v dnešnom stretnutí ešte nemusel zasahovať.
     
    0:23
    Prvá akcia v zápase patrila hokejistom Trenčína, jeden z ich hráčov sa dostal do útočného pásma kde prudko vypálil no jeho projektil mieril vedľa košickej brány.
     
    Na dnešné stretnutie sa prišla pozrieť aj početná skupina fanúšikov z Trenčína, zaberajú 3/4 sektora B31.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné buly dnešného zápasu hodí maskot blížiacich sa MS v hokeji, ktoré sa odohrajú aj v tejto aréne Goooly.
     
    Všetko je už pripravené na začiatok dnešného zápasu.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.

    HK Dukla Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Naurov, Koložváry a Kopecký.

    Rozhodca: .
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 3. Dravecký (Zálešák, Pašek), 16. Kristek (Miklík, Zálešák), 20. Gron (Fabuš), 25. Pašek (Homér, Zálešák), 45. Vorel (Šterbák), 46. Zálešák (Homér), 49. Kristek (Miklík), 52. Haščák, 58. Šeda (Jenčík) - 10. Blatný (Melichárek)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Naurov, Koložváry a Kopecký.

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Kubuš Jozef, Orolin Tomáš, Snášel Vladimír

    Diváci: 7106
    bahis siteleri