Košice – Trenčín 9:1 (kon.)
konec
HC Košice
9:1 (3:1, 1:0, 5:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.03.2011, 18:00 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:05
    Košice dali gól!
    Deviaty gól Košíc aj s dávkou šťastia, keď MICHAL ŠEDA pálil od modrej, puk si pred vlastnou bránou tečoval jeden z hráčov hostí, asistencia : Jenčík.
     
    56:03
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Erik Bednár za držanie protihráča.
     
    51:41
    Opäť striedanie brankárov, Hiadlovský toho už má plné zuby a do brány prichádza znovu Kováč.
     
    51:41
    Košice dali gól!
    OSEM, to je číslo, ktoré momentálne svieti na informačnej kocke v Steel aréne, keď si prvý presný zásah v dnešnom zápase pripisuje MARCEL HAŠČÁK po presnej strele zhruba meter a pol pred trenčianskou bránou.
     
    48:56
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú gól číslo 7, keď Michel Miklík ušiel obrane svojho súpera, tlačil puk po pravej strane a v najlepší možný čas poslal puk pred bránu na hokejku JAROSLAVA KRISTEKA, ktorý ho bez problémov poslal za chrbát trenčianskeho brankára.
     
    45:39
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Grman za hákovanie.
     
    45:06
    Košice dali gól!
    MIROSLAV ZÁLEŚÁK pridáva k trom asistenciám aj prvý gól, keď si v útočnom pásme položil na zem Hiadlovského, obišiel ho a následne do prázdnej brány pridáva šiesty gól svojho tímu v dnešnom zápase, asistencia : Homér.
     
    44:01
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú piaty gól v dnešnom zápase, keď s pukom prešiel do útočného pásma nikým nebránený MAREK VOREL, ktorý prudko vypálil smerom na bránu, Hiadlovský nezachytil jeho strelu a po druhýkrát v dnešnom zápase musí vyťahovať puk zo svojej siete, asistencia : Šterbák.
     
    35:52
    Vladimír Dravecký sa teraz s veľkou verbou pokúšal zasunúť puk, Zdeňek Blatný však prehnal svoje úsilie a taktiež si odchádza sadnúť na trestnú lavicu, domáci hokejisti si tak zahrajú presilovú hru 5 na 3.
     
    31:52
    Vylúčenie Dukly Trenčín, na trestnú lavicu si odchádza na 2 minúty oddýchnuť Radoslan Trefný za podrazenie.
     
    30:57
    Obrovská šanca domáceho tímu, keď sa pred bránou dostal k puku z ničoho nič Dušan Pašek, košický útočník sa však pokúsil efektne zakončiť, no jeho koncovka chrbtom k bráne skončila na tyčke Trenčianskej brány.
     
    28:58
    Dnešné stretnutie sleduje 7106 platiacich divákov.
     
    25:23
    Dvojnásobná príležitosť pred bránou Košíc, Július Hudáček však potvrdil prečo je jednička v domácom mužstve a s rozvahou zneškodnil obidve príležitosti svojho dnešného súpera.
     
    24:42
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú štvrtý gól v zápase, keď sa pred bránou dostal k dorážke nikým nebránený DUŠAN PAŠEK, asistencie : Homér, Zálešák
     
    23:29
    Počas prestávky sa udiala zmena na poste brankárskom, Kováč sa vymenil v bráne s čerstvým Hiadlovským.
     
    21:07
    Prečíslenie hostí dvaja na jedného, dobrú prácu si však v obrannom pásme vypracoval Ján Tabaček, ktorý dokázal zmariť šancu svojho súpera počas vlastného oslabenia.
     
    20:24
    Vylúčenie hostí krátko po začiatku druhej tretiny, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Pardavý za nedovolené bránenie v hre.
     
    19:42
    Košice dali gól!
    Pekná individuálna akcia STANISLAVA GRONA, ktorý prešiel s pukom cez celé klzisko, v útočnom pásme sa odhodlal vystreliť a jeho pokus dokonale vymietol všetko čo bolo v ľavom hornom rohu Kováčovej brány.
     
    15:03
    Košice dali gól!
    Miroslav Zálešák síce nevyhral vhadzovanie v útočnom pásme, puk sa však nakoniec dostal na hokejku JAROSLAVA KRISTEKA a ten pohotovou strelou zvyšuje skóre dnešného stretnutia na 2:1, využitá presilová hra Košíc, hra bude pokračovať 5 na 5.
     
    13:42
    Sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú, keď si za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Radovan Trefný, hra sa presúva na vhadzovanie do útočného pásma Košíc.
     
    13:02
    Vylúčenie Košíc, keď po svojej strele ešte dohrával osobný súboj v útočnom pásme Stanislav Gron a kvôli nedovolenému bráneniu si odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    9:14
    Trenčín dal gól!
    Hokejistom z Trenčína sa podarilo vyrovnať, keď v strednom pásme vyhral buly Melichárek, ktorý následne prešiel s pukom do útočného pásma kde nahrával na voľného BLATNÉHO, jeho strela mala príchuť gólovú a aj preto je na začiatku desiatej minúty v Steel aréne 1:1.
     
    5:24
    Prvé vylúčenie v zápase, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť za držanie hráč s číslom 15 - Peter Slimák.
     
    2:27
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia, keď si v útočnom pásme narazil puk Pašek s VLADIMÍROM DRAVECKÝM, druhému menovanému sa podarilo aj s dávkou šťastia pretlačiť puk medzi betóny trenčianskeho brankára.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 3. Dravecký (Zálešák, Pašek), 16. Kristek (Miklík, Zálešák), 20. Gron (Fabuš), 25. Pašek (Homér, Zálešák), 45. Vorel (Šterbák), 46. Zálešák (Homér), 49. Kristek (Miklík), 52. Haščák, 58. Šeda (Jenčík) - 10. Blatný (Melichárek)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Naurov, Koložváry a Kopecký.

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Kubuš Jozef, Orolin Tomáš, Snášel Vladimír

    Diváci: 7106
    bahis siteleri