Brno jun. – Opava 2:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Uničov 0:1 (kon.) | Zlín B – Kroměříž 1:2 (kon.)
Vítkovice – HFK Olomouc 0:0 (zruš.) | Břeclav – Slovácko B 0:2 (kon.) | Líšeň – Hulín 1:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
2:2 (0:1)
Slezský FC Opava
Sobota 26.03.2011, 10:15 • Městský fotbalový stadion na Srbské v Brně. • Moravskoslezská fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Autor branky inkasuje žlutou kartu za sundání dresu.
     
    88
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hrdina utkání ROSTISLAV ŠAMÁNEK vyrovnává. Parádní fotbalová podívaná nemá prostě svého vítěze. Naopak pokud utkání skončí remizou, bude pravděpodobně zasloužená. Štourač našel centrem na malé vápno brněnského "Šamigóla" a ten chladnokrevně poslal míč podruhé do sítě.
     
    86
    Opava znovu střídá, odešel Aleš Chmelíček, na zelený pažit nastupuje na poslední momenty Milan Halaška.
     
    83
    To jsou věci, Rostislav Šamánek měl na kopačce vyrovnání, zcela neobsazen se ocitl před Novákem a v jasné tutovce míjí. Z metru přestřeluje branku! Opava si může oddechnout, naopak Brno může litovat jasné šance k vyrovnání.
     
    80
    Poslední střídání v týmu Brna, odchází zraněný Pašek, nahrazuje jej Štourač.
     
    79
    Josef Mazura také střídá. Odešel Vyskočil, přišel Vladimír Čáp.
     
    79
    Žlutou kartu vyfasoval Klesnil, když takřka "odstranil" ze hry Paška. I druhý dnešní kapitán domácích je zraněn a odnesen na nosítkách.
     
    78
    Brno podruhé střídá. Odchází Košulič, jeho místo zaujímá Jukl.
     
    77
    Opava právě vstřelila branku!
    I na druhé straně padá nádherná branka. Po standardní situaci z levé strany centroval Partyš a na jeho ideální pas si nejlépe vyskočil ROMAN ŠVRČEK a míč zapadl do sítě. Bureš plachtil vzduchem marně. Hosté tak jdou opět do vedení po povedené akci.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je to tady. Naprosto zaslouženě Zbrojovka vyrovnává. Folprecht z rohového kopu našel kanonýra ROSTISLAVA ŠAMÁNKA a ten hlavičkou umístil míč přesně do sítě bezmocného Nováka. Ač je Šamánek postavenou témeř nejmenším na hřišti, dokázal se ve vápně uvolnit a nikým neatakován posadil svou hlavičku do branky.
     
    66
    Fotbalová paráda v podání Jana Kalabišky, který i s pomocí teče orazítkoval břevno Novákovy svatyně. Nádherná a utěšená rána plavala do sítě, ale nakonec se Brňané vyrovnání nedočkali. A vzhledem k průběhu a samotné hře, by si i gól zasloužili.
     
    60
    Folprecht ostrým skluzem zajel do Partyše a nic jiného než žlutou kartu ani nemohl očekávat.
     
    57
    Šance Zbrojovky na vyrovnání, z pravé strany centroval nebezpečně Pašek, do hlavičkového souboje se nejlépe vyšrouboval Jan Kalabiška a nechal vyniknout brankáře Nováka, který musel skokem vytlačit míč mimo tři tyče.
     
    42
    A je to tady, Jaroslav Borák odchází na vyšetření s podezřením na otřes mozku, jeho místo si musí vzít na starost Lukáš Michna.
     
    5
    Opava právě vstřelila branku!

    Tak to byl šok pro Zbrojovku, která byla doposud lepší. Slezané se dostali do prvního brejku, kde Partyš nacentroval z pravé strany a Bureš šel do výskoku, míč si měl v pohodě zpracovat do náruče, ovšem udělal fatální chybu v souboji se ZDEŇKEM KLESNILEM a připustil hostujícímu hráči jít do souboje, v němž byl úspěšnější opavský hráč, který Burešovo tělo i s míčem dopravil do sítě. Hodně kuriózní branka, za kterou nese vinu brněnský brankář, jemuž vypadl míč z náruče. Brňané se zlobili na sudí, že neodpískali faul, dle nich to byl však čistý souboj a branka platí.
     
    4
    Registrujeme první pokus na bránu a hned to byla nebezpečná a jedovatá střela v podání Boráka, který málem nachytal Nováka v nedbalkách, ten si ale s poskakujícím míčem poradil.

    Roman Zajíček

    Branky: 69. Šamánek, 88. Šamánek - 5. Klesnil, 77. Švrček

    Karty:   60. Folprecht (BNB), 89. Šamánek (BNB) - 79. Klesnil (OPA)


    FC Zbrojovka Brno jun.: Bureš - Borák (42. Michna), Kaňa, Pernica, Šamánek, Košulič (78. Jukl), Pašek (80. Štourač), Maroši, Kalabiška, Pejič, Folprecht.
    Slezský FC Opava: Novák - Švrček, Klesnil, Vyskočil (79. Čáp), Kolínek, Cigánek, Knapp, Křeček, Partyš, Chmelíček (86. Halaška), Žmolík

    Rozhodčí: Sedláček - Páral, Šenkýř

    Diváci: 292
    bahis siteleri